kakoonobese
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.11.2006
- Poena
- 330
Kolega brzibg je dobio 28.11. za kupovinu od 24.11., pa sam mislio da nešto nije u redu.
Koliko se sećam, prošle godine je moglo samo jednom mesečno cash back. Tj. dobija se samo na jednu transakciju u toku meseca.Bas me zainteresovala ova akcija jer treba da uzmem cpu, plocu i ram. Ovo bi mogao da odradim kao tri odvojene kupovine u istoj radnji i dobijem 3k povrata?
Da. GPay, RaiPay, ApplePay i još neki, piše tamo.Sta im znaci ovo mobilnim novcanikom?
Gpay i slicno?
Sada ne mora Idea/Roda, Hleb i kifle, itd, nego svuda, za više plaćanja, ali da ukupan iznos pređe 3000 dinara i kartica mora biti registrovana, tj. ne važe se plaćanja pre registracije.Koliko se sećam, prošle godine je moglo samo jednom mesečno cash back. Tj. dobija se samo na jednu transakciju u toku meseca.
Možeš. Ja ću na primer da plaćam dažbine na blagajnama po malo, pošto dva prihvatioca za koje mi je to izvodljivo imaju pos terminale na šalterima.Bas me zainteresovala ova akcija jer treba da uzmem cpu, plocu i ram. Ovo bi mogao da odradim kao tri odvojene kupovine u istoj radnji i dobijem 3k povrata?
Zapravo, da pređe 3000, makar jednu paru, ne može knap. Malo glupo, ali tako je.Svakako bolje nego prošli put, jer je uslov ukupno 3000 svakog utorka, a ne odjednom u jednoj prodavnici.
Da, video sam to.i ne više od jednom za svaki utorak
piše lepo da se plaća mobilnim novčanikom. u njemu možeš imati nekoliko kartica, nije problem ali se gleda plaćanje novčanikomnpr. sa 3 razlicite kartice.
„Kartica“ označava isključivo važeću Mastercard debitnu
ili kreditnu karticu, izdatu na ime fizičkog lica,
koja nosi brend Kompanije Mastercard i koju izdaje Izdavalac.
Kartica ne označava pripejd (non-reloadable/reloadlable)
nedopunjive/dopunjive kartice, Maestro
ili komercijalne/biznis kartice izdate od strane banke
ili druge platne institucije sa sedištem u Republici Srbiji.
Ako ćemo u detalje, da ne bude isti Android device ID i Google nalog, ukoliko misliš da ti svaki free trial uredno prođe 😄Mogu imati vise m-novcanika.
Zar sumnjas u srpsku sposobnost da *****e sistem?![]()
Po cenu da ispadnem glup, da li je foogle pay isto što i google wallet?![]()
Q:
Koliko kartica mogu da registrujem u Programu Mastercard Utorak?
A:
Nema ograničenja u pogledu broja kartica koje možete registrovati, tako da u okviru ove kampanje možete uneti više svojih kartica (debitnih ili kreditnih) izdatih od strane banke ili druge platne institucije sa sedištem u Republici Srbiji.
Q:
Kada i koje kupovine treba da izvršim kako bih ostvario parvo na povraćaj novca?
A:
Povraćaj novca za kupovine obavljene u Srbiji, mobilnim novčanikom, možete dobiti svakog utorka od 00:00 do 23:59 počev od 1. oktobra 2024. do 10. decembra 2024. godine, uključujući oba datuma. Samo kupovine na prodajnom mestu ispunjavaju uslove. Kumulativna vrednost kupovina obavljenih jednom karticom u mobilnom novčaniku u jednom danu treba da bude veća od 3000 dinara kako bi se izvršio povraćaj novca.
Q:
Koji mobilni novčanici mogu da se koriste za kupovinu, kako bi uslovi bili ispunjeni?
A:
Ispod se nalazi lista mobilnih novčanika koji se mogu koristiti za kupovinu:
- Apple Pay
- Google Pay
- RaiPay (Raiffeisen Banka)
- mCard (OTP Banka)
- Garmin Pay
- MiPay
- Fidesmo
- Tappy
- Digiseq
- Giesecke & Devrient
Комерцијална није подржана.Da li to znači da NLB pay nije održan za promociju?
AIK Banka a.d. Beograd | Mastercard Credit and Debit cards | |
Alta Banka a.d. Beograd | Visa Credit and Debit cards | |
Banca Intesa ad Beograd | Mastercard Credit cards Visa cards | |
Erste bank ad Novi Sad | Mastercard Credit and Debit cards Visa Credit and Debit cards | |
Mobi Banka | Mastercard Credit and Debit cards | |
HALKBANK a.d. Beograd | Mastercard Credit and Debit cards Visa cards | |
OTP Banka Srbija a.d. Novi Sad | MasterCard Credit and Debit cards Visa Credit and Debit cards | |
Postal Savings Bank Joint-Stock Company | MasterCard Credit and Debit cards Visa Credit and Debit cards | |
ProCredit bank AD | MasterCard Credit and Debit cards | |
UniCredit Bank Serbia JSC | MasterCard Credit and Debit cards Visa Credit and Debit cards |
Q:Da li to znači da NLB pay nije održan za promociju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari