Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Meni se cini da je nVidia ipak truba kao sto je bila za bitcoin mining. Dakle Radeoni i dalje sabijaju. :)

Pitanje svih pitanja, da li prodajete ili cuvate? :D

ja prodajem samo da dodjem kuci, ali kad dodjem cena ce verovatno dole

Meni se cini da je nVidia ipak truba kao sto je bila za bitcoin mining. Dakle Radeoni i dalje sabijaju. :)

Pa koliko ko baca, nalazim kontradiktorne informacije, za nv sam video ali radeon nikako da nadjem, recimo 280x ili 290x nebitno, zar se obrnula situacija? Pre neki dan je nv sabijala a radeon bacao neki smesan hash..ili sam ja nesto pogresno video..

Nisi mogao kopati sa ATI u startu, sto je dalo ogromnu prednost ljudima sa Nvidijom. I jos na to sve nije bilo CPU minera za WIN 64 :)

Kad nisam prodao po 0.01 necu ni sad :) nadam se boljom cenom.

Poslednja izmena:
to sam i ja rekao za mnoge pa su sad u bunaru

Mogla bi se prva strana update jer ja ovde ne mogu da pohvatam nista ...

MaxCoin

Pa koliko ko baca, nalazim kontradiktorne informacije, za nv sam video ali radeon nikako da nadjem, recimo 280x ili 290x nebitno, zar se obrnula situacija? Pre neki dan je nv sabijala a radeon bacao neki smesan hash..ili sam ja nesto pogresno video..

7950 1020mhz gpu clock, meni kopa oko 280MHash, 5850 kopa 200MHash

Pool
https://max.mining4all.eu/index.php?page=dashboard

Cgminer za ATI
https://github.com/Max-Coin/cgminer

Primer bat fajla
cgminer.exe --keccak -o stratum+tcp://max.mining4all.eu:3332 -u user -p pass -I 10

Poslednja izmena:
Vojkene jel sad ok? Otisao sam na spavanje pa nestigoh da ti odgovorim.
Jutros kad sam pogledao video sam da vecina grafickih neradi, tj cgminer pukao. :trust: Nije mi jasno o cemu se radi, jos sam smanjio I na 8. Sad sam smanjio takt memorije u trxx, pa da vidimo.
Jeste tebra, sve je ok posle restarta novčanika :)
Meni je pukao miner malo nakon što je tebi prvi put, intensity bio 13 :D spustio sam na 9 i radi od tad.
280x 345-350
270x 220-230
270 200-210

ko je iskopao max coin prvi dan najbolje je prosao, ja sam juce zadnjih 10 dao po 0.005 pre toga sam lepo prosao na 0.014
nema novic je dostigao tu cenu samo zbog ludog hajpa. dev team je nesposoban totalno.
nesto ne verujem da ce cena u nekih narednih 2-3 nedelje ici gore uopste

GTX650 (bez Ti) i 1 GB memorije:
20k khash :(
48 stepeni :)
80% utilization :/
Podešavanja sam praktično samo kopirao sa neke od prethodnih stranica.

Je li neko ima GTX 650 bez Ti i sa 1 GB memorije?
Koliko mu baca heša? I može li da postuje svoj .bat? Bio bih mu zahvalan. :)
I poslednje, da li možete da pokrenete novčanik za Windows dok CUDAminer radi? Ja ne...

Da napomenem, istovremeno CPU kopa Q2C.

Mala je to temperatura... Nije ti grafa na maksimumu, probaj da dodas -I10 pa na gore u bat fajl...

GTX650 (bez Ti) i 1 GB memorije:
20k khash :(
48 stepeni :)
80% utilization :/
Podešavanja sam praktično samo kopirao sa neke od prethodnih stranica.

Je li neko ima GTX 650 bez Ti i sa 1 GB memorije?
Koliko mu baca heša? I može li da postuje svoj .bat? Bio bih mu zahvalan. :)
I poslednje, da li možete da pokrenete novčanik za Windows dok CUDAminer radi? Ja ne...

Da napomenem, istovremeno CPU kopa Q2C.

kakva su ti podesavanja tj sta si stavio u komandnu liniju?

ko je iskopao max coin prvi dan najbolje je prosao, ja sam juce zadnjih 10 dao po 0.005 pre toga sam lepo prosao na 0.014
nema novic je dostigao tu cenu samo zbog ludog hajpa. dev team je nesposoban totalno.
nesto ne verujem da ce cena u nekih narednih 2-3 nedelje ici gore uopste

Na kojoj si berzi prodavao? Vidim na btctalku se svi žale na berze...

na mcx cim je izasao i nikakvih problema nisam imao, odmah sam i bitcoin povukao

sad je na 0.0017 pokusava max da ga izvuce ali licno smatram da nema sanse u ovakvoj situaciji

Poslednja izmena:
MaxCoin

Ja sam zavaljao mojih 105 na 0.00240 preko mcxnow

Poslednja izmena:
vrdanost max zaista brzo pada ovih dana...

Sunce ne moze da se dodaje intenzitet na Nvidia karticama u bat fajlu... to moze samo u cg mineru za ati kartice....

Ja to ipak ne bih prodavao sad, ne zaboravite da, koliko god s pravom pljuvali po ovom koinu i svemu sto ga je pratilo od lansiranja, iza njega stoji onaj ludak koji ako bude, a hoce, krenuo u pump, cena ce da ide gore.
Ja tek krenuo danas da nakopam nesto ovoga ali cene necu ni da gledam, po meni je kaiserov novcic nesto sto se po definiciji-gura u stek.

Poslednja izmena:
Ja cu nesto prodati, a nesto ostaviti.

I odmah da kazem da ne verujem ni malo u ovaj novcic, bez obzira sto iza njega stoji Max Keiser. Da je polovljenje novcica po bloku za mesec, dva, mozda bih i bilo nesto. Ovako za 12 meseci, pa ima novcic da bude u raki! Ovako ce mu jos vise pasti cena, difficult ce pasti jer ce isplativost bili manja od LTC, i kasnije samo cupanje i odrzavanje novcica zivim.

Ja tako mislim, nadam se da gresim i da ce ovaj novcic vredeti jodnog dana podosta... :)

Koliko ja vidim, nvidia nema ni ovde šta da traži, a taman sam se obradovao da će i zeleni tabor ući u igru. Radeon R9 280X baca 300 Mh/s, a mnogo skuplji 780GTX 105 Mh/s, skoro tri puta manje. Kad se tu pomene i struja... Sve je jasno. CPU je besmisleno i pominjati.

Tek kad sam obrisao ona dva bat fajla cgminer je prestao da puca, nekako sam to bio zaboravio da uradim.
Kolika je sad vrednost nocica?

Koliko ja vidim, nvidia nema ni ovde šta da traži, a taman sam se obradovao da će i zeleni tabor ući u igru. Radeon R9 280X baca 300 Mh/s, a mnogo skuplji 780GTX 105 Mh/s, skoro tri puta manje. Kad se tu pomene i struja... Sve je jasno. CPU je besmisleno i pominjati.

Poenta je sto je sa nv moglo da se kopa dok se moglo nesto nakopati, sad moze i s radetom i to tri puta vecom brzinom, ali sad su "ostali samo dugmitji".

Meni je ovo znak za paljenje lampice jer se isti scenario moze ponoviti opet s nekim drugim coinom.
Naravoucenije: ne bi bilo zgoreg imati u pripravnosti i nesto od zelenih da ne bi bilo posle da se lupamo po celu.

Jel ovo tema zatvorena!? Niko nista ne pise. Ili samo gledate kako kaplju koincici :)

Svi smo konačno naštelovali minere, pa sad mudro ćutimo i brojimo... :) Na kojoj menjačnici je ovo izašlo?

Znaci ladno je moglo da se od starta kopa sa amd grafikama. Tek sam sada saznao da su neki forumasi to radili prakticno od prvog dana i uzeli poprilicno novca.
Mogao je neko da pusti jednu poruku o tome za nas koji smo tek usli u ovu pricu i jos ne znamo sve cake, da i mi uzmemo koji dinar na ovu krizu.

Bas lepo...

da cuda miner je imao jedno 2-3 sata prednosti pred cgminerom i ja to cuh danas, nisu hteli da diff previse skace dok oni lepo ne zarade, kapiram i da su ga placali, tako je svugde sta se cudis, za to je najvise kriv dev team i njihov failed launch

@srbistanac pa i nismo znali, prva tri dana je bio haos, ja sam tek juce poceo, nisam ni probao jer sam mislio da sa onolikim diffom i nemam sanse. Ono sto mi se ne svidja je to sto pored graficke on i cpu trosi tako da recimo ne mogu q2c da kopam paralelno sa max kao sto radim dok recimo kopam ltc ili dogecoin.

Nazad
Vrh Dno