Ja ne znam da li je to do mene, mojih godina ili šta već, ali ljudi, čast izuzecima, vi ovde izređaste glimce koji su kao stvoreni za Teen serije i sl.
Prvo, da je "malo" mlađi Mel Gibson i glasom i "stasom" (Mad Max 1, ali sa kosom iz Oružja 3...malo dužom) idealan izbor.
Drugo, Bruce Willis bi takođe bio dobar izbor, naročito zbog glasa, ali mi je malo teško da ga zamislim sa dugom kosom (ceo život ima zaliske još od one serije koju sam gledao kao teenager... a tada je bio mlad

)
....
ali oni su prestareli i ja se samo pitam...
DA LI JE NEKO OD VAS GLEDAO SIN CITY??? (ili bar onu čuvenu reklamu za BMW sa Madonom directed by Guy Ritchie)
Znam da ste svi gledali... e baš zato se pitam, kako nekome ne pade na pamet
CLIVE OWEN. Pazi kada bi lik legao extra. Čak mu je i glas odličan, iako ima britanski akcenat.
Imate njegove slike na netu (i to baš iz filma) pa prosudite sami.
Meni je sam film Sin City sve vreme imao u sebi tu Max Payn žicu iako je radnja u njemu sušta suprotnost banalnoj stvarnosti u kojoj Max obitava.
PS. Inače verovatno svi znate da je Max Payn i nastao po jednom filmu. Čini mi se da je Hong-Kong produkcija u pitanju. Searchujte malo, mene nešto mrzi... 4:30 AM je
Ah da... a za izbor glumice...gde je nađoše nisam živ.
Eva Mendes bi recimo bila dosta bolji izbor...možda ima i boljih, ali nisam razmišljao baš nešto i o tome

Pozdrav :wave: