Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Držite se teme: maxcoin!
Napravite neki IRC ili nešto za chat jer forum nije tome namenjen.

Edit pošto su očigledno neki ovde ćoravi, malo da povećam...

Poslednja izmena:
procitao sam temu od korica do posta br 661 (da ne bude da sam lenj), jer na ovom forumu "search this thread" ne radi. Elem, 280x: 1090/300/1.1v -g 1 -I 13, 366mhs. Ima li neko savet za nesto bolje? Hoce mi zapucati cg miner zbog -I 13?

stari je zapucavao... ovaj 3.7.3 kažu da ne mada zbog razlike od 15ak mhs nisam hteo da lupam glavu pa sam stavio i9
btw jel si siguran da ti je memorija na 300? kad uđeš u cgminer, i pritisneš G, C, šta piše na koliko radi? kod mene nijedna karta neće ispod 900, u tom slučaju vraća na defaul klok memorije.

Šta fali 366? Intensity nisam primetio nikakvu razliku iznad 10.

stari je zapucavao... ovaj 3.7.3 kažu da ne mada zbog razlike od 15ak mhs nisam hteo da lupam glavu pa sam stavio i9
btw jel si siguran da ti je memorija na 300? kad uđeš u cgminer, i pritisneš G, C, šta piše na koliko radi? kod mene nijedna karta neće ispod 900, u tom slučaju vraća na defaul klok memorije.

Apsolutno tačno deo za memoriju, meni GBT 280ke idu na 870... asus i msi 900 najniže.

Poslednja izmena:
pa kažem meni je pucao na I 10 i jače, a ovde neko reče da 3.7.3 radi i sa tim intensityjem...

dobro me opomenuste za memoriju...ja nisam ni gledao, puca memara na 1600 :D u medjuvremenu GPU 0: DEAD... smanjicu int na -I 9 za veceras pa cemo za sutra da vidimo...

EDIT: memaru kad stavim na 900 vraca na 1600, pa sam na brzaka stavio na 950 onda ostaje tako, sutra cu ispitati moze li nize. Za veceras 1090/950/1.1v -I 9, daje 361mhs. Sutra kad bi me sve ok docekalo bilo bi super

Poslednja izmena:
Ako pukne smanji malo klok gpua, ostalo je ok

Srypt mi radi na 1090/1500/1.1v pa sam se zato odlucio na tu varijantu, trebalo bi ok da ide

dobro me opomenuste za memoriju...ja nisam ni gledao, puca memara na 1600 :D u medjuvremenu GPU 0: DEAD... smanjicu int na -I 9 za veceras pa cemo za sutra da vidimo...

EDIT: memaru kad stavim na 900 vraca na 1600, pa sam na brzaka stavio na 950 onda ostaje tako, sutra cu ispitati moze li nize. Za veceras 1090/950/1.1v -I 9, daje 361mhs. Sutra kad bi me sve ok docekalo bilo bi super

Neke grafike dozvoljavaju najvecu razliku izmedju mem i gpu 150mhz. Mozda neki fles biosa pomogne.

rade 3 komada na 1090/950/1.1v -I 9 vec 14 sati. mislim da cu i ostale da prebacim na max sa istim podesavanjima. 361mhs po komadu. a cekaj kako ste vi svojevremeno za vreme bitcoina spustali memaru tako malo a sad nece?

Bilo je 7970, a to ti je isto.

pa da 7970 je isto... da ne zapitkujem mnogo, memorija se po sadasnjim saznanjima ispod 900 ne moze spustiti jel? kad bude moguce bice ovde obznanjeno :)

Na 7950 moze, na r9 280x ne. 7970 nemam pa ne mogu probati.

a koliki vam je reject na max.1gh.com?

probaj dwarfpool.com/max drugi po velicini ja na njemu imam reject oko 0.2 dok na 1gh od 2-4%

U afterburneru u conf fajlu su se menjali neki brojevi i onda je mogla mem na 300-400... ne secam se vise sta se kuca ali znam da je tako bilo

prelistao sam ja temu "BITCOIN: kako, sta, gde...i druga pitanja/odgovori." od korica do korica pa sam vadio beleske o tim tweakovima koji mi mozda nekad zatrebaju, ali sam mislio da je sa SHA sve zavrseno i sve te belseke obrisao.. btw meni je rejected od 1% - 7%

probaj dwarfpool

Polako, ici ce na 0.0009, daj boze.

^Pravicu se da ovo nisam procitao :p

Hahaha, da preformulisem. :d

Pasce na 0.0009 u piku i zatim rapidno na preko 0.0025. :p

Ma nema veze...ja sam se pomirio da sam pukao sa njim...ali idemo dalje,dolaze bolji dani... :)

@ La.Prestige:

da li predvidjas da ce pump biti brzo, da kupim jos tog max-a dok je jeftin

Nazad
Vrh Dno