wtf,cmon,nije valjda ovaj smesni sa slike novi Max.....neka se vec jednom odluce koju ce facu da mu stave,lik ide na plasticnu operaciju za svaki deo izgleda
Bolje i to nego Lari Kroft što rastu sise ko sretne :d
wtf,cmon,nije valjda ovaj smesni sa slike novi Max.....neka se vec jednom odluce koju ce facu da mu stave,lik ide na plasticnu operaciju za svaki deo izgleda
Ovo je isti onaj lik iz MP2 samo sto ima bradu. Vidi se i po ochima. I nisu menjali facu zato sto im je tek tako sinulo,vec:
"For Max Payne, the title character was modeled after Sam Lake, the writer of Max Payne. For Max Payne 2, however, Lake declined the honor, and after extensive casting, Remedy chose the actor Timothy Gibbs to be the model for Max Payne.
Recimo da je isti lik samo ga je zivot satr'o :d
Ma de... stvarno veliko razocarenje. Ovako sam se razocarao jos kad sam saznao da ce jim raynora glumiti novi glumac u starcraft 2 :wall: ******cine glupave.... ali da ne skrecemo temu.
Evo obrijanog, sredjenog, lepog, "Employee of the Month" "max payna"![]()
rezredni tim? se to mazhe na 'leba? ako si kojim sluchajem mislio na razvojni tim, ovaj je sasvim pristojan. bully i warriors su sasvim pristojne igre.A opet,cak i da izadje,cekace tu negde do,2009-2011 (posto je 2012 moguci kraj sveta,googlaj - hadronska kapija)...A i opet mozda su to samo govorkanja....Ko bi bre dao nekom pikavcu od razrednog tima da radi Maksu 3...Mozda samo ako ga planiraju izdati za desetak generacija,kada deca/ljudi vise ne budu znali sta je max pejn...:d
Nije ni cudo sto su ga promenili :S:
pa to je slika tog glumca po kom su radili. Sam karakter u prvom delu je fantasticno uradjen. Nije previse preterano macho, ima psycho pogled, taman...
Max Payne's journey through the night will continue.
Koliko sam ja upucen, lik Max Payne je radjen po liku Sama Wake-a, piscu scenarija za prvi deo
Ma de... stvarno veliko razocarenje. Ovako sam se razocarao jos kad sam saznao da ce jim raynora glumiti novi glumac u starcraft 2 :wall: ******cine glupave.... ali da ne skrecemo temu.
Evo obrijanog, sredjenog, lepog, "Employee of the Month" "max payna"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari