Meni je dao psihodel kod, za Ragnaroka ne znam. Malo puca link pri skidanju, ali skinucu valjda sve do sutrasnjeg termina.![]()
RPG ne pravi skoro nikakav damage pesadiji (cini mi se da ni nema splash damage), jer to nisu high explosive rakete, vec su napravljene za probijanje oklopa.
A sa obzirom da bas svako moze da nosi RPG-ove, bilo bi prilicno nebalansirano kad bi svi samo kampovali sa raketama.![]()
Igrao sam intenzivno sa Mespatlom danas... mislim da sam mu malo pomogao da bolje ukapira kako sve funkcionise...
Igrao sam uglavnom kao squad leader (sahranili smo Valor jedno 4 puta btw :d, nisu mogli ni prvi zadatak da zavrse) i osecaj kada artiljerijskim udarima na pocetku runde pobijes 5oricu neprijatelja je.... prejak. Jedini problem je to sto je selektovanje konfuzno uradjeno, pa sam u procesu ucenja likvidirao i 6-7 svojih vojnika. :d
Inace, 128p je po meni, optimum za ovu igru, barem dok malo ne ispoliraju Domination. Framerate je u principu ok i nije sve toliko haoticno, kao sto je to slucaj sa 256p.
Trebalo bi uskoro da otkljucam mogucnost da budem platoon leader, a to bi trebalo biti jos zanimljivije od squad leadera...![]()
Mene to malo i brine, da ce ta kompleksnost da uplasi masu igraca jer nece biti kao shooteri tipa cod, kz2 itd vec igra koja vise cilja na timski rad i taktiku. Mislis li da ce u igri moci da uzivaju i oni koji nemaju mnogo vremena da provale sve cake i detalje vec bi da odigraju sat vremena kad stignu a nisu bas timski igraci. Da li mogu i oni da napreduju kroz cinove sa nekim osnovnim poznavanjem kako igra funkcionise? Posto si ti igrao Socom jel ti se cini ovo kao Socom FPS sa vecim brojem igraca?
^Znaci igra za noolife igrace ?
Mene to malo i brine, da ce ta kompleksnost da uplasi masu igraca jer nece biti kao shooteri tipa cod, kz2 itd vec igra koja vise cilja na timski rad i taktiku. Mislis li da ce u igri moci da uzivaju i oni koji nemaju mnogo vremena da provale sve cake i detalje vec bi da odigraju sat vremena kad stignu a nisu bas timski igraci. Da li mogu i oni da napreduju kroz cinove sa nekim osnovnim poznavanjem kako igra funkcionise? Posto si ti igrao Socom jel ti se cini ovo kao Socom FPS sa vecim brojem igraca?
Prema apsolutno svemu - ovo sa SOCOM-om nema veze. Jeste, oseti se blagi uticaj ponasanja oruzja, ali ovo ostalo su nebo i zemlja.
Dalje, za bojaznost oko igraca - toga u beti (koja je potpuno nasumicni izbor) nema. Igra nagradjuje igrace koji prate naredjenja vrlo jednostavno - dobijaju 2x XP za sve sto urade na teritoriji oko trazenog zadatka (npr. kada Squad Leader da naredjenje da se brani bunker, sve sto radis oko tog bunkera ti daje 2x XP sto je OGROMAN bonus).
Naravno, sada se postavlja pitanje Squad Leadera i njihovog glupiranja... Opet, ja na to nisam naisao. Prvo, platoon leaderi su dosta ozbiljni (valjda taj cin natera vecinu ljudi da se malo vise prime na celu pricu oko upravljanja i komandovanja, ili sta vec) i stvarno se trude da analiziraju situaciju stalno i daju uputstva Squad leaderima. Squad leader dosta lako okuplja svoju jedinicu oko sebe, jer im daje buffove + imaju veci XP (jer SL obicno bira metu koja je blizu njega, kako bi dobijao XP bonus). U principu, ljudi su dosta ozbiljni (posebno na visim hijerarhijskim nivoima).
Sto se tice casual igraca, moj utisak je da ce se i oni dosta zabaviti. Ponasanje oruzja je odlicno uradjeno i daje snazan osecaj satisfakcije prilikom ubijanja protivnika, celo iskustvo je podredjeno toj zabavi, a pracenje uputstva SL-a daje takodje jak osecaj zadovoljstva (tacno se vidi da je pop-up tekst za bonus zbog izvrsenja zadatka uradjen na specifican nacin, kako bi razvio blagu zavisnost igraca prema njemu). Ovo donekle pomaze u tome da SL lakse kontrolise igrace i da ga oni zaista slusaju. Takodje, SL ima jak motiv da pravilno igra i da se ne glupira - za sve primarne ciljeve koje izvrsi, dobija leadership poene, sa kojima moze da dobije mogucnost za komandovanje platoonom, a kasnije i celom frakcijom u jednoj rundu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari