Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Imam popust na Max koji je kao ,,doživotan", plaćam oko 550din. I sada mi stiže poruka o poskupljenju i ponuda da predjem sa standardnog na premijum nalog, niva cena bi bila oko 650dinara, ja naivan aktiviram to i sada mi naplaćuju punu cenu za premijum paket 1170dinara. Nigde ne postoji da se čovek požali, ni mail nisu dali za korisničku podršku zato ću ga izbrisati sledećeg meseca.

ponuda ima rok važenja. sad sam pogledao: 24. mart, odnosno juče. 19. sam dobio podsednik za ovo.

ja nisam prešao na Premium, iz dva razloga:
1) realno, ne treba mi iako dobro dođu 4 umesto 2 strima istovremeno
2) potpuno sam zaboravio na ponudu

a razlika između Standard i Premium je 1,34€ (~160 rsd) kad se uporede cene sa popustom

Poslednja izmena:
Pa juče sam i promenio ma premijum ali popust nisu uračunali, danas vidim da su skinuli 1170 din umesto 6,6 evra....

Ne znam da li je prikladnije pitanje ovde ili u Yettel temi, pa neka mod prebaci tamo ako smatra da treba.

Da li je neko pokusao da aktivira i koristi Max sa Yettel-a u inostranstvu? Da li ima nekih ogranicenja mozda ili je nebitno?
Takodje, ako neko zna, da li Max juri da li se na isti nalog kaci sa razlicitih lokacija?

Hvala

Ne znam da li je prikladnije pitanje ovde ili u Yettel temi, pa neka mod prebaci tamo ako smatra da treba.

Da li je neko pokusao da aktivira i koristi Max sa Yettel-a u inostranstvu? Da li ima nekih ogranicenja mozda ili je nebitno?
Takodje, ako neko zna, da li Max juri da li se na isti nalog kaci sa razlicitih lokacija?

Hvala
Zavisi gde u inostranstvu jer nije svugde dostupan.

IMG_7129.jpeg

Možeš da aktiviraš pretplatu (dok si nakacen na srpski vpn) i onda gledati bez VPN-a u ovim zelenim zemljama

Их ништа специјално за филмове овај месец. Углавном пребацивања са једног сервиса на други.

Deaktivirao sam Max preko yettela i pokušao da aktiviram preko MTS (aktivan mi je HBO+), ali neće da prihvati user i pass sa Moj MTS portala... jel ovo čest problem i koje je rešenje? Samo korisnički servis?

Мора кориснички мтс и највероватније други маил.

MTS uvek mora nešto da *****e da se mora kontaktirati... Haos.. Hvala

Probao sa našom ali nije htelo, a preko Apple stalno mi nudi postojeći koji već imam, nekako Max pamti, de instalirao, instalirao ali stalno mi daje postojeći nalog iz Srbije
Pa izloguj se iz postojećeg. Da li si spojen na VPN? Meni nudi planove.

I sport je uključen do septembra besplatno u sve planove.

IMG_7215.png

Sve došao do plaćanja ali nudili samo kartice a išao preko Itunes, ali nije frka ostaću na ovom što imam

Mogu što se mene tiče i da se samoukinu, džaba im sad ti korporativni trikovi sa rebrendiranjem. Sve nove serije su im manje-više treš, filmovi koje prikazuju isto, jedva čekam da mi istekne ovaj ugovor sa SBB da smanjim paket i izbacim HBO. Ne sećam se kad sam nešto našao tamo da gledam a da stvarno valja.

Bolje da ukinu i da TV kanalima promene ime, da ne brukaju više ime koje je nekad bilo sinonim za kvalitet.

Posljednja OK serija iz te "kuhinje" je bila Succession.

Neverovatno je koliko su stotina miliona bacili na rebranding više puta... to je ono kada se pitaju korpo-marketari...

Ne znam za vas, meni MAX aplikacija što se tiče premotovanja, ono je blagi užas. Čak i netflix nije sjajan. Po meni najbolji za premotavanje je EON ali nije tema o tome.

Da li i kod vas tako? Kada propustite deo filma ili serije pustene pustene preko max aplikacije, kada vracate, jel vraca dobro ili minimalno i mnogo ocajno?

ja odavno kukam da im je aplikacija uzas potpuno je nefunkcionalna, ona prastara hbo aplikacija je znala sta korisnik gleda i nudila srodne naslove...

ovi 5 godina kasnije to i dalje ne umeju da srede.

Zasto je netflix popularan?
pa nije samo zbog glupih filmova vec zato sto te navodi sta dalje da gledas,
max app je u srednjem veku po tom pitanju.

Max i premotavanje na aplikaciji je pakao. I nejasno mi je da u 2025. u dosta streaming aplikacija nemas opciju da obelezis epizodu/sezonu kao watched.

Ne znam za vas, meni MAX aplikacija što se tiče premotovanja, ono je blagi užas. Čak i netflix nije sjajan. Po meni najbolji za premotavanje je EON ali nije tema o tome.

Da li i kod vas tako? Kada propustite deo filma ili serije pustene pustene preko max aplikacije, kada vracate, jel vraca dobro ili minimalno i mnogo ocajno?
Na Lg WebOs-u uz pomoć Magic remote daljinca ( sa onim žiroskopskim kursorom), lako je ubaciti kursor bilo gde na progres baru i odmah se prebaciš na približno željeno mesto.

Nazad
Vrh Dno