Ko ce to da ti kaze kada svi shetaju masine jureci najisplativiji coin?
Ne vidimo shumu od drveta![]()
0.0009129 ala padaaa
napisao sam pre minut, da ne gledam kalkulator nego ono sto mi je stiglo u novcanik. u protekla 24 samo, je bilo 5,3-5,4 koina po kartici.
kopam na 1gh koji je i sa tim rejectom bolji od ostalih
Jel mrtav ovaj rocketpool? Ostalo mi nesto MAX-a tamo...
0.0008963
dokle ovo ide?
0.0008963
dokle ovo ide?
pa i tamo je toliko, nešto sitno iznad... a i volume samo na 200 btc pao... mrtvilo
Gde si ti video da je toliko isao dole? Meni je buy order na 0.000909 i nije nista proslo. Pratim samo mcxnow jer ima najveci volume.
Aj objasnite vecitom noobu sta je taj volume i sta znaci tacno...ili dajte neki link da me prosvetli?!
Aj objasnite vecitom noobu sta je taj volume i sta znaci tacno...ili dajte neki link da me prosvetli?!
Da, ali pod uslovom da na vise menjacnica imas rasporedjenih novcica. Ovako, dok posaljes, kasnis na voz garantovano.
P.S Ako propadnete, nemojte misliti da ste jedini i da ste izvukli najdeblji kraj! :d
Pogledajte prilog 136787
Da, ali pod uslovom da na vise menjacnica imas rasporedjenih novcica. Ovako, dok posaljes, kasnis na voz garantovano.
P.S Ako propadnete, nemojte misliti da ste jedini i da ste izvukli najdeblji kraj! :d
Pogledajte prilog 136787
Imas sve u ovoj temi, vrati se tamo na 12.-13. februar. Tada je bio drugi po redu pump.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari