Šta je novo?

Max Payne 3

wtf,cmon,nije valjda ovaj smesni sa slike novi Max.....neka se vec jednom odluce koju ce facu da mu stave,lik ide na plasticnu operaciju za svaki deo izgleda

Ne samo to, koliko ja znam engleski i gradivo iz "poznavanja prirode", winter 2009 se upravo završila. Ona sledeća bi trebalo da bude winter 2010???

wtf,cmon,nije valjda ovaj smesni sa slike novi Max.....neka se vec jednom odluce koju ce facu da mu stave,lik ide na plasticnu operaciju za svaki deo izgleda

Ovo je isti onaj lik iz MP2 samo sto ima bradu. Vidi se i po ochima. I nisu menjali facu zato sto im je tek tako sinulo,vec:

"For Max Payne, the title character was modeled after Sam Lake, the writer of Max Payne. For Max Payne 2, however, Lake declined the honor, and after extensive casting, Remedy chose the actor Timothy Gibbs to be the model for Max Payne.

Poslednja izmena:
Ovo je isti onaj lik iz MP2 samo sto ima bradu. Vidi se i po ochima. I nisu menjali facu zato sto im je tek tako sinulo,vec:

"For Max Payne, the title character was modeled after Sam Lake, the writer of Max Payne. For Max Payne 2, however, Lake declined the honor, and after extensive casting, Remedy chose the actor Timothy Gibbs to be the model for Max Payne.

Max Payne iz drugog dela mi je bez veze. Uzasno sam se razocarao kad sam video da su zamenili likove. Max Payne iz prvog dela je bio fenomenalan, bas mi je krivo sto nece vise po njemu biti radjen lik.

89kg0uv.jpg
itsmaximum.jpg

Recimo da je isti lik samo ga je zivot satr'o :d

Poslednja izmena:
Recimo da je isti lik samo ga je zivot satr'o :d

Ma de... stvarno veliko razocarenje. Ovako sam se razocarao jos kad sam saznao da ce jim raynora glumiti novi glumac u starcraft 2 :wall: ******cine glupave.... ali da ne skrecemo temu.

Evo obrijanog, sredjenog, lepog, "Employee of the Month" "max payna" :D

Prilozi

• Sam_Lake.jpg
    Sam_Lake.jpg
    223.7 KB · Pregleda: 117
Poslednja izmena:
...Tj. dobio je par oziljaka i bradu...a bogami i 10ak kila misica:D Gadan taj zivot u getu:D

Malo su ga "preterali"...ovakav dizajn je suvise childish ako su zeleli da ga docaraju kao lika koji je dotak'o dno zivota i brka realnost sa Vantazijom, pa je jelte psycho...

Ma de... stvarno veliko razocarenje. Ovako sam se razocarao jos kad sam saznao da ce jim raynora glumiti novi glumac u starcraft 2 :wall: ******cine glupave.... ali da ne skrecemo temu.

Nije ni cudo sto su ga promenili :S:

A opet,cak i da izadje,cekace tu negde do,2009-2011 (posto je 2012 moguci kraj sveta,googlaj - hadronska kapija)...A i opet mozda su to samo govorkanja....Ko bi bre dao nekom pikavcu od razrednog tima da radi Maksu 3...Mozda samo ako ga planiraju izdati za desetak generacija,kada deca/ljudi vise ne budu znali sta je max pejn...:d
rezredni tim? se to mazhe na 'leba? ako si kojim sluchajem mislio na razvojni tim, ovaj je sasvim pristojan. bully i warriors su sasvim pristojne igre.

Hm...biću hejtovan, ali nakon Max Payne 2 ne mogu da verujem da se toliko intenzivno čeka trojka. Igra je bila čista demonstracija Havoka, isprazan naslov, koji je uostalom bio prodat u stravično malom broju primeraka (beše jedva 100 hiljada?) što je za idi-mi-dođi-mi akciju bez aspiracija ka nekoj inovaciji katastrofalan broj. Bez multija, bez nekih posebnih razloga da se igra ponovo, sa relativno šuntavom pozicijom kamere, sve što je u dvojci valjalo je onaj stripski šmek pričanja priče - koji je, opet, u tom trenutku bio već viđen...Sve u svemu, hoću da pitam - šta vam je, ljudi? Obaška što bi igru, da se pojavila na konzolama, popljuvalo 90% onih koji je hvale.

dunno,max payne2 je bila prva koju sam igrao kao klinac a da me je skroz odusevila,prica prvenstveno....kec mi nije bio nesto sa pricom,jedino taj stripski smek,ali sam nakon Maxa skapirao da je prica jedina prava stvar koja izdvaja neku igru u moru drugih,i po cemu ostaje zapamcena...nakon toga takav dobar utisak sam dobio samo od warcrafta3 i kotora2....tako da jedva cekam 3. deo

Opaaaaa bice ovo normalna godina:banana:Napokon Max novi

Poslednja izmena:
pa to je slika tog glumca po kom su radili. Sam karakter u prvom delu je fantasticno uradjen. Nije previse preterano macho, ima psycho pogled, taman...

Koliko sam ja upucen, lik Max Payne je radjen po liku Sama Wake-a, piscu scenarija za prvi deo

Lik u prvom delu je mnogo bolji bio, i sama je igra bila bolja. Ali nije ni nastavak bio baš toliko katastrofalno loš, kao što ovde neki kažu. U svakom slučaju, jedva čekam 3. deo. :)

Max Payne's journey through the night will continue.

Lik izgleda skroz bolesno...

Ne bi se s njim kacio !
;-)

Jedva cekam 3 deo jer su mi prva dva super !

Poslednja izmena:
jaoooo pa ja necu moci da docekam 3. deo, evo vec se tresem

extra jedva cekam da se pojavi. igrica je stvarno odlicna.
jel se zna mozda za kad je najavljena?

Ja sam svoj primerak vec obezbedio :) Ne pitam koliko kosta, samo da mi padne saka ;)

Ovaj Max za trojku lici na Nika Belica. Prvo nema veze sa kecom i dvojkom i treba da ga promene iz korena. Moze malo vise brade, ne toliko, gomilu oziljaka i naravno na kraju treceg dela da igracu daju izbor da moze pomocu tastature i misa da napravi simulaciju 2 scenarija:

1. Max sebi ubrizgava vecu kolicinu heroina u venu i tako konacno ide tamo gde mu je i mesto, sa zenom i detetom (znaci misem moze da se dozira koliko je potrebno za overdoze)

2. Max uzima pistolj i puca sebi u glavu (ali scena kada se klikne desnim dugmetom misa da pistolj stavi u usta, a kada se klikne levim dugmetom, da pistolj stavi na slepocnicu i da moze da se otkuca u nekom editoru oprostajno pismo policiji pre toga, znaci ono sto se napise da se vidi u zavrsnom filmu)

A na kraju film, neka bude pregled svega sta je igrac tj Max uradio u igri.

Ali krembili se ovoga nikada nece setiti, tako da cu da im posaljem pismo i za ovu ideju cu da im uzmem jedno par hiljada $

Meni se dvojka nije dopadala samo u jednom segmentu, a to je prica... Nekako mi se uopste nije dopadalo to sto je jedini po meni iole pismen i simpatican lik pored glavog junose tj. cika Max-a izbacen iz igre, a to je naravno moj imenjak (ko drugi) Vladimir Lev. Mislim da su mogli mnogo bolje da iskoriste likove iz keca umesto sto su ih sve potamanili ko muve...

Bas me zanima sta ce sada da izmisle u trojci!!! ;)

p.s.

Jedna od izjava iz dvojke za "Hall of Fame" bi definitivno mogla biti ona cuvena:

Motherfuckers… You think you can come here, you think you can, a… aaa…??? You think wrong motherfuckers, YOU THINK WRONG!!! :D

Poslednja izmena:
Ajme...

34obxvq.jpg

:sceptic:

Znaci preselili mu sve dlake sa glave na bradu, obukli u fucking gilipterku i baggy pantalone... Da je crn lagano bi bio "nigga from the hood"...
Daj bre mantil!
P.S. Barem ima vene za doktorov predlog...

Ko da ce BAS ovako izgledati u igri :)

Sve se mislim da rockstar namerno testira masu kako reaguju na redizajniranog Max-a...

Vrh Dno