Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Moze to ici i na 0.0001. Ali polako se i sell order smanjuje. Bio je oko 820k, sad je 715k.

Kad bi pao na jedno ~500k bilo bi super.

Pa vidi, moze ako se istrese neko sa 200 000 novcica... Po meni je dobro sto je sada isplativost na nivou ltc-a ili za nijansu ispod jer donekle sprecava prodaju svakodnevnih dumpera... A diff je sada stao, znaci sad se steka

Sve u svemu, ja cu videti jos sutra kako se cena krece i postaviti nove sell ordere. Posto se tacno vidi da se dno priblizilo i kao sto kazes vise ni nema mesta za lokalne dampere. Kad bi dosla do 0.00015, uzeo bih jos jedno 10-15k.

Sav je buy support povucen, ovo sad spada u organizovani kriminal. :)

Jedno je sigurno, sto mu vise padne vrednost manje nakon toga mozemo da izgubimo.

Макс тек има будућност, тако да се све ово ради да би створило панику и да што више људи изађе из приче, да се макс покупује за џабе. Тако да ко нема стрпљење, нека прода, не мора да уноси панику осталим људима овде. Само је питање времена кад ће макс да експлодира. :d

Svako ovde ima pravo na svoje mišljenje. Sve je ovo kocka, ali realno gledano, malo je novčića koji imaju toliko pozitivnih elemenata kao što ima ovaj. Od kvalitetnog algoritma koji ne prži mašine, preko stabilnog poola, do vrlo ozbiljnog marketinga koji može biti aktiviran kad god se tvorcima prohte. Niko ne pominje isplativost koja je u trenucima ove najniže vrednosti od kad novčić postoji tu negde kao ltc. To je malo? U svakom slučaju, ako sam već u riskatnim igrama, najmanje mi je žao da puknem na nečemu što je imalo realno opravdanje da bude izbor. Pri tom mi to ni ne pada na pamet kao opcija. Ko se plaši, njegovo pravo, nek mu je sa srećom sa nečim drugim!

A da zaboravismo najgori start u istoriji shit coin-a, pokvaren wallet, itd...... hahahaha

Evo ga zeljko, ltc-mtgox zealot s porcijom hejtovanja :d

zeljko, potpuno te razumem, nije lako sto postoji coin koji je u SVEMU superiorniji i perspektivniji od zombifikovanog ltc-a(koga je neki dan, uzgred, samo btcchina spasio sunovrata u klinicku smrt, ali bukvalno)

Inace, max je zvanicno coin sa najboljim a ne najgorim startom u altcoin istoriji, prvo po volomenu a drugo po market cap-u.

I konacno, kao sto neko rece gore, cak i sad kad je pao na najnize grane s cenom-opet je i u takvom stanju bolji i isplativiji od luzerskog ltc-a. :-devil-:

Jel si ti stvarno ozbiljan, max caiser prdnuo, platio nekom 2BTC za fork sha3 coin-a (nesecam mu se vise ni imena coin-a kojeg su forkovali, jer inace valjda znate da sha3 coin vec odavno postoji...) i eto najboljeg coin-a, pa jos neko ima obraza da ga poredi sa LTC-om HAHAHAHAH

Masa mamuta se napalilo pa ga kupovalo na 0.01... pa sad vidimo gde je, trenutan ceo BUY support na McxNow je citavih 33BTC :d

Inace i ja ga kopam od starta da ne bude zabune, ali ga isto tako efikasno dumpujem, mozda i kupim nesto akd namirisem pump... i to je to bio! :)

Poslednja izmena:
Jel si ti stvarno ozbiljan, max caiser prdnuo, platio nekom 2BTC za fork sha3 coin-a (nesecam mu se vise ni imena coin-a kojeg su forkovali, jer inace valjda znate da sha3 coin vec odavno postoji...) i eto najboljeg coin-a, pa jos neko ima obraza da ga poredi sa LTC-om HAHAHAHAH

Masa mamuta se napalilo pa ga kupovalo na 0.01... pa sad vidimo gde je, trenutan ceo BUY support na McxNow je citavih 33BTC :d

Inace i ja ga kopam od starta da ne bude zabune, ali ga isto tako efikasno dumpujem, mozda i kupim nesto akd namirisem pump... i to je to bio! :)

sta te briga trenutna situacija? zasto bi nekog uopste to interesovalo? ko je kupio kupio je, ajde da vidimo gde ce za godinu dana da bude maxcoin? ne kazem da obimniji od LTCa ali ima buducnost.

