Da napisem kako je meni reseno, mislim da ce mnogima koristiti... pa ko ima problema neka isprati:
u sustini podrska ne ume da vas dobro navede sta treba da uradite.
1. prvi korak je naravno da budete registrovani na "moj mts"
2 Druga stvar je sto 99% uradi pogresno je da proba da se loguje preko provajdera i tu bira MTS kada se ulogujete tako dobijete ovu poruku
Pogledajte prilog 445090
3. U opste ne treba ici na vezu sa provajderom vec idete na "sign in" gore desno ako se logujete iz browsera, kao da imate vec postojeci nalog!
Tu ukucate user name u vidu emaila i password za "moj mts"
Ako tada dobijete poruku da mail ili pass nisu ispravni kliknite da ste zaboravili lozinku, i ukucajte mail sa "moj mts" i kliknite na lik za reset passworda i posle kreirajte novi.
Posle toga bi trebali da se ulogujete regularno.
Aplikacija jedva da je malo bolja od hbo max a daleko iza starog HBO go
pre svega vise nema onih rubrika kao sto je HBO originals koje sam ja ranije gledao a sada je to totalno izbaceno.
dobra stvar je sto najzad rade preporuke ali aplikaciju kao da su radili neki nedaj ti boze developeri pa je skroz nedoradjena.
-Recimo odlicna fora je sto nakon odgledanog filma dobijes nekoliko preporuka za sledeci film, ali cim kliknes na prvi ostali nestaju a ako se vratis nazad nestace i ta sto si klinuo... (kao da te neko zaebava 😁 😁 😁 )
-sada moze da se klikkce po glumcima i reziserima, ali ni to ne radi...i nece nista da ti preporuci.
tako da ako si se ponadao da ces da gledas jos neki film od tarantina nas Max to nece umeti da ti predlozi nego ce da nudi barbi i dinu cak i ako nikada nesto slicno nisi ni hteo da gledas
nije mi jasno da kompanija koja zivi od prodaje filmova ovo sada vec godinama ne ume da resi
boze zdravlja...valjda ce i to da srede nekad, jos 2-3 godine da se strpimo