Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

ja izadjoh na 0.0017 mislim da vec veceras ide ispod 13 i tad planiram opet da udjem

Ja sam juce prodao na 0.00075 tako da opusteno :) ali da ovako majstorski ubodem dno cene, svaka mi cast

Uzeh skoro pola bitcoina, ovo je bas easy mod pump & dump.

Kupio na 0.0014 prodao na 0.00161, sad opet kupio na 0.00147 i cekam barem 0.00162

P.S samo na mcxnow volume skoro 1000 btc-a u max-u, auuu.

Poslednja izmena:
ja sam na maxu zaradio 0.3 bitcoina ali sam odmah na pocetku prodao 12max po 0.009 sad se samo igram sa 0.2 bitcoina max ne smem vise :D

Ja se igram sad sa sitnijim iznosima, tj 2-3 btc-a max, ali svakako planiram da kupim 5000-6000 max-a ali ako padne na 0.001 ili ispod. To se cuva do 0.003 minimum i nema prodaje do tada, a neminovno je da ce tu cenu dostici kad-tad.

trebao si od sunce86 da uzmes na 0.00075 :D extra povoljan, al dobro tako sam se i ja zeznuo sa ltc izasao na 42 pa usao na 39 posle par sati, kad sutradan pade na 28 :D

Pa dobro, litecoin je donekle bio predvidiv jer je samo ponovio ovaj rast i pad koji je bitcoin uradio u Aprilu (naglo skocio i dostigao pik od $266, zatim pao za 20-30% i kasnije postepeno padao na ~120$), tako da je bilo za ocekivati da ce pasti sigurno duplo jer mu treba oporavak posle 10000% porasta cene. ;)

Nego, gledam grafikone i glabam o ovom max coin-u. Defititivno cu ustekati 5000 istih i cekati da kazem nenormalno cenu od 0.01 (jer dosta njih veruje da ce pump-om dostici i litecoin cenu), ali sad trazim najoptimalnije vreme kupovine. Ovih par dana cu 22 sata na dan pratiti berzu, kako na desktopu, laptopu, tako i na tabletima, telefonima, i da ne kazem satovima. :d

Dobar si, krenuo si od 0.0025 za prodaju, pa 0.003, eto te na 0.01 već :) sad će nešić da te nagovori da čekate 0.1 :)

Mnogo mi je da ovo vredi kao ltc, 5x brži blok, duplo veća nagrada, 3x više novčića... Previše ga ima mada ko zna :)

vazna su ledja, ko nosi taj novcic, nikad se nezna, ja ga cekam da padne dosta :p

Dobar si, krenuo si od 0.0025 za prodaju, pa 0.003, eto te na 0.01 već :) sad će nešić da te nagovori da čekate 0.1 :)

Mnogo mi je da ovo vredi kao ltc, 5x brži blok, duplo veća nagrada, 3x više novčića... Previše ga ima mada ko zna :)

Sve to stoji, ali iza njega je budjavi max kajzer koji samo treba da objavi na koliko ce ici, i ta vrednost ce mu biti koliko sutra. :)

Zacrtao sam tu bio 0.003 i to je stvarno ok dok se nisam malo bolje upoznao sa trgovinom istog i video da je u opticaju par hiljada btc-a, e to me je navelo na razmisljanje od 0.01 cene.

P.S Evo vec je napumpan bio do 0.019, a eto juce je bio 0.008, znaci 250% gore za manje od 24h.

Poslednja izmena:
Ne znam za vas, ali ja vam mogu reci da se se razvalio od para sa ovim novcicem.

Uzeo sam 0.5 BTC-a na sicu i reko dosta glavobolje za veceras, kupio sam oko 3800 novcica tamo na 0.00174, a cena je upravo tek nesto iznad 0.0025 (mada raste). 3,5 BTC-a za sat vremena nije lose. :d

Ne znam za vas, ali ja vam mogu reci da se se razvalio od para sa ovim novcicem.

Uzeo sam 0.5 BTC-a na sicu i reko dosta glavobolje za veceras, kupio sam oko 3800 novcica tamo na 0.00174, a cena je upravo tek nesto iznad 0.0025 (mada raste). 3,5 BTC-a za sat vremena nije lose. :d

Bravo!

Ma sledeci put idem all in pa makar i pukao. Da sam kupio po 0.0008 kao sto sam i planirao, ko zna sta bi sad bilo jer ovo sigurno ide na 0.003.

2000 BTC-a, ROFL!

Sreca tvoja nije nesic kupio otisla bi na 0.0003 :D

La.Prestige

Svaka cast. Jeste da treba imati velika 00 , ali treba imati i znanje sta kupiti.

Sta kupujes sledece od ovih: (nema ih mnogo :D )

coins.jpg

E šta sad, oće li padati opet za neki jeftin ulet? :)

Evo jos je jeftino da da se uleti :-devil-: 0.0042 , svaka cast ovima koji pumpaju 2700btc promenilo ruke.

Ja jos cekam sa smesnih 110 kom, ali sam ih iskopao za 3 dana. :)

Koji dump sa 65 na 31 i krece opet!!!

ljudi jel se isplati ovo krenuti sad kopati
PS: wallet nece sync, kaze no source

Kopanje se isplati i sa onom minimalnom cenom danas.

Ko je danas imao brze prste i volje m00da za trgovinu mogao je da se ovajdi masno na mcxnow.

kako da krenem :p ocu da kopam grafom, nikako da nadjem tutorial

ja izgubih 0.1 btc na maxu sad uleteh na 0.5 i odmah posle 10sec postavio sell na 0.59 al ono pade odmah :D

Nazad
Vrh Dno