***e koja komedija gledati uz one komentare sa desne strane.
Eto detaljan kraj za sve picajzle, al cisto sumnjam da ce i sada biti zadovoljni... inace, ovo je epski kraj
edit: O evo ga i Baz se vratio...
Sonic spojleri majkumu...
@muzzy
Ajde sad kakva pitanja... ne znam sta je smesno, dosta toga je objasnjeno
Shep lezi i on je izgubljeni heroj za kojeg su mislili da je poginuo...
A sta je trebalo novo da se otkrije? Kukali su sto nije receno ko i gde je preziveo, evo sad su dobili... takodje i jedan lep narativni kraj za one koji nisu mogli da skapiraju i to je to.![]()
Bitno je da se Joker vise ne okrece dok bezi od svetlosti.
@muzzy
A sta si ti ocekivao? Da sve u sitna crevca objasne? Sam potez sto su radili ovo extended objasnjenje ubilo je deo "umetnicke slobode". Ali ajde udovoljili su vecini da im objasne da su neki od likova preziveli i sta se desilo posle. Zar je bitno sta se desilo Normandiji dok je Shep odsutan i kako je Normandija pokupila saborce?
A sto se tice njegove sudbine, jel mora da daju gps lokaciju gde je? Pa pretpostavi u rusevinama i izgubljen, da bi dobilo njegov veci znacaj heroja.
Ili je mozda opet indoktrinisan kako si ti meni konstano nabijao na nos?
Uopste nije stvar bila u tome sta i kako nije receno. poenta je da je kraj prosto .... los. Podseca me na pocetnicke pokusaje adolescenta u krizi identiteta.
Kraj ne valja, nije ni do kolena ostatku price.
A sta je dobar kraj? Ja ne znam sta neki ocekuju, niti je celokupna prica igre i njeno odvijanje neko remek delo, pa da treba neki mega-epski zavrsetak. Meni je kraj cak i mnogo mocniji i njegova celokupna kulminacija u kombinaciji sa fenomenalnom muzikom izaziva odlicno emotivno povezivanje sa celim svetom, borbom mehanike, sintetike, zivota i ne-zivota. A to sto neki ocekuju kolaz slika i naraciju da sve objasni do detalja, to je njihova stvar i trazenje objasnjenja necega sto ni u delimicnoj meri ne mogu sami da interpretiraju.
Postoji mnogo načina da se dođe do resolutiona, i gomila sličica sa glasom u pozadini koji ti objašnjava šta se dešava sa svima je samo najjednostavniji i najlakši način da se to izvede. Ujedno, i najlakše "shvatljiv" način za publiku, što objašnjava zašto je toliko popularan.MOJE misljenje (a verujem da se dosta ljudi slaze) je da prica koja nema "resolution" nije vredna pricanja.
+1***, ja izgleda od kraja zelim totalno drugaciju stvar nego ostali - da reflektuje moje izbore tokom 3 igre, a ne samo tokom poslednjih 10 minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari