Šta je novo?

Max Payne - 1 international trailer

^Na koju foru on vama lici na Maxu?

^Na koju foru on vama lici na Maxu?

Na ovu foru

max-payne-2-2.jpg
david-boreanaz-picture-1.jpg

COvek je rodjen za ulogu Max Payn-a al dusmani nisu 'teli njega vec Marky mark-a:d

A ovo?

max_payne.jpg

Edit: For The Record: Nisam nikakav ljubitelj Marky Mark-a i njegove glume.

Poslednja izmena:
Jeste da sam igrao samo prvog Max Payne-a ali da li je moguce da tako izgleda u nastavku, sta se desilo sa pravim Max-om??

Ostario. Realno kad se pogledaju Max kec i dvojka Marky Mark mu dođe ko nešto između.

Marky Mark je uleteo u muzički biznis kao brat jednog od članova New Kids on the Block. Sećam se "Good Vibrations", bio je solidan hit svojevremeno. Takođe se sećam i par pesmica koje je radio zajedno sa Prince Ital Joe, vrtele su se prilično.

Kad je sa pevanja prešao na glumu odbacio je estradno ime i krenuo pod svojim pravim imenom. Znam da je bio kao tinejdžer više puta hapšen za neke rasističke napade, nekog Vijetnamca je izmlatio palicom i odležao 45 dana zbog toga.

Iako je kao pevač za zaborav, uopšte nije loš kao glumac. Moguće da je sasvim dobro odglumeo Maxa, videćemo.

Dajte neki link za HD varijantu ako ima?

Nije toliko bitno da glumac liči po faci na Maxa već da ima taj hladnokrvno-crno humorno-satirični (al' se pogubih) :d način izražavanja i pojavu. Sad mi pade na pamet, jedini ko bi odgovarao je sam Max, CGI rules :p
I zbog imena i zbog sudbine uvek sam nekako vezivao ovog Maxa za jednog drugog legendarnog Maxa, koga je glumio Mel Gibson, e takva pojava je potrebna ;) ne mislim na glumca već na to kako je odrađena uloga u dvojci.

Poslednja izmena:
Bilo bi interesantno videti glumce iz Max Payne 2 da glume u filmu

maxactor2.jpg

kathytong06.jpg

Ali Holywood je Holywood, moraju se zaraditi pare ;)

Uvek sm mislio da je glumac Sebastian Spence is serije "Prvi talas", k'o rodjen da bude Max :)

CADES.jpg
51040233.jpg

cast.jpg

Poslednja izmena:
^
Voleo sam tu seriju. Tracy Lords je davala poseban smek First Wave-u:d
I on bi bio ok izbor

Sebastian Spence nikako nije za max payna odlicna mu je uloga bila u FWu ali ta faca pokreti smeh potpuno suprotno od onoga sto treba

A dobro, ne secam se kako je glumeo (verovatno nije najsjajnije), ali mi ovako i po faci i po obliku glave jako lici na Maxa iz keca :)

Sada ćete reći da lupam... ali NIKO ne može da slaže onakve paćeničke i napaćene face kakve slaže Max u prvom delu, kao što je mogao Brus Vilis u mlađim danima :D

A Prvi talas sam pre neki dan skinuo sa neta i odgledao... i dok sam gledao baš sam pomislio kako bi Sebastian Spence bio ok kao Max.

Ja ne znam da li je to do mene, mojih godina ili šta već, ali ljudi, čast izuzecima, vi ovde izređaste glimce koji su kao stvoreni za Teen serije i sl.
Prvo, da je "malo" mlađi Mel Gibson i glasom i "stasom" (Mad Max 1, ali sa kosom iz Oružja 3...malo dužom) idealan izbor.
Drugo, Bruce Willis bi takođe bio dobar izbor, naročito zbog glasa, ali mi je malo teško da ga zamislim sa dugom kosom (ceo život ima zaliske još od one serije koju sam gledao kao teenager... a tada je bio mlad :D)
....
ali oni su prestareli i ja se samo pitam...
DA LI JE NEKO OD VAS GLEDAO SIN CITY??? (ili bar onu čuvenu reklamu za BMW sa Madonom directed by Guy Ritchie)

Znam da ste svi gledali... e baš zato se pitam, kako nekome ne pade na pamet CLIVE OWEN. Pazi kada bi lik legao extra. Čak mu je i glas odličan, iako ima britanski akcenat.
Imate njegove slike na netu (i to baš iz filma) pa prosudite sami.

Meni je sam film Sin City sve vreme imao u sebi tu Max Payn žicu iako je radnja u njemu sušta suprotnost banalnoj stvarnosti u kojoj Max obitava.

PS. Inače verovatno svi znate da je Max Payn i nastao po jednom filmu. Čini mi se da je Hong-Kong produkcija u pitanju. Searchujte malo, mene nešto mrzi... 4:30 AM je :)

Ah da... a za izbor glumice...gde je nađoše nisam živ. Eva Mendes bi recimo bila dosta bolji izbor...možda ima i boljih, ali nisam razmišljao baš nešto i o tome :D
Pozdrav :wave:

Poslednja izmena:
Mnogo bre smarate

Nije ni bila najbolja slika sa onim likom shto je glumio hitman-a ali opet je na kraju sve ispalo kako treba [barem shto se tiche njegove glume].

Samo mogu da zamislim na shta bi lichili filmovi da su fanovi ti koji odluchuju.

Poslednja izmena:
Zamislite da su uzeli Dzastina Timberlejka da glumi Max-a.. auu to bi bilo zaista ogavno.
btw.. preporuka za Shoot'em Up!

^
Voleo sam tu seriju. Tracy Lords je davala poseban smek First Wave-u:d
I on bi bio ok izbor

Traci Lords je oduvek davala poseban šmek u filmovima u kojima je igrala ,)

Uzgred ovaj Marky Mark nije za ulogu Max Paynea (mada ne znam za koju je uopšte :d) Mislim da je bolje da su uzeli nekog starijeg tipa Madsen.

Poslednja izmena:
@ivo.r Svaka cast za Madsena,na njega sam bio zaboravio skroz:).Sto se tice Marky Marka po meni je on dobar glumac,posebno mi se svideo u Shooteru,mozda bude dobar i kao Maxa jer ako je mogao Timothy Olyphant kao Agent47 moze i on.Mike Madsen je kao stvoren za tu ulogu steta sto ne rezira Tarantino:)

Psaras, odgledaj shoot em up...pucacina moze i te kako da te zalepi za fotelju, iako u njoj ne glumi chak noris! :D

^Ok, odgledacu obecavam :)

какво је оно страшило са крилима?

одакле кереће овај филм? откуд мона тамо?

Au sto neko voli da masta u ovom threadu :d

Poslednja izmena:
Da ne ispadne sad da bitchujem ali izgleda da svim 'starijim' userima na benchu su stvari ovog tipa crap (kao sto u sustini i jesu), dok mlade generacije smatraju da je fenomenalno\extra\cool\bla bla.

Da li to znaci da mlade generacije nemaju ukusa i ne umeju da razlikuju dobro od ocaja?
Ili da smo mi otisli u Honduras jer ne vidimo kako je to dobro?

btw
Ja sam jedan od onih koji smatra da je za BILO koju igru dovoljno da instalacija ne bude veca od 1 CDa (mozda sem za sve iz Blizzarda :D).

Nazad
Vrh Dno