stari je zapucavao... ovaj 3.7.3 kažu da ne mada zbog razlike od 15ak mhs nisam hteo da lupam glavu pa sam stavio i9
btw jel si siguran da ti je memorija na 300? kad uđeš u cgminer, i pritisneš G, C, šta piše na koliko radi? kod mene nijedna karta neće ispod 900, u tom slučaju vraća na defaul klok memorije.
pa kažem meni je pucao na I 10 i jače, a ovde neko reče da 3.7.3 radi i sa tim intensityjem...
dobro me opomenuste za memoriju...ja nisam ni gledao, puca memara na 1600u medjuvremenu GPU 0: DEAD... smanjicu int na -I 9 za veceras pa cemo za sutra da vidimo...
EDIT: memaru kad stavim na 900 vraca na 1600, pa sam na brzaka stavio na 950 onda ostaje tako, sutra cu ispitati moze li nize. Za veceras 1090/950/1.1v -I 9, daje 361mhs. Sutra kad bi me sve ok docekalo bilo bi super
Srypt mi radi na 1090/1500/1.1v pa sam se zato odlucio na tu varijantu, trebalo bi ok da ide
rade 3 komada na 1090/950/1.1v -I 9 vec 14 sati. mislim da cu i ostale da prebacim na max sa istim podesavanjima. 361mhs po komadu. a cekaj kako ste vi svojevremeno za vreme bitcoina spustali memaru tako malo a sad nece?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari