Šta je novo?

Max Payne - 1 international trailer

Ja sam mozda stariji/mladji :S: , ali bih svakako voleo da vidim kako bi film izgledao, jer dok sam jos igrao Max Payne, najbolje deo igre mi je bila prica izmedju nivoa, i jos sam tada mislio da moze da se napravi odlican film od price...

Kako ce to da ispadne, videcemo, ali u svakom slucaju materijala ima, a sve ce ostati na ideji za izvedbu iste...

@ivo.r Svaka cast za Madsena,na njega sam bio zaboravio skroz:).Sto se tice Marky Marka po meni je on dobar glumac,posebno mi se svideo u Shooteru,mozda bude dobar i kao Maxa jer ako je mogao Timothy Olyphant kao Agent47 moze i on.Mike Madsen je kao stvoren za tu ulogu steta sto ne rezira Tarantino:)

Bar nije Uve Bowl :d
A Madsen je mator ko biblija. Bio bi kao Max isto kao Ford sto je u Indian-i...
To fu*king old!

Ja odgledah film :d

Sto se mene tice 9 / 10

gledao sam ga kada je tek krenuo u bioskopima po meni dobar filmic

Ne mora Eva moze i Seka ...

Eva
Eva-Mendes-Mendez_09.jpg

Seka
13675-271810.jpg

:d

Odgledao sam i hitmena i max-a. Ni jednu od tih igrica nisam u zivotu igrao. Hitman mi je bio skroz okej film...Max...Dzaba bacheno vreme...Prvih minut je obecavalo okej film, posle toga....blja...Ceo film od Sucre-a prave opakog momka, neunistivog, tralala blablabla, pade Sucre k`o da sam ga ja tukao. U filmu mi se jedino svidja sneg i faca i Markyjeva faca "muka mi od zivota, sve vas mrzim, cu vas utepam bre!"

Odigraj max pejn sve delove. Integrusha ce to terati, a i skapiracesh zashto vecina ovde smatra film chistim skrnavljenjem.

Ne moze film da bukvalno sledi radnju igre 100%, ne samo u slucaju Max Payne-a nego uopste.
Ovaj film je posluzio da me podseti na jedinu igru koju sam odigrao bez pauze ,) i jedinu igru koju sam odigrao 2 puta i sto se toga tice u potpunosti je uspeo.

Odigraj max pejn sve delove. Integrusha ce to terati, a i skapiracesh zashto vecina ovde smatra film chistim skrnavljenjem.

Osim sto je skrnavljenje fransize takodje je skrnavljenje filma kao pojma. Odvratno, film je gomila nabacanih scena, lose glume, prelepih scena i ogromne praznine koja ostaje posle njega.
Ne daj Boze drugi deo, koji se po svemu sudeci planira :(

Osim sto je skrnavljenje fransize takodje je skrnavljenje filma kao pojma. Odvratno, film je gomila nabacanih scena, lose glume, prelepih scena i ogromne praznine koja ostaje posle njega.

Reci. Pomesali su prvi i drugi deo gde nista nema veze sa zivotom. Sucre glumi negativca, ona iz vesele sedamtesete glumi Monu. Ne mogu da gledam film sa poznatim "veselim" likovima, previse mi sakuje.

Inace slo-mo je upotrebljen samo u jednoj KAO kul sceni, kad to u igri dodje kao dobar dan.

Demoni su prividjanja od Valkirye droge. Toga nije bilo u igrici FFS.

Очекивао сам неку глупост, али филм је сасвим ок. Добро је што нису пратили радњу игре стриктно и што нису копирали булит тајм директно. Такође позитивно што напуцавање није тотално надреално ( глупост ), као у Хитмену где их он нешто као слаже на камаре завезаних очију.

Кад се узме у обзир какви филмови долазе са запада у последње време, Макс Пејн је одличан.

potpuno se slazem,cak i da nisam jedno 10 puta presao oba dela,i da ne znam kakva je igra,film bi mi opet bio budjav,jako sam razocaran

Evo vam lika koji bi sigurno bio bolji Max Payne od gay Markija:
MV5BMTM0OTk3MTc4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjA5MTc5MQ@@._V1._SX266_SY400_.jpg

MV5BMTkwNjcwOTEyOV5BMl5BanBnXkFtZTYwOTU1NDc3._V1._SX298_SY400_.jpg

Kao neko ko obožava igru i pogotovo njenu priču morao sam ogledati film. Očekivao sam shit, al' ne baš toliki, a dobio sam žešći shit :d
u potpunosti se slažem s ovim.

Vrh Dno