Šta je novo?

Max Payne 3

Razmisljam se da kupim igru, ali sta mislite ipak na stimu je 50e, a to je oko 6000din, dobija se taj La Noire koji mi ne treba, ima li negde jeftinije a da je steam key

sta je ovo jos ne izlazi.Ocekivao sam kao Alan Wake da ce izaci nedelju dana pre.

nisam siguran kad cu stici da igram Maxa, jer uzivam u Diablu 3 :)
ali jednom sigurno...
usao sam takodje u grupu pa se vidimo tamo

Jel ima ovo negde da se uzme za manje od 50 evra? Dao sam za Diablo 3 50 sad skoro, ne bih bas i za ovo :d

Problem je što se ključevi neće moći aktivirati na steam-u... Znači steam verzija samo ukoliko se kupi preko steam-a...

Otelicu se dok ova igra ne izadje.... Jos 2 dana, prolaze sporo sad kad ne treba;)

A navodno je i clone igre ~30GB.

Sad da l' je istina...

Poslednja izmena:
4x DVD9...?

Ajd da vidimo i to, mada moguce je da ce biti ogroman download...

valjda ce mo i to docekati,pa nek je i 30 gb,samo da izadje i da bude izlecena! :)

skid tim je izlecio i postavlja 28 gb ali odugovlace 2 dana vec juce je pisalo za 10h danas kao bice u toku dana..

A otkud tebi takve inside-scene informacije? Ili mozda citas lozenja wannabe scene likova?

Lepo vam covek rekao da igra izlazi prekosutra. I u Evropi i u Americi

Izasla Retail verzija,teska 30GB!Po svemu sudeci sutra bi mogli i da zaigramo!

Pomine se da je igra teska 35gb, ako puste download u petak 1, verovatno je za vikend necu igrati, mogli bi da puste dan ranije makar za nas koji smo preorderovali

Upravo kace release popularne skid grupe, 4 x dvd9, ukupno 30 GB
da nisam premium, zabrinuo bih se :d

1234.jpg

Poslednja izmena:
Njihov zvanican sajt ne postoji!:)

To je napravljeno od strane njihovih fanova,ali nije ni bitno dali je zvanican ili ne!Bitno je da se igra!;)

Nazad
Vrh Dno