Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

I vraća se na hbo max...
Angry Season 4 GIF by The Office

Na Lg WebOs-u uz pomoć Magic remote daljinca ( sa onim žiroskopskim kursorom), lako je ubaciti kursor bilo gde na progres baru i odmah se prebaciš na približno željeno mesto.
Nazalost, meni je crkao magic remote pa sam uvezo kineski koji nema taj kursor. :) Osudjen sam da se nerviram.

P.S. Nasao sam ga povoljno, nekad je bio 8000, sada 4500 sa sve postarinom. Narucen. :)

Poslednja izmena:
Hocemo neku kladionicu kad ce da ponovo promene na MAX? :ROFLMAO:

Mene izludjuje sto nema lepog premotovanja i onda kad kliknem na progress bar gde hocu treba mu vremena da razmisli i naravno par sekundi dok se stabiluzije stream... bas mogu da porade na aplikaciji uz preporuke koje su uzas...

Ne znam za vas, meni MAX aplikacija što se tiče premotovanja, ono je blagi užas. Čak i netflix nije sjajan. Po meni najbolji za premotavanje je EON ali nije tema o tome.

Da li i kod vas tako? Kada propustite deo filma ili serije pustene pustene preko max aplikacije, kada vracate, jel vraca dobro ili minimalno i mnogo ocajno?
Nisam primetio to na Apple TV boxu.
Mogu premotati po 10-15 s bez problema ili svajpovanjem premotati npr na pola epizode u sekundi.

А `ел ће онда наслов теме да буде:
HBO MAX (јесте тема о HBO MAX, а није тема о МАX... или јесте, а можда и није :unsure: )???

I vraća se na hbo max...
na srpskom
Hocemo neku kladionicu kad ce da ponovo promene na MAX? :ROFLMAO:
mogli bi, realno
А `ел ће онда наслов теме да буде:
HBO max
naravno, nova tema 😁

Hahhaha sad sam video na traileru za Task za promenu imena, iskreno zbunilo me tok
Liko da sam pomislio da je neki stari trailer kad su menjali ime prvi put. Koliko nisu normalni.

Е супер. Очекујем таман смањивања филмске библиотеке по узору када су прешли на Мах :ROFLMAO:

Мени премотавање лепо ради на Шаоми боксу. Сад не знам како треба бити перфектно, можда није перфектно али ради и течно и брзо.

Mora malo i novac da se "opere"...

Очекујем таман смањивања филмске библиотеке по узору када су прешли на Мах :ROFLMAO:
ja očekujem da uvedu play speed, kao što ima na YouTube

Posle potpisivanja novog 2y ugovora sa Yettelom, MAX pretplata je prestala da radi.
Account postoji ali ne postoji opcija za subscription via mobile provider, ili je ja ne vidim?

Nazad
Vrh Dno