Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ja kopam na 1gh i koristim adresu sa mcxnow menjacnice. Kad bi instalirao wallet za svaki shitcoin garantovano bi ostao bez gaca :p

Elem i ja sam usao u kolo na 0.001, kao sto kaze prestige bez 0.004 ili 5 ne prodajem.

s obzirom da buy order apsolutno nestaje, pitanje je hoce li tog pumpa i biti uopste

0.000708
ima li kraja? :)

Niko to ne zna, a sto te interesuje? :)

Hoces da kupis po najnizoj mogucoj ceni ili mislis da ce propasti? :d

Moze ovo da ide i na 0.0005 opusteno ali prosli put sam se opekao, ovaj nisam. Napunio sam se i sto se mene tice neka ode i na 0.0000001, mene min ne zanima nego max. :p

P.S Ko ne zna nista o ovom coinu, a pritom truje temu i siri gluposti, korisnije bi mu bilo da se prebaci u neku drugu ili da ide da trguje sa shit coinima. Tako ne blamira sebe a usput ce imati i profita.

Poslednja izmena:
To ti je jos uvek nista, polako se tope sell orderi, sa skoro 800k na 690k.

Ovo je samo jedan trzaj, sada da buy order dodje do ~160 btc, cena bi automatski presla preko 0.001. Samo polako.

P.S Sa samo 2-3 pravilno rasporedjenih btc-a u buy orderima, cena za ~5 sekundi, za 0.0007 na 0.00087, a sta moze da se napravi sa ~50 btc-a? :p

Inace kitovi se iz minuta u minut pune, znaci novcic idu u prave ruke. Ovaj prvi je juce imao 50k, sad ima 70k novcica.

Poslednja izmena:
koliko vremena traje taj "pump"? tipa meri se u minutima ili satima...?

Najcesce se meri u satima (kod vecih novcica u danima).

Recimo prosli put je trajao ~ 12h i to kvalitetnih sa prilicno lepim i ociglednim oscilacijama. Da svaki trgovac pozeli tako nesto. :)

Nema pravila, meni prosao buy order na 0.00075 al nije na 0.00065 :)
Jos ga cekam i na 0.0004

Samo ne mogu da se setim da li je ukupna kapitalizacija kad je novcic bio na 0.005 bila 20miliona dolara? Max se nesto lozi na tu cifru

To ti je jos uvek nista, polako se tope sell orderi, sa skoro 800k na 690k.

Ovo je samo jedan trzaj, sada da buy order dodje do ~160 btc, cena bi automatski presla preko 0.001. Samo polako.

P.S Sa samo 2-3 pravilno rasporedjenih btc-a u buy orderima, cena za ~5 sekundi, za 0.0007 na 0.00087, a sta moze da se napravi sa ~50 btc-a? :p

Inace kitovi se iz minuta u minut pune, znaci novcic idu u prave ruke. Ovaj prvi je juce imao 50k, sad ima 70k novcica.
jos 20% na buy :)

evo ga buy oreder za 15 komada. polako se sell smanjuje a buy povecava, sta mislite? bice nesto do ponedeljka?

Ja sam sad postavio buy order na 0.00072,valjda ce proci...pa onda moze da pocne pumpanje :p

Ja sam stavio sell na 0.02, mada cini mi se da od pumpanja nema nista :)

Ja sam stavio sell na 0.02, mada cini mi se da od pumpanja nema nista :)
Tesko da ce dogurati do 0.02, verovatno si pogresio u nulama...pogledaj max richlistu,prvih 10 se samo tovare...nisu ludi da se pune,ako ce da propadne coin. Pogledaj dark coin,pao juce-prekljuce na 0.0007-8,a gledaj danas dogurao do 0.002. A zamisli tek max kako ce da ispumpaju. :)

Ma pogresio sam, stavio sam na 0.002. Pa super, ne znam ja te stvari, daj boze da bude tako :)

1 China 621
2 United Kingdom 176
3 United States 174
4 Russian Federation 128
5 Germany 89
6 Poland 50
7 Korea, Republic of 43
8 Viet Nam 42
9 Netherlands 41
10 Canada 41
11 Australia 36
12 Thailand 34
13 France 33
14 Serbia 28
15 Ukraine 26
Najjace svetske ekonomije veruju u max. Svima se smanjuje broj sherova ali englezima ne, a oni stoje iza maxa.
Samo hrabro momci, znam da nije lako.

Svi mi cekamo i kao strepimo hoce li biti pumpa, nece, bla bla. Ne sumnjam da ce ga biti, krivo mi je kao i ostalima koji su kupili malo previsoko, ali sta je tu je.
Interesuje me samo da vidim hoce li od ovog coina biti nesto vise, da mu mozda malo kasnije podignu vrednost koju ce drzati ili je samo jos jedan vise shitcoin koji kitovi koriste da se naduvaju pa ispumpaju i odu dalje sa profitom. Generalno ono sto ovde nas zanima je da dodje pump i mi se resimo muka i zaradimo koliko uspemo ili se bar resimo losih buy ordera :), ali nekako bih voleo da vidim jos neki ozbiljan novcic da zazivi na trzistu pa sam se nesto ponadao u ovaj max.
A to koliko cemo cekati pump mozemo da nagadjamo samo, jer tim velikim igracima nije bas bitno da li ce okrenuti pare mesec dana pre ili posle, koliko je bitan trenutak i ostale okolnosti. Jedino je smor sto pump moze biti previse kratak, tj da se desi za jednu noc ili dan i da se to propusti.
Postoji li neka fora, softver ili aplikacija da upozori kad recimo krene skok ili se probije neka vrednost? na ncxnow?

Ni posle 10 sati mi se nije sinhronizovao glupi wallet; probao oba configa i nista :( ...brisem, vracam se na menjacnicu!!

Pa ako mozes da gledas dan noc onda cekaj da vidis kad krene pump pa ga tad hvataj, ovako ko ce ga znati dokle ce ici dole

Ako imas Android skini aplikaciju Bitcoin Checker...podesis alarm za taj novcic kada predje odredjenu vrednost i on te upozori...odlicna aplikacija...

ima za maxcoin aplikacija zove se maxcoin price ticker, nije losa :)

hvala puno,

Nego ja na adroidu nemam nikakve aplikacije da bih bio siguran da ga koristim za trgovanje.
Jesu li ove aplikacije sigurne, ako se to moze tvrditi uopste sa sigurnoscu?

Poslednja izmena:
Nista nije sigurno 100% to moras da znas...barem ne u ovom "virtuelnom svetu"
Kada krenes da instaliras app videces koje privilegije trazi i sve ce ti biti jasno...Iskreno, ja je koristim za sada bez problema...

Ma ova samo prati cenu po berzama, ne traži nikakve login podatke

Ni posle 10 sati mi se nije sinhronizovao glupi wallet; probao oba configa i nista :( ...brisem, vracam se na menjacnicu!!

Druže ako si lenj da pročitaš i naučiš onda nemoj bar da se nerviraš što si takav.
Imaš u ovom threadu neki file koji se ubaci via appdata i meni je proradilo iz prve sinhronizacija. Mislim da je pri početku rasprave o Maxcoinu... tipa prvih 10 strana.

Pa druze rekli su da treba config da izeditujem i ubacim u dir sto sam i uradio,za appdata niko spomenuo nista...al evo sutra cu da sednem na poslu ako se ukaze prilika i citam sve od pocekta!

aaaaaaa pa ti si u dir walleta ubacio fajl?
appdata/roaming/maxcoin, tu ide conf, restart walleta posle toga

Nazad
Vrh Dno