Šta je novo?

Master Card akcija

Vidim da svi pominjete povrat od 5.000 dinara po osobi (za pet dana/utoraka akcije). Ali ukoliko se koristi vise MC kartica u novcaniku, onda se moze ostvariti 5k po svakoj kartici, iako glase na istu osobu, zar ne?
Jos ranije sam citao pravila promocije i cini mi je da je povrat po kartici, ne po osobi, ali moguce da mi je promakeo detalj koji kaze drugacije.

Dok sam pisao svoj prethodni odgovor, naveo sam to kao deo MC kalkulacije, pa sam kasnije izbrisao jer citajuci FAQ opet po drugi put, cini mi se da je ipak po osobi. Iako smo ranije dosli do zakljucka da je po kartici.

Iako pise ovo:
Q:
Koliko kartica mogu da registrujem u Programu Mastercard Utorak?
A:
Nema ograničenja u pogledu broja kartica koje možete registrovati, tako da u okviru ove kampanje možete uneti više svojih kartica (debitnih ili kreditnih) izdatih od strane banke ili druge platne institucije sa sedištem u Republici Srbiji.

Kasnije pise ovo:
Q:
Da li postoji maksimalni iznos povraćaja novca koji mogu dobiti?
A:
Da, možete ostvariti 1000 RSD povraćaja za kupovine obavljene bilo kog utorka tokom trajanja kampanje, ali ne više od 5 puta u toku kampanje i ne više od jednom za svaki utorak. Dakle, maksimalni iznos povrata novca u okviru kampanje je 5000 RSD.

Znaci pitanje je koliko ja povracaja novca mogu dobiti, a odgovor je 5000 dinara.
Sto implicira da je ukupna suma po osobi (registrantu), a ne po kartici.

@lurkerr Da, ako se bukvalno tumaci onda moze da se kaze da je po osobi. Ali pitanje (a ni odgovor) nisu bas najbolje formulisani, pa mogu da se protumace i drugacije (samo prosto nisu naglasili).

Jedini nacin je da se isproba u praksi u naredna 2-3 utorka, posto sumnjam da cemo dobiti odgovor od MC-a ukoliko se posalje upit (ali pokusacu).

Prošle godine je u toku akcije povrat važio po kartici, ja sam redovno dobijao cashback i za Intesinu MC Gold i Yettel MC standardnu, trebalo bi da je isto i sada, tj. ja tako tumačim ovo što je citirano gore sa sajta

Ja sam isto tako protumacio na prvo citanje, prosto nije naglaseno, pa sam usvojio u glavi da je po kartici. Ali da je dvosmisleno, dvosmisleno je.

EDIT: Hm, bice da je ipak po kartici, definitivno... Na naslonoj strani akcije pise izmedju ostalog sledece:
Za jednu registrovanu karticu keš-bek moguće je ostvariti najviše 5 puta u periodu trajanja kampanje.

Kupljeno upravo za 21.699, pa da vidimo koliko ce vrnu i kad :)
Jel stigne neka poruka itd ili cu samo primetiti pare na kartici? Screenshot_2024-10-08-19-39-20-477_com.google.android.gms-edit.jpg

Eventualno ti stigne notifikacija od banke da su legle pare na karticu ali osim toga ne stiže ništa

@filni Sa devizne kreditne partije ćeš podići keš na šalteru kada se bude nakupilo. Jednostavno rečeno, primetićeš samo u transakcijama da je proknjiženo kao refundacija.

A da li vam je registracija prihvatala isti email za više kartica ili ste koristili drugu email adresu?

@filni Sa devizne kreditne partije ćeš podići keš na šalteru kada se bude nakupilo. Jednostavno rečeno, primetićeš samo u transakcijama da je proknjiženo kao refundacija.
Dinarska mi je kartica, tako su mi bar rekli u Intesi.

Dinarska mi je kartica, tako su mi bar rekli u Intesi.
Jeste, za potrošnju u Srbiji. Međutim, za kupovinu u inostranstvu su obaveze u EUR pa samim tim, MasterCard je u ovom slučaju inostrani trgovac i taj cashback se knjiži na deviznu partiju.

Evo dilema oko povrata od 5000 je resena! :)

Kolega clan foruma mi je na private poslao poslednju poruku prepiske koju je imao sa Priceless firmom koja u ime Mastercarda u Srbiji vodi akciju, a koja glasi:

Поздрав поново,

свака картица ће добити cashback посебно, све док је: регистрована, коришћена код трговца који се налази у Србији, износ трансакције је изнад 3000 динара.
Поврат новца се акумулира по свакој трансакцији/картици.

Ограничење од 5000 динара важи за картицу, а не за вас.

Znaci, ogranicenje je ipak 5000 dinara po kartici, kakav je i bio prvobitni zakljucak ovde, a ne po osobi kako sam kasnije pomislio i uneo zabunu.

Poslednja izmena:
Da li bi neko mogao da uzme 13 debitnih kartica iz svih ovih banaka sa liste i uštedi 65000 din umanjeno malo za troškove banaka oko kartica i računa?

Sve sto sam i ja procitao pise da je po kartici, povezao sam dve kartice pa cemo videti😀

Dakle u raiffeisenu bi mogla da se poveže i digitalna i fizička na raipay i to bi se važilo kao dve odvojene? Nema veze što je isti račun?

Ja ne vidim MC kod RF!

To ili ko je ranije ugovorio omladinski Klub račun i posle 26. takođe zadržao Master.
Dakle u raiffeisenu bi mogla da se poveže i digitalna i fizička na raipay i to bi se važilo kao dve odvojene? Nema veze što je isti račun?
Upravo tako. To su dve različite i to osnovne kartice.

Meni erste i dalje ne podržava wallet :( probao 3 master kartice za sve tri traži da zovem banku, a banka kaze da još nisu pustili

Vec sam pisao na temi da ERSTE nije u ovoj prici, iako je navedena (greskom) na listi. Kakogod, postoji mogucnost da puste Google i Apple novcanike u toku ove promocije/akcije.

Da li bi neko mogao da uzme 13 debitnih kartica iz svih ovih banaka sa liste i uštedi 65000 din umanjeno malo za troškove banaka oko kartica i računa?
Ko ima da potrosi 200000 na 65 transakxcija i ujedno vremena da ide u tolike banke da ceka kartice? :)

Vrh Dno