Odprilike sam i pretpostavljao da ce tako biti. Dobijem milijardu privatnih poruka o ceni i lepo ljudima kazem da ja LICNO kupujem po 0.001 max (sto nize - to bolje). Solidarisu se i oni i kao jedva cekaju da padne. Sad kad je cena blizu cilja, u**rali se svi zivi da nece propasti novcic. :d
Pa ljudi, jos kad je cena bila 0.003, rekao sam da ide na 0.001 i ispod jer su se kitovi (a i mi sitniji) fino omastili, cena tu nema sta da trazi, idemo jos jedan krug. Nemojte gledati to na dnevnom nivou i misliti da je moguce da ce cena u jednom danu pasti sa 0.004 na 0.001, da se nakupujete i sutradan 0.01. Da je takva situacija, berze ne bi ni postojale.
Tesko da ce danas stici na 0.001 jer ipak ima i rudara a i onih kojima odgovara da cena bude sto visa, oni i koce situaciju. Ali i ovaj tempo pada je meni ok. Sutra/prekosutra lepo kupiti po 0.001, zaboraviti na berzu sigurno 3-4 dana. A ne "jaooj kupio sam po 0.001 a sada je 0.0009 - propao sam! Pa ne mozete ocekivati da uvek kupite po minimalnoj ceni, to je cista sreca u pitanju.