Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Kocka.
bas tako, na berzi nista nije sigurno...Kocka.
Mislim da je mcxnow no.1 za trgovinu. Imam veoma losa iskustva na crypsy-ju a i nervira me sto ima milijardu novcica, samo se pogubis. Ovde mi je sve expresno brzo, stabilno i pregledno.
Hvala za info. Izvinjavam se sto davim Jordan, jos samo da pitam posto sam nov u svemu ovom sa maxom, posto kopam na 1gh, da li je ok da stavljam isplatu na cryptsy recimo da ide (posto salju po 1max na svakih nesto) ili da skinem neki wallet...i koji offline wallet je uopste aktuelan za max (nikada nisam drzao novcice na offline, uvek bilo sve na menjacnicama, ali sad posle Mtox-a malo menjam stavove i razmisljanja...hocu to i za ltc da odradim vec jednom)!?
Hvala omnik...ja vec 3 dana saljem tako na cryptsy po jedan coin na svakih sat pa reko da me ne banuju ili sta znam!!
sada trenutno imam maxove u walletu, kada krene pump, mogu li da stignem da prebacim na menjacnicu i da se sve to confirmuje? koliko treba vremena za to i kako vi radite?
Traje ~5 min ali kad (i ako) krene pump svi će krenuti da prebacuju sa wallet-a pa može trajati duže.
Veći problem je kako ćeš uhvatiti pump... planiraš da visiš ispred kompa 24/7, sledećih par dana do par meseci ili godinu dana, potencijalno za dzabe ako se ne desi pump?
pa jel preporucujes da prebacim sada sve? valjda nece sutra da nestane menjacnica xD
a za drugo pitanje, sve je to u nekoj nadi da cu uhvatiti dobro vreme
A kako se prebacuje maxcoin na mcxnow menjacnicu? Vidim opciju da se uradi deposit samo za BTC, ne vidim za ostale valute.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?322103-MaxCoin&p=3630834&viewfull=1#post3630834A kad ovaj offline wallet krece da se sinhronizuje?!...uradio sam enkripciju, backup, namestio adresu iz walleta u 1gh, rudar pokrenut i svuda stoji out of sync. I jel ona opcija mining sluzi samo ako se kopa sa te masine na kojoj je instalran wallet ili treba nesto i ja da cackam?!
*** ko najveci noob sam
Nego sto ne valja sa poola direkt na menjacnicu slati?!
imas opciju sa strane add currency i tu kliknes i dodas sta te interesuje
Treba otp da se ceka malo duze od pola sata da bi krenuo sync![]()
Hvala lepo na odgovoru, izgleda da sam corav, pa nista ne vidim![]()
Evo cekam ja al i dalje sinka bez
Moze li samo neko da proveri da li je ok ovo u settingsu?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari