Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Prosli put kada je poceo pump, cena je dostigla 0.0008 (svaka cast korisniku Sunce86 koje je ispeo prodati na 0.00075 :d ), buy orderi su bili smesni, cini mi se oko 45-50 btc-a a sell orderi su bili 200-300k max coina.

E sad, s'obzirom da je vise novcica u opticaju, normalno je da ce i volume sa obe strane biti veci. Tako je i sada, bednih 103 btc-a za buy i 770k za sell. Nisam preterano strucan ali ovo je dobar predznak.

P.S Jos uvek nisam kupio zeljenu kolicinu, veliki je pritisak ali mislim da ce iapk probiti barijeru i otici ispod 0.0009.

napisao sam pre minut, da ne gledam kalkulator nego ono sto mi je stiglo u novcanik. u protekla 24 samo, je bilo 5,3-5,4 koina po kartici.
kopam na 1gh koji je i sa tim rejectom bolji od ostalih

kako gledas na 1gh koliko si iskopao za 24h? sem da udjes i wallet i sve lepo saberes

EDIT: izvinjavam se, pise lepo last 24h. meni za 24h 74,5 maxova

Jel mrtav ovaj rocketpool? Ostalo mi nesto MAX-a tamo...

ja ga cekam na 0.0004 :D

pa i tamo je toliko, nešto sitno iznad... a i volume samo na 200 btc pao... mrtvilo

Aj objasnite vecitom noobu sta je taj volume i sta znaci tacno...ili dajte neki link da me prosvetli?!

Volume odnosno kolicina novcica koja se razmenila u roku od (obicno se uzima)24h. Nebitno da li je pretvarana iz maxa u btc ili obrnuto.

Mislim da je mcxnow no.1 za trgovinu. Imam veoma losa iskustva na crypsy-ju a i nervira me sto ima milijardu novcica, samo se pogubis. Ovde mi je sve expresno brzo, stabilno i pregledno.

@Milos84,

bas cu baciti pogled na te sitnije menjacnice, mozda se moze zaraditi nesto i na razlici kurseva.

pratim ja te manje i obicno su tu negde, recimo pre 1h na razlici dveju menjacnica mogao si da zaradis na 300 max 0.1 max i od toga odbijes proviziju za povlacenje

Da, ali pod uslovom da na vise menjacnica imas rasporedjenih novcica. Ovako, dok posaljes, kasnis na voz garantovano.

P.S Ako propadnete, nemojte misliti da ste jedini i da ste izvukli najdeblji kraj! :d

Untitled.jpg

Da, ali pod uslovom da na vise menjacnica imas rasporedjenih novcica. Ovako, dok posaljes, kasnis na voz garantovano.

P.S Ako propadnete, nemojte misliti da ste jedini i da ste izvukli najdeblji kraj! :d

Pogledajte prilog 136787

Oni sto su kupovali BC po 2000+ znaju mnogo dobro kako je to :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

yup, bio mi order na 0.000909 i prosao pre sat-dva.

Sad samo treba pratiti kretanje buy/sell odnosa tj eventualno predvideti pump.

Nesto sam racunao iz zanimacije radi i jos pitao par ljudi na trollboxu, kada je prosli pump poceo, odnos buy/sell je bio 3,5x u korist prodaje(60 btc versus 200k max), zatim je rapidno rastao buy order tokom pumpa.

Sad uporedjujem, dosao je skoro do dna, odnos je trenutno 5,5x u korist prodaje a prekljuce je bio 7,5xi. Juce ujutro 6,5x a sinoc 5,9x. To znaci da polako ali sigurno opada i da panic sell polako prestaje.

Uglavnom napunio sam stek od planiranih 10 soma i sada sam u stand by rezimu, a pumpanje kad god dodje.

Odoh pratiti flappy, peng, corg... shitove.

Meni nije jasno o kakvom to predjasnjem pumpu za max govorite, kad coin od kada se pojavio konstantno opada (od skoro 0,5 do sad 0,09xxx)?!

Imas sve u ovoj temi, vrati se tamo na 12.-13. februar. Tada je bio drugi po redu pump.

Meni maxcoin wallet opet nece da se sinhroniizuje stvarno mi nije jasno vise sta se desava, ajde ako nekom nije problem neka postuje svoje nodove, jer ove koji ja imam izgleda da ne rade vise.
trenutna verzija novcanika je 0.8.9 i ne nalazim noviju nigde...

Imas sve u ovoj temi, vrati se tamo na 12.-13. februar. Tada je bio drugi po redu pump.

Aham; ja gledam grafikon na cryptsiju i tamo od 16 februara pocinje i cena stalno ide dole (nesto malo se i digne ponekad)al to je zanemarljivo!!

P.S. Evo sad ce i ispod 0.0008, sva sreca pa ne uleteh sinoc sa par btc ko sto me djavo vukao!!

Prava panika krece kad se desi neocekivano, sto bi u ovom slucaju bilo spustanje ispod 0.0008. Verovatno ubrzo nakon toga i pump.

dobro, a kako to znate sa sigurnoshcu da ce da krene pump uopshte?
mozda propadne u fulu novchic.

Vrh Dno