Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Mislim da je mcxnow no.1 za trgovinu. Imam veoma losa iskustva na crypsy-ju a i nervira me sto ima milijardu novcica, samo se pogubis. Ovde mi je sve expresno brzo, stabilno i pregledno.

Samo da potvrdim ovo, Sad se registrovah i definitivno mnogo lepse i prakticnije izgleda!!

Moze li neko da mi objasni samo sta znaci opcija "Chat Lines Until Payout:" u settingsu?!...nije valjda da moram da spamujem 400 redova teksta da bih dobio neku isplatu?!

Ma dobije se neka sića ako spamuješ, nema veze sa isplatom.

Hvala za info. Izvinjavam se sto davim Jordan, jos samo da pitam posto sam nov u svemu ovom sa maxom, posto kopam na 1gh, da li je ok da stavljam isplatu na cryptsy recimo da ide (posto salju po 1max na svakih nesto) ili da skinem neki wallet...i koji offline wallet je uopste aktuelan za max (nikada nisam drzao novcice na offline, uvek bilo sve na menjacnicama, ali sad posle Mtox-a malo menjam stavove i razmisljanja...hocu to i za ltc da odradim vec jednom)!?

Hvala za info. Izvinjavam se sto davim Jordan, jos samo da pitam posto sam nov u svemu ovom sa maxom, posto kopam na 1gh, da li je ok da stavljam isplatu na cryptsy recimo da ide (posto salju po 1max na svakih nesto) ili da skinem neki wallet...i koji offline wallet je uopste aktuelan za max (nikada nisam drzao novcice na offline, uvek bilo sve na menjacnicama, ali sad posle Mtox-a malo menjam stavove i razmisljanja...hocu to i za ltc da odradim vec jednom)!?

Nikad sa poola direkt na menjacnicu.
Skini wallet sa maxcoin.co.uk i to je to.

Hvala omnik...ja vec 3 dana saljem tako na cryptsy po jedan coin na svakih sat pa reko da me ne banuju ili sta znam!!

Hehe bas napisah par postova iza da sam se registrovao na istu...na prvi pogled mi je daleko bolja od cryptsija! Hvala u svakom slucaju druze!!

sada trenutno imam maxove u walletu, kada krene pump, mogu li da stignem da prebacim na menjacnicu i da se sve to confirmuje? koliko treba vremena za to i kako vi radite?

sada trenutno imam maxove u walletu, kada krene pump, mogu li da stignem da prebacim na menjacnicu i da se sve to confirmuje? koliko treba vremena za to i kako vi radite?

Traje ~5 min ali kad (i ako) krene pump svi će krenuti da prebacuju sa wallet-a pa može trajati duže.
Veći problem je kako ćeš uhvatiti pump... planiraš da visiš ispred kompa 24/7, sledećih par dana do par meseci ili godinu dana, potencijalno za dzabe ako se ne desi pump?

Traje ~5 min ali kad (i ako) krene pump svi će krenuti da prebacuju sa wallet-a pa može trajati duže.
Veći problem je kako ćeš uhvatiti pump... planiraš da visiš ispred kompa 24/7, sledećih par dana do par meseci ili godinu dana, potencijalno za dzabe ako se ne desi pump?

pa jel preporucujes da prebacim sada sve? valjda nece sutra da nestane menjacnica xD
a za drugo pitanje, sve je to u nekoj nadi da cu uhvatiti dobro vreme

pa jel preporucujes da prebacim sada sve? valjda nece sutra da nestane menjacnica xD
a za drugo pitanje, sve je to u nekoj nadi da cu uhvatiti dobro vreme

To je uvek rizik...ne mogu da te savetujem sta ti da radis sa svojim parama :).
Ja drzim tamo uz authenticator pa sta bude. Nista sto nisam spreman da izgubim jer je ovo sve meni u principu zabava.

A kad ovaj offline wallet krece da se sinhronizuje?!...uradio sam enkripciju, backup, namestio adresu iz walleta u 1gh, rudar pokrenut i svuda stoji out of sync. I jel ona opcija mining sluzi samo ako se kopa sa te masine na kojoj je instalran wallet ili treba nesto i ja da cackam?!

*** ko najveci noob sam :(

Nego sto ne valja sa poola direkt na menjacnicu slati?!

@Proday

Potrazi unazad nekoliko strana, treba da se sredi conf fajl da bi poceo wallet da se sinhronizuje, bilo je jos takvih problema.

A kako se prebacuje maxcoin na mcxnow menjacnicu? Vidim opciju da se uradi deposit samo za BTC, ne vidim za ostale valute.

E blago meni...kontam da cu da nastavim sa slanjem novcica online, ako sam baksuz toliki da pukne btc-e moze mi i kometa pasti na glavu na ulici!!

A kad ovaj offline wallet krece da se sinhronizuje?!...uradio sam enkripciju, backup, namestio adresu iz walleta u 1gh, rudar pokrenut i svuda stoji out of sync. I jel ona opcija mining sluzi samo ako se kopa sa te masine na kojoj je instalran wallet ili treba nesto i ja da cackam?!

*** ko najveci noob sam :(

Nego sto ne valja sa poola direkt na menjacnicu slati?!
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?322103-MaxCoin&p=3630834&viewfull=1#post3630834

Hvalla Apple druze, evo izeditovao sam conf po uputstvu, za sad stoji i dalje da nije sinhronizovano, ali sacekacu jos malo, mozda krene posle nekog vremena!!

Treba otp da se ceka malo duze od pola sata da bi krenuo sync ;)

ljudi na koju foru vama radi options u walletu :p
ja kad kliknem nista se ne desava, tako od pocetka od kad sam skinuo

Hvala lepo na odgovoru, izgleda da sam corav, pa nista ne vidim :)

ides na my account pa ces tamo videti.

btw nemojte slucajno da zaboravite password na mcxnow jer tamo nema password restore preko email-a jedino sto moze je rucno i obicno se placa neki fee za to

Evo cekam ja al i dalje sinka bez ;)

Moze li samo neko da proveri da li je ok ovo u settingsu?!

Kod mene je ovo u conf. fajlu. Probaj sa time i obrisi sve sem walet.dat, pa startuj novcanik ponovo sa novim podesavanjima.

# Seed nodes
addnode=maxexplorer.cloudapp.net
addnode=maxcoin.cloudapp.net
addnode=maxcoinus.cloudapp.net
addnode=maxcoinasia.cloudapp.net
addnode=213.179.202.19
addnode=wombat.dar.sh
addnode=148.251.11.43
addnode=188.226.147.41
addnode=187.104.154.105
addnode=137.226.216.235
addnode=213.192.56.163:8334

# Enable RPC
server=1

# RPC information
rpcuser=maxcoinrpc
rpcpassword=supersecurepassword

# Mining

Hvala za iinfo milose; probacu par sati da ostavim sa onim configom kad sam vec krenuo pa ako se do vcrs ne sinhronizuje prebacujem na tvoj pa cekam do jutra

edit: da li sam zeznuo sto sam odmah uradio enkripciju i backup cim sam pokrenuo program?!

Poslednja izmena:
dotako sam dno zivotaaaaaa ili sam na dobrom putu :) BTC Price per MAX 0.00075301

Vrh Dno