Šta je novo?

Mass Effect 2

Pa i nije, dobio sam mali bonus sto sam importovao lika. Pocinjes sa 2.lvl-a 20000 bonus kredita + 10000 zbog samog ubacivanja starog lika i nesto malo paragon i renegade poena.

Nabavih celu verziju, ali na otprilike 75% instalacije izbaci da nesto nije u redu i prekine, jel imao neko slican problem ?

Nabavih celu verziju, ali na otprilike 75% instalacije izbaci da nesto nije u redu i prekine, jel imao neko slican problem ?

Reklamiraj tamo gde si kupio :d
Moja "cela" radi vrhunski.. :wave:

Žale se još neki na taj problem, raspakuj ISO-e negde na disk i instaliraj odatle.

Žale se još neki na taj problem, raspakuj ISO-e negde na disk i instaliraj odatle.

Probao sam medjutim isto, negde na 75% dobijem Instalation Failed. Jel sam to neku losu verziju skinuo ili je nesto drugo u pitanju ? Da nije do Win 7 x64 ?

@terzazak sta je to mT ?

Poslednja izmena:
Ovaj, ja sam malo neobavesten. Jel to MA 2 izasao??

Au ****te, previse radim....

Meni je jedna verzija od 16 GB pravila probleme sa zvukom i ctd ali kupim od 15 gb i radi. Medjutim danas primetim jedna bugcic " floating in the air " i nadam se da pri lodu necu nastaviti na istom mestu :S:

Inace igra im mislim komplikovaniju pricu od 1 ,)

Gde nalazite Element Zero ? Ja nikako da skupim vise od 4-5k a treba mi za upgrade-e.

BTW igrao sam podosta ...imam sigurno 15h+ ingame, ostala mi je jos Tali da je regrutujem i jos dvoje da im "pomognem" kako bi bili lojalni.
Takodje cini mi se da mi malo fali da se spandjam sa Mirandom :D

Sto se tice same igre, manje-vise se slazem sa onime sto je Alex napisao, a ponajvise mi nedostaje inventory.. oruzja, armor-i idt..

Meni zapravo ne nedostaje inventar uopšte. Uglavnom sam veći deo vremena u njemu gubio na pretvaranje nepotrebnih stvari u onaj omni gel.

Element Zero je najređi definitivno. Naleteo sam do sada samo na dve planete na njega.

Nego baš me zanima koliko bi preneseni save iz prvog dela koji je završen drugačije od default-a promenio stanje u Citadeli...

I ja sam negde oko 15. sata. Od tih 15 možda sam 5 proveo u borbi. Igra mi ni jednog trenutka nije bila dosadna. Vidi se da su se potrudili oko razvoja likova. Svaki sa svojom pričom koje su zanimljive i prate ih odlične misije. Jeste da igri fali dosta elemenata pre svega različitog oružija ili armora ali kad se jednom udubite u priču zaboravite na sve to. Sve deluje nakako popunjenije i lepše baš atmosfera koja je malo falila prvom delu. Takođe sreo sam skoro sve sporedne likove iz prvog dela čije priče su direktno povezane sa vašim odlukama.
Susret sa Conrad Verner-om je neprocenjiv :)
A što se Mirande tiče :D
i3tco0.jpg

Poslednja izmena:
17lvl sam, sada sam bas pogledao posle jedne misije. Na istom sam "progress-u" sa Mirandom, evo ga u attach-u moj Shepard u akciji :D

Prilozi

• MassEffect2_2010_01_24_19_56_21.jpg
    MassEffect2_2010_01_24_19_56_21.jpg
    259 KB · Pregleda: 190
Kako si ga " customizirao " nikad nece dobiti od Mirande :d

Jel moze da se promeni izgled lika u dvojci? Sad mi je palo na pamet da ga nabudzim da izgleda kao Svarceneger.

Gde nalazite Element Zero ? Ja nikako da skupim vise od 4-5k a treba mi za upgrade-e.

Element Zero je vrlo redak i nalazis ga na planetama koje istrazujes. A istrazujes ih tako sto dodjes do nepoznate planete, udjes u orbitu i kliknes Start Scaner i skeniras desnim klikom po planeti. Sa desne strane ima 3D chart sa ocitavanjima za sva cetri elementa, kada nadjes na spike u chartu levim klikom posaljes probe na planetu i pokupis minerale. Ovo je najlaksi nacin doci do resursa ali dosasdi ubrzo. Trenutno imam oko 45000 zeroa i po 200000 iridijuma, paladinijuma i platine, sve skupa ne znam koliko sam nakupio.

Poslednja izmena:
@mLaki

45000 Zero-a svaka čast.

Igraš li ti uopšte igru ili samo kopaš po planetama :)

Mrzelo bi me da se vracam sistem u kom sam vec bio kad bi mi ponestalo materijala... pa cim zavrsim neki quest prekopam sve sisteme/planete u klasteru u kom se nalazim i idem dalje na sledeci quest. Znaci onako sistematski, da ne moram da vodim racuna gde sam bio :).

Poslednja izmena:
Pa vi ste skoro smuvali Mirandu sa vasim Shepardom...:D...Kod mene su odnosi izmedju njih dvoje zahladnjeli kad sam u jednoj svadji izmedju nje i Jack-a branio Jack-a...:)

I ja sam otprilike stigao koliko i Ocz...Isto sam 17 level i samo mi je jos ostalo da regrutujm Tali...Odradio sam sve one misije gdje treba da pomognem clanovima tima...

Nije mi jasno koja je poenta da preuzmes lika iz ME1 i onda krećeš opet da leveluješ od početka? Ok, logično, čovek je maltene kreiran od nule, ali opet... Meni u prvih par sati igre sve i dalje izgleda kao ME1, same old, same old..

Ako ti je isto kao ME1 onda si zaista odavno igrao ME1...
Poenta prebacivanja lika je u odlukama koje si pravio tokom prve igre i čije se posledice prenose u ME2. Dobiješ i neki mali boost u levelu i parama, ali to je manje bitno.

ali odluke u prvom delu koje uticu na kraj su da li si paragon ili renegade, i da li si sacuvao council ili ne :) i to su tri razlicita kraja, a sa tim se leko pogodis na pocetku igre kada kreiras novog lika... cela pricha oko importa lika je mazanje ociju (pogotovo jer su isekli vise od pola skillova, i sada ih imas 4-5 lol)

ali odluke u prvom delu koje uticu na kraj su da li si paragon ili renegade, i da li si sacuvao council ili ne :) i to su tri razlicita kraja, a sa tim se leko pogodis na pocetku igre kada kreiras novog lika... cela pricha oko importa lika je mazanje ociju (pogotovo jer su isekli vise od pola skillova, i sada ih imas 4-5 lol)

Gresis, jer se dosta likova iz prvog dela pojavljuju u ME2 samo ako ih nisi ubio.
Sem toga, neki delovi igre se dosta menjaju u zavisnosti od toga sta si radio u prvom delu(da ne spojlujem previse).

To sa smanjivanjem broja skillova je bezveze, ionako ih je bilo malo. Bas sam se razmisljao da li da pocinjem da igram ME2... Da li se mozda kasnije otvaraju neki novi skilovi kada se dodje do maximalnog levela u nekim skilovima?

To sa smanjivanjem broja skillova je bezveze, ionako ih je bilo malo. Bas sam se razmisljao da li da pocinjem da igram ME2... Da li se mozda kasnije otvaraju neki novi skilovi kada se dodje do maximalnog levela u nekim skilovima?

Koliko sam ja do sada primetio, ne.
Kada dodjes do maximalnog levela u skillu mozes da se specijalizujes i to je sve.

Koliko sam video, kada god Shepard zadobije poverenje nekog od clanova tima, dobija i istrazivanje, cijim zavrsavanjem dobija specijalnu sposobnost koju je otkljucao kod prethodno pomenutog clana. Ovo znaci da ce glavni lik imati preko 15 skilova ako odradi sve NPC questove, ali kad se pogleda sa druge strane ja sad imam vojnika sa sok trupera sa biotickim mocima... mislim wtf?

Poslednja izmena:
Pa u tome i jeste fazon - nagrada za pomaganje svojim drugarima iz tima su nove moci kojima te oni uche. Meni je to cool.

Koliko sam video, kada god Shepard zadobije poverenje nekog od clanova tima, dobija i istrazivanje, cijim zavrsavanjem dobija specijalnu sposobnost koju je otkljucao kod prethodno pomenutog clana. Ovo znaci da ce glavni lik imati preko 15 skilova ako odradi sve NPC questove, ali kad se pogleda sa druge strane ja sad imam vojnika sa sok trupera sa biotickim mocima... mislim wtf?

Može da koristi samo jedan skill od člana tima. Takođe ako već ima neki skill može da ga promeni pri čemu se već uloženi poeni u stari prebacuju u novo izabrani skill. Naravno sve to njie jeftino i košta 5000 zero koga i nema baš mnogo.
I meni je malo glupo što skoro svako ima Biotics. Koliko mi je poznato to je ipak neki talenat a ne veštačka tvorevina.

Evo i liste DLC koji će moći da se nabave. Ovo je već dostupno za kutiju. Valjda će uskoro biti i za PC. Poslednje deluje zanimljivo. Nešto tipa Return To Ostagar u ME univerzumu :)

Prilozi

• 10ib56t.jpg
    10ib56t.jpg
    62.7 KB · Pregleda: 103
Poslednja izmena:
Vrh Dno