Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ja sam poceo da kopam sa ATI posle 24h od izlaska coina. Iskopao sam 1 block sa CPU kad su poolovi pali i diff otisao dosta dole (nedge 12h posle izlaska coina).

Samo sto magarac nisam prodao odma :) mada ko zna zasto je to dobro...

Bem li ga...kod mene padne share sa ~120khash po jezgru na 0,334 khash po jezgru (jedno jezgro zadrzi hash na 120 i to ne stalno, ostala padnu na manje od 1). Cim iskljucim cgminer sa maxcoinom normalizuje se cpu.

Kopa li iko ovo cudo? Nesto je tema zamrla. Kopam ga vec evo drugi dan, lepo kaplje samo sto mu vrednost konstantno pada.

Da li iko cuva maxove? Meni je neka kolicina zaglavljena na poolu.. pa reko da vidim ako neko cuva da i ja kao "cuvam" :D

Da li iko cuva maxove? Meni je neka kolicina zaglavljena na poolu.. pa reko da vidim ako neko cuva da i ja kao "cuvam" :D

Cuvam ih ja, imam 200 i nesto. Kopam ih i dalje mislim da je isplativo.

Nema sanse da onaj debi1 propusti pump & dump, samo kad se malo zaboravi fail tokom launch-a

Volume coin-a je ogroman i sadasnja cena je isplativa, ja sam sve dumpovao, bice pumpu ali tek kad dohvatimo dno..., pitanje samo gde je dno :)

Ne bi bilo zgoreg kupiti sad ~1000 komada, po ceni od 0.001 i cekati pump.

ja sam uzeo 120 komada na 0.0011 ali mislim da jos treba cekati

Videcemo, ako par dana bude na 0.001 onda je to to...

moze ovo dole do 0.0005 ... volume je ogroman, ko je kupovao na pocetku nema ni trunke mozga, shit coin kao i 99%

Ja cu uzeti 5000 komada na 0.00075. Mozda moze dostici tih 0.00005 ali ima dosta i onih koji ne daju da dodje do te cene, koliko sam video na mcx now.

Jel ima neko preporuku gde bi ih bilo najbolje kupiti?

ja sam prodao na 11 sad cekam da padne na 6-7 ako padne

Ja cekam 0.00075, a istresanje tek tamo na 0.0025.

misliš da neće preko toga ići? nekako mi izgleda malo kad znam da je bio 0.004 - 0.005, pa i više

mozda ako izadje na neku vecu berzu ovako tesko

misliš da neće preko toga ići? nekako mi izgleda malo kad znam da je bio 0.004 - 0.005, pa i više

Ne znam dokle ce ici, zavisi od pumpa. Vrlo je moguce da ode i na 0.006-0.007, a mozda cak i uhvati 0.01 jer iza njega stoji sam Kajzer.

Ja cu se zadovoljiti i sa 0.0025 cenom, 'obzirom da nisam neki trgovac na berzi, meni je tih ~9 btc-a cistog profita i vise nego dosta.

Sto mislite da ce pump vec krenuti, pa prvo treba da se nakupuju coin-a a volume na dan je ogroman napumpati ga na 0.01 treba milion BTC-a...

Ja nisam ni pomislio da ce to biti skoro. Iskreno, ocekujem ga negde sredinom Marta jer ce vreme sopinga biti sigurno jos par narednih dana (ili cak nedelju), zatim zatisje i blage oscilacije 2 nedelje, pa tek onda pump. Mozda gresim ali tesko da moze biti pre marta ista sto se zove pump.

Ja nisam ni pomislio da ce to biti skoro. Iskreno, ocekujem ga negde sredinom Marta jer ce vreme sopinga biti sigurno jos par narednih dana (ili cak nedelju), zatim zatisje i blage oscilacije 2 nedelje, pa tek onda pump. Mozda gresim ali tesko da moze biti pre marta ista sto se zove pump.

Po kom principu se radi "pump"? Jel to cekaj da se nakupuju jeftinih novcica i sta onda rade? Daj malo objasnite pocetnicima iz vasih iskustava kako to obicno ide...
Mogu od prilike da pretpostavim ali nisam siguran da mogu da sagledam ni delic a kamoli celu sliku.

pa pumpaju cenu, tj dizu je gore tako sto postavljaju lazne buy & sell ordere. Obicno rade oni koji se nakupuju jeftino novcica i da bi kasnije prodali za 2-3 vecu cenu.

pa pumpaju cenu, tj dizu je gore tako sto postavljaju lazne buy & sell ordere. Obicno rade oni koji se nakupuju jeftino novcica i da bi kasnije prodali za 2-3 vecu cenu.

Hvala, tako sam nesto i predpostavljao. Ali ako mu se polovi blok tek za 12 meseci onda najveci skok treba tada i ocekivati. Naravno ako Max do tada ne bankrotira kupujuci sopstveni novcic.:)

Block reward kao i diff nemaju skoro nikakvog uticaja na pump & dump, jer tu semu ne rade rudari...

U toku je pump Maxcoin-a na mcxnow.com pa ko hoce da isprati...

Ma mamu im j**em! Budala nisam kupio na 0.0008, e pa vala necu ni sad.

Nista cekam sledeci dump pa cu baciti jedno 10 btc i sta bude- bude!

Nazad
Vrh Dno