Šta je novo?

Malo download-a

ne znam, meni nece da eject-uje usb, ostane u kompu, moram sam da ga vadim i dalje.....

Vuze je relativno nedavno izbacio novi torrent klijent. Veoma je jednostavan, ima samo pet-šest mogućnosti za podešavanja. Nisam ga isprobao kako radi, ali vidim da ima 1,1 megabajt instalacije, a zauzima 17 mb u idle stanju. Koga interesuje, neka pazi šta štiklira tokom instalacije.
http://www.vuze.com/vuze-leap/

DownloadHelper je takođe odličan, koristim ga već godinama.

Pozdrav, drustvo.
Meni treba pomoc oko Adobe Arobat XI , naime, imam neke poslovne skenirane dokumente koje treba da spojim u jedan PDF file. Poskidala sam gomilu Acrobat programa, raznih varijanta, i videla da samo ver.11Pro ima to, ali koji god da sam program skinula sa torenta, on radi par dana, i onda prestane sam od sebe. dal nisu dobro krekovani , ili sta vec, ne znam...
A mozda postoji i neko drugo resenje..
Zamolila bih nekoga od vas da mi pomogne, u smislu da mi kaze odakle da skinem, a da mi radi, nemam vremena stalno da instaliram i deinstaliram :(
Izvinjavam sam ako sam u pogresnoj temi, nisam znala gde da pitam
Hvala vam puno i uzivajte u suncanom danu
M.

A dobar bi bio, da ne zafrkava. Ovako sam ga na uninstall. Živio sam i do sad bez njega.

Postavio bih pitanje ovde da ne otvaram novu temu...

Treba mi program koji ce da razbacanu multimediju po hardovima i folderima, pronadje i prikupi u jedan unapred zadati folder, a po mogucstvu i da precisti duple fajlove.

Postoji li tako nesto?

Naravno , zove se WhenPigsFly a osim svega sto si nabrojao, cisti i pere sudove.

Postavio bih pitanje ovde da ne otvaram novu temu...

Treba mi program koji ce da razbacanu multimediju po hardovima i folderima, pronadje i prikupi u jedan unapred zadati folder, a po mogucstvu i da precisti duple fajlove.

Postoji li tako nesto?

Search opcija u Windows-u 7, po ekstenziji, cut-copy. Za duplikate Duplicate finder