Vidim tonu ozbiljnijih coin-a sa mogucom buducnoscu... ali za ovaj jok, previse mi smrdi na cist pump/dump i zafrkanciju max caiser-a

Vidim tonu ozbiljnijih coin-a sa mogucom buducnoscu... ali za ovaj jok, previse mi smrdi na cist pump/dump i zafrkanciju max caiser-a

dobar algoritam+reklama valjda znaci mnogo majnera i samim tim neku buducnost. nzm da li je to trenutno najbolji sha3 coin.

Oprezno ljudi, ko zna kada ce i da li ce pump-a i biti, mnogi su tako i na doge pukli, svi ovi novici su ovde da bi diff na ltc-u bio sto manji
I dno se ne vidi jos uvek moze da bude i 10tak puta niza cena od ove.

Oprezno ljudi, ko zna kada ce i da li ce pump-a i biti, mnogi su tako i na doge pukli, svi ovi novici su ovde da bi diff na ltc-u bio sto manji
I dno se ne vidi jos uvek moze da bude i 10tak puta niza cena od ove.

nekima to izgelda nije jasno... mada i ja mislim da cemo bar jos koji pump videt pre nego sto max padne ispod 0.0001

Nezahvalno je prognozirati dalju budućnost. Od mnogo faktora ona zavisi, pa i od igrača koji će tek doći. Međutim, prateći ovu vrstu igranke, kristalno je jasno da novčić sa pomenutim osobinama nije pravljen za jednokratnu upotrebu i da će sigurno još nekoliko puta imati ozbiljan P&D pre nego što se ugasi, ako uopšte. Ne treba potcenjivati ekipu koja stoji iza njega, nisu ga stvorile samo Maxove pare, sigurno. Lično mislim da je on daleko od najkrupnije ribe u toj bari, da je njegov quest za tal peglanje medija, a da finansijski iza svega stoje mnogo ozbiljnije njuške koje ne ulažu uludo. Ovo je zaključak proistekao iz profesionalnog iskustva nekoga ko dobro zna kako izgleda relacija medijskih šićardžija i lovatora. Ništa kod njih nije drukčije nego ovde.

Nezahvalno je prognozirati dalju budućnost. Od mnogo faktora ona zavisi, pa i od igrača koji će tek doći. Međutim, prateći ovu vrstu igranke, kristalno je jasno da novčić sa pomenutim osobinama nije pravljen za jednokratnu upotrebu i da će sigurno još nekoliko puta imati ozbiljan P&D pre nego što se ugasi, ako uopšte. Ne treba potcenjivati ekipu koja stoji iza njega, nisu ga stvorile samo Maxove pare, sigurno. Lično mislim da je on daleko od najkrupnije ribe u toj bari, da je njegov quest za tal peglanje medija, a da finansijski iza svega stoje mnogo ozbiljnije njuške koje ne ulažu uludo. Ovo je zaključak proistekao iz profesionalnog iskustva nekoga ko dobro zna kako izgleda relacija medijskih šićardžija i lovatora. Ništa kod njih nije drukčije nego ovde.
Na mcxnow trollboxu se prica kako iza MAX coina stoje Rotsildi,e sad dal je istina ili nije ko ce ga znati. Ako jeste onda nikakav problem nece biti da MAXa napumpaju onoliko koliko njima odgovara.

Na mcxnow trollboxu se prica kako iza MAX coina stoje Rotsildi,e sad dal je istina ili nije ko ce ga znati. Ako jeste onda nikakav problem nece biti da MAXa napumpaju onoliko koliko njima odgovara.

:D

ja video Rotsilde svojim ocima kako stoje u redu da uloze pare u Max.

Uf! Ne bih išao baš do njih, mislim na "obične" bumbare, dokone sinove raznih šeika i sl. Nije njima samo "Beograd na vodi" jedina investicija :) Kao i kod svake medijske ličnosti Maxove profesije, njegov najveći kapital je on sam, odnosno marketinška vrednost njegovog pojavljivanaja. Taj namazanko sigurno ne bi trošio facu i stao iza neke gluposti, bez da dobro promisli i nađe ozbiljan interes. To je ono u šta sam siguran. E sad, ako je on već uzeo šta je planirao u onim prvim P&D, onda ne valja, ali čisto sumnjam da nije u "još" fazonu.

Postavio i poslednje buy ordere na 0.0002 i 0.000175. Nadam se da ce se barem jedan upecati.

Ali sve vise i vise mislim da je bottom dostignut juce ~ 0.000225.

1gh

e sad treba docekati pump :D
kako prica kako nikad nije imao nikakve veze sa tim :)

ne kontam sta je fora sa ovim statusom?
sta ste ocekivali da ce da napise?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno