Ovo deluje kao sasvim validna teorija, što opet ne znači da je kraj stvarno smandrljan.
Vidim da je potrebno da mi je ems 4000, tj war assets 8000 uz galactic readiness od 50%. Da li je moguće da promenim ems a da ne radim ponovo sve od napada na cerberus bazu?
Napisacu opet pa koga god zanima -
ME3 Coalesced Utility
I mini uputstvo na slici - edituje se Starting Strength, i to se radi za asset koji jos nije regrutovan/pronadjen u igri.
Pogledajte prilog 86493
moram ovo da pazarim
http://level77.eu/mass-effect-3-t-shirt-chrome-n7-logo.html
Ma otkud ja znam, dobro, ne očekujem ja agente bioware ali vidiš da se svi nešto upinju u ovi pirateriju..ma ko te pita da li je legalno. sad ce bioware agenti da idu ulicom i da gledaju ko ima ME majicu i da ispituju odakle nam.
:dKaži "našao sam" :d
Kako ubacujete ove spoilere?
Ali ne može James da izađe iz normandije na kraju kada je bio sa mnom dole!
Thesia nije dlc, to je obavezna misija, dlc ti je kada pronađeš i oslobodiš onog proteanca.
Zaboravih sinoc da editujem post da i ja nesto kazem u vezi kraja
Za one koji misle da je indoktrinaciju u pitanju ima jedan veliki problem jer
posto o drugom i trecem delu igre nista nisam znao, a pre igranja sam ovde video spoiler o indoktrinaciji, obratio sam paznju na nju kasnije u igri i u onom day one DLC-u kada se trazi artefakt na Thesiji i kada se pojavi onaj Protean VI koji treba da pomogne za Crucible, cim se pojavi Ilusive man i onaj Kai Leng ukljucuje se security protocol za prevenciju indoktrinacije, sto znaci da ako je Shepard vec zapoceo sa indoktrinacijom (indoktriniran), protokol koji otkriva indoktrinaciju bi se ukljucio odmah u startu. Sto dalje znaci da ako se stvarno mislili da je na kraju indoktrinacija u pitanju ostavili su jedan veliki plot hole ili je mozda on namerno izbacen u day one DLC-u kako bi se kraj malo vise usmerio u pravcu neindoktrinacije?
Ne...mnogi se sete toga kad je u pitanju indoktrinacija i osporavanje iste, ali :
Da, ali jedan problem je sto sistem detektuje prisustvo indoktrinacije, tako da ako je Separd vec zapoceo proces, znaci on je vec pod indoktrinacijom, nije kompletno indoktriniran ali i dalje postoji indoktrinacija, nigde nije eksplicitno receno koja faza indoktrinacije postoji.I jos jedan problem sa celom teorijom indoktrinacije je prikaz Stargazera na kraju, tj. ako vec postoji cela prica o tome da je sve zamisao Reapera da prisili Separda, zasto bi se pojavio jos jedan do tada nepostojeci karakter i njegova vizija price, sem ako to nije ta treca strana ili eventualno deus ex machina, tj. nesto sto na kraju rasplice pricu?
@drsonic
Da se izvade iz cega? Sta to "ne valja"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari