Trenutno igram Mass Effect 3 i uzivam u ovom remek-delu ; )
Zaista zasad sve pohvale , prica je zaista fantasticna i prosto vuce te da igras non stop , lokacije su zaista odlicno odradjene i mnogo bolje nego u prethodnim delovima ( recimo kad sam video Mars ili neke delove Tuchake ili pogled sa Meseca na planetu Turijana ili pak onaj brod od Geta zanemeo sam , grafika isto odlicna , iskreno bas i nisam ocekivao neki veliki graficki napredak u odnosu na prethodne nastavke ali eto.........recimo lokacije izgledaju daleko bolje, generalno svuda ima vise detalja , boje su zivlje i raznovrsnije , teksture su bas detaljne i generalno sve izgleda nekako detaljnije i ispeglanije nego prethodni nastavci (koji su takodje izgledali dosta dobro)
E da i jedna mala zamerka , zasad koliko god misije bile zanimljive ipak su malo repetativne i svode se na isto , iskreno mnogo bi voleo da ima nekih vozila (tipa Makko iz prvog dela) , eventualno nekih vazdusnih borbi (u bezvazdusnom prostoru : P) ili mozda nekih puzzle-ova i mozgalica ali dobro nadam se da ce biti nesto od toga do kraja igre ; )
Neko vozilo bi zaista osvezilo gameplay , recimo previse stvari u igri je profurano kroz "cut scene" i automatizovano , recimo zasto mi nismo mogli da upravljamo Normandijom dok se probija kroz neprijateljske linije i brodova ( neka misija " a la HAWX ili Ace Combat tipa) ili recimo kad treba neki uredjaj deaktivirati ili reaktivirati zasto umesto samo pritiska na dugme to ne bi mogla da bude neka mala mozgalica.
E da u onoj misija na Tuchaki kad sam video ona vozila bas sam se ponadao da ce i ja voziti jedno i da ce biti neka voznje, recimo voznja kroz one rusevine i one pecine bi bila bas vrhunska.
Po meni u ovoj igri postoji jedna kontradiktornost , zapravo neverovatno je kako je citav univerzum , likovi , prica , lokacije , cut-scene odradjeno tako vrhunski , raznovrsno i mastovito dok sam gameplay nije ni priblizno tako raznovrstan i mastovit .
Zasad sam na nekih 20-ak sati igre i verujem da imam jos dosta da igram ; )
Po meni zasad definitivno igra godine mada videcemo kad izadje Assassin's Creed 3 ; )