Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Skini noviju verziju, imas na 1gh.com v3.7.3 koja meni barem ne crashuje za razliku od starije. Ili odradi proceduru opisanu ovde ako hoces da nastavis s starom verzijom.

Pozdrav svima.
Nov sam ovde ali reko da podelim ovo sa vama ako neko već nije...

Kalkulator za MaxCoin

A evo i mog .bat fajla koji koristim za Sapphire VaporX 280x kartice :
cgminer.exe --keccak --no-submit-stale -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u "aresa walleta" -p x --failover-only -o stratum+tcp://maxpool2.1gh.com:17333 -u "aresa walleta" -p x --failover-only -o stratum+tcp://max.suprnova.cc:3333 -u "ime rudara" -p x --failover-only -o stratum+tcp://stratum-east.max.hashfaster.com:4004 -u "ime rudara" -p x -I 9 -g 1 --auto-fan --gpu-engine 1080 --gpu-memclock 950 --temp-cutoff 90 --temp-overheat 85 --temp-target 72

Da dodam još i da koristim, po meni, sjajan CGWatcher preko kojeg pokrećem cgminer i koji mi sam startuje sve posle podizanja sistema.

Poslednja izmena:
Ima li neko podesavanja za r9 270x? Ja sam nesto sklepao,ali nemam predstavu koliki hash rate treba da mi bude? Trenutno je 200mh/s, jel to okej ili moze vise?

Probaj 1100/1000...meni tako baca 230

E hvala,evo ga baca sad 220. Nego jel probao neko nvidia grafe za ovo? Koliko bacaju ove gtx7**,ako se isplati da pazarim jednu?

E hvala,evo ga baca sad 220. Nego jel probao neko nvidia grafe za ovo? Koliko bacaju ove gtx7**,ako se isplati da pazarim jednu?

Ne isplati se. Imam jednu 660ti daje oko 105 koliko i jedna 5770. Mozda ako izadje neki novi nvidia miner, dotle nista.

Coa misli na ove GTX750Ti koje imaju dobar odnos potrošnje i Khash. Ali trenutno su neisplative kod nas.

Bas pre neki dan sam naleteo negde na btctalku gde lik kaze da bacaju 1000+ za maxcoin ove gtx780,pa sad reko' ako je neko licno kopao sa gtx760,770 i 780 pa da ostavi utisak. :D I ja sam se malo kasno setio,ali dobro bolje ikad,nego nikad. :p

kopao sam sa gtx 770, daje 130 mhs na spram 235 sto daje r9 270

drzao 5 minuta i ugasio, zao mi da maltretiram karticu za takvu bedu :)

ljudi sta mislite? oce li biti pumpa, u slucaju da skoci na 3 evra da li se isplati drzati do kraja godine ili odmah prodati?

Update: 0.0011680, pada i dalje.
Menjačnice za MAX praktično mrtve, nema uopšte buy ordera.
Nadam se da ovo ne znači i da je coin mrtav :)

Ja se nadam da se uskoro biti neki pump jer odoh u debeli minus...kupio ga po 0.0025...a necu ga prodati ispod 0.003 pa neka sve ode bescenje...

Ja ga vec danima cekam na 0.001 :p

Hahahahaha... Ja sam ubo los tajming za buy...ali sta da se radi...nadamo se nekom pumpanju...ali onih 0.01 sto su predvidjali odose u domen naucne fantastike...

ja mislim da Max nece propasti vec neko namerno sada srozava novcic da bi jeftino kupio

samo neka potraje ovako, pa kad se nakopa da udari pump i odleti na 5 evra pacovi po 2 kile komad ko zec

Ne znam koliko je validna onda tabela sa McxNow o Maxcoin richlist...ali kitovi samo uvecavaju broj novcica...ako njima nije zao da im "propadne" 35k + novcica...nije ni meni za 1k :) ili znaju nesto sto mi ne znamo...i cekaju samo da se istovare... :)

evo ga na 0.00107... čekam 0.0010 pa da okinem 1 BTC buy za 1000 kom... posle toga čekamo famoznih 0.01 :)

Edit: 0.00103989 :)

Poslednja izmena:
Kako je krenulo ici ce ispod te cifre 0.001

Izgleda da previse ljudi ceka 0.001 da se natovari...

Odprilike sam i pretpostavljao da ce tako biti. Dobijem milijardu privatnih poruka o ceni i lepo ljudima kazem da ja LICNO kupujem po 0.001 max (sto nize - to bolje). Solidarisu se i oni i kao jedva cekaju da padne. Sad kad je cena blizu cilja, u**rali se svi zivi da nece propasti novcic. :d

Pa ljudi, jos kad je cena bila 0.003, rekao sam da ide na 0.001 i ispod jer su se kitovi (a i mi sitniji) fino omastili, cena tu nema sta da trazi, idemo jos jedan krug. Nemojte gledati to na dnevnom nivou i misliti da je moguce da ce cena u jednom danu pasti sa 0.004 na 0.001, da se nakupujete i sutradan 0.01. Da je takva situacija, berze ne bi ni postojale.

Tesko da ce danas stici na 0.001 jer ipak ima i rudara a i onih kojima odgovara da cena bude sto visa, oni i koce situaciju. Ali i ovaj tempo pada je meni ok. Sutra/prekosutra lepo kupiti po 0.001, zaboraviti na berzu sigurno 3-4 dana. A ne "jaooj kupio sam po 0.001 a sada je 0.0009 - propao sam! Pa ne mozete ocekivati da uvek kupite po minimalnoj ceni, to je cista sreca u pitanju.

Nazad
Vrh Dno