Vidim da svi pominjete povrat od 5.000 dinara po osobi (za pet dana/utoraka akcije). Ali ukoliko se koristi vise MC kartica u novcaniku, onda se moze ostvariti 5k po svakoj kartici, iako glase na istu osobu, zar ne?
Jos ranije sam citao pravila promocije i cini mi je da je povrat po kartici, ne po osobi, ali moguce da mi je promakeo detalj koji kaze drugacije.
Q:
Koliko kartica mogu da registrujem u Programu Mastercard Utorak?
A:
Nema ograničenja u pogledu broja kartica koje možete registrovati, tako da u okviru ove kampanje možete uneti više svojih kartica (debitnih ili kreditnih) izdatih od strane banke ili druge platne institucije sa sedištem u Republici Srbiji.
Q:
Da li postoji maksimalni iznos povraćaja novca koji mogu dobiti?
A:
Da, možete ostvariti 1000 RSD povraćaja za kupovine obavljene bilo kog utorka tokom trajanja kampanje, ali ne više od 5 puta u toku kampanje i ne više od jednom za svaki utorak. Dakle, maksimalni iznos povrata novca u okviru kampanje je 5000 RSD.
Za jednu registrovanu karticu keš-bek moguće je ostvariti najviše 5 puta u periodu trajanja kampanje.
Dinarska mi je kartica, tako su mi bar rekli u Intesi.@filni Sa devizne kreditne partije ćeš podići keš na šalteru kada se bude nakupilo. Jednostavno rečeno, primetićeš samo u transakcijama da je proknjiženo kao refundacija.
Jeste, za potrošnju u Srbiji. Međutim, za kupovinu u inostranstvu su obaveze u EUR pa samim tim, MasterCard je u ovom slučaju inostrani trgovac i taj cashback se knjiži na deviznu partiju.Dinarska mi je kartica, tako su mi bar rekli u Intesi.
Поздрав поново,
свака картица ће добити cashback посебно, све док је: регистрована, коришћена код трговца који се налази у Србији, износ трансакције је изнад 3000 динара.
Поврат новца се акумулира по свакој трансакцији/картици.
Ограничење од 5000 динара важи за картицу, а не за вас.
Tako ispada po ovim navedenim pravilima...Da li bi neko mogao da uzme 13 debitnih kartica iz svih ovih banaka sa liste i uštedi 65000 din umanjeno malo za troškove banaka oko kartica i računa?
Samo iRacun za osobe od 18 do 27 godina ima Mc.Ja ne vidim MC kod RF!
Upravo tako. To su dve različite i to osnovne kartice.Dakle u raiffeisenu bi mogla da se poveže i digitalna i fizička na raipay i to bi se važilo kao dve odvojene? Nema veze što je isti račun?
Ko ima da potrosi 200000 na 65 transakxcija i ujedno vremena da ide u tolike banke da ceka kartice?Da li bi neko mogao da uzme 13 debitnih kartica iz svih ovih banaka sa liste i uštedi 65000 din umanjeno malo za troškove banaka oko kartica i računa?
Samo da ne puste zadnje nedelje, imam njihovu deviznuVec sam pisao na temi da ERSTE nije u ovoj prici, iako je navedena (greskom) na listi. Kakogod, postoji mogucnost da puste Google i Apple novcanike u toku ove promocije/akcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari