Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Tako je, istresajte se! :D

Bilo je jasno da ce to strmoglavo dole jer je u sekundi pojeden buy wall na 0.0023 (mislim), juce.

Moglo se lako shortovati, ja prodao 2k komada na 0.00022999 pa cu sad opet kupiti za iste pare duplo vise. Ovo moze ici i na ispod 0.0001.

P.S Obratite paznju na wall 0.0001731 kako se lako kruni! Pani sell. :d

Poslednja izmena:
ma ide u minus, sta vam je, doplacivacemo kad budemo prodavali :smoke:

Sto bi demios rekao "Braco propadosmo" :d

Ajde da se skupimo u neku kafanu da se napijemo ko ljudi, samo nam to ostaje.

Jedina mogucnost da ovo skoci je da ga nabijemo na onu stvar.

dobra ideja, dodjite veceras u DUMB (drustvo unistenih majnera bagholdera)

Max poceo ozbiljno da ugrozava dosad neprikosnovenu po nemogucnosti prodaje, polupanu pandu v3:)

Sad je krenula manipulacija dumpa... samo pitanje sta je dno :)

Napumpase black,ultra itd, samo max propada. Znaci covek da poludi kad gleda kako se sve zeleni, a ovo nista. Od svih potencijalnih p&d coin-ova ubosmo bas ovaj. :D

*** kao da do sada nishta niste nauchili....pumpa ce se ono shto se najmanje budete nadali...i kada se budete najmanje nadali

Ma naucili smo mi to, samo se ponadali pumpu jer smo prestali da se nadamo.
Mene je usralo da odustanem od BC-a pre 3-4 dana kad je bio oko 500. Posle 5 minuta je krenuo prvi mini pump do 800, i posle toga je bio lagani rast do danas i onda raketa. 5 ****nih minuta da sam duze jeo ili sta god sam tada radio i prosao bih puta 5 bar, ovako sam pojeo minus

Jos jedna potvrda da treba polagano zvakati hranu :)
A ja sam taj prvi pump propustio i mislio da sam se namazao za trgovinu kad sam uhvatio drugi, duplo veci, kad ono-eto rakete:)

Da ste kupovali po 2200 pre neke 2 nedelje ne bi ste tako razmisljali :d

Sad nam nema druge nego da cekamo. Pa kolko god budem cekao ionako nisam nesto puno u maxu al sam ga dosta nakopao.

Kad uleti uleteo je za ovu sicu ga ne dam.

neka ,neka treba! da se kupi jos vise :) Pa posle da se ima sta prodati :)

ko mgox, ko je izasao na vreme najbolje prosao :D
mi koji nismo... znao sam da ce cena da ode duplo dole kad sam video da je skinuo logo sa twitera ali nisam smeo da shortujem i eto.. :d

ko mgox, ko je izasao na vreme najbolje prosao :D
mi koji nismo... znao sam da ce cena da ode duplo dole kad sam video da je skinuo logo sa twitera ali nisam smeo da shortujem i eto.. :d

duplo? :)
Najbolje u celoj prici sto ljudi i dalje ocekuju pump i to x1000 :)

Poslednja izmena:
pa bio je 22 sad ovo ide na 11 tj. tako sam juce planirao da ce biti :)
ali dzaba kad nista nisam odradio :)

Pa takav pump moze da bude ali za godinu dana ako prezivi novcic do tada :)

Poslednja izmena:
duplo? :)
Najbolje u celoj prici sto ljudi i dalje ocekuju pump i to x1000 :)
Kad mogu black i ultracoin da pumpaju x5-6-7...onda moze i max bar toliko ***,zavisi sad po kojoj je ko ceni kupovao,meni je sad bitno da povratim ulozeno,a za vise otom potom. :)

x7 je smesno na ono sto smo ocekivali kad smo ulazili u ovu pricu.

Ma klasican shit coin, ima da dumpuju sve sto imaju da ga dovedu u bescenje i onda napumpaju... nista novo

Ne vredi! Koliki su slepci ne daju ni da se kopa. Moracu da se vratim na lct, ovo nesto malo sto sam ostavio nek ceka bolje dane. Max propasti nece ali cu ja ako budem nastavio da ga kopam, morao bih da ga dampujem na svakih 2 sata da bi bio na nivou lct.

Nakopacu do 2k i to neka do nove godine. A pa doci ce on mecki na rupu kad tad.

Šta mislite, hoće li još dole? :D Imam još pola BTC-a, da potrošim.

Nazad
Vrh Dno