deklaracija
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2009
- Poena
- 350
Gde ga menjate na craptsiju ili mcxnow ?
Još uvek nema ništa bolje.
Sta ja da kazem sto sam kupio kad je bio 0.0024-25. Izje**o sam se samo tako,ali dobro sta je tu je. Ja ga ispod 0.005 necu prodavati pa makar propalo.Pump su samo nadanja. Mozda bude, a mozda max dozivi sudbinu yac-a: slow decline i pump jednom u 6 meseci. Jer cinjenica je da trosi manje struje, manje siluje grafike, samim tim je idealan, cak i kada bude na 0.001. Taman padne diff i o5 iskopas 150 dnevno, prodas za 0.15btc... Ja sam resio da malo kopuckam i ostavim na stranu, kao sto sam radio sa yac-om. Pa ako udari cena neka fina, da prodam neki max, uzmem neki btc vise, itd. Ako ne bude, nije bilo. Bacim 10 dana kopanja u vetar, zivot ide dalje. Miner-dumper nikada ne vidi prave pare, naucio na svom primeru.
Mislio sam na max da sam ga kupio na 0.0024-25 ne na yac,ali dobro...samo polako, strpljenje je najbitnije. Pre mesec dana koliko sam pucao dok sam trgovao,cim pocne da pada ja prodajem. Sad postavim buy order,sell order pa kad prodje prodje. Ovde samo trebamo prestigea da slusamo i zaradjujemo. Covek ne masi.Tako i ja jos cuvam skoro 13k yaca od septembra. Zakasnio sam na jednodnevni pump zbog pos kopanja i prodao samo oko 3k. I sada neki kinez vozi moju fabiu 1.6tdi, a ja stojadina na plin. Pa ajd sad ko je tu pametniji: kinezi koji kontrolisu proizvodnju i vrednost yac-a, ili ja koji sam sprzio par btc u to?
smarač ***, a taman je lepo krenula nizbrdoTarget mu je bezveze
Ne mogu da verujem da jedan tvit (aka fart in the wind) može instant da utiče na cenu. Paljevine klasične![]()
čime to kopaš kad imaš 150 dnevno? ili nisam lepo razumeo.Mozda mu kopanje nije primarna namena, ali nije ni lose kopati ga, jer tako kosta oko 10$ dnevno. Pa sad zavisno od diffa 120-150 komada. To je moj slucaj bar. Sto znaci, za 10 dana mogu da izgubim struju koju trosim, a za to su minimalne mogucnosti, jer to moze samo u slucaju da max ode na 0. Kopanje maxa je meni malne sigurna investicija. Kupovina nije, to ostavljam pametnijima od mene. Ili onima koji imaju dojavu.
cgminer.exe --keccak --no-submit-stale -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u mZtLxBSGxBdaYaasPccuiHp3kTEo22JLCr -p x -I 9 -g 1
Ovo je na primer moj za 280 dual x, pukne od prilike jedanput dnevno, pokrenes ga ponovo i picis dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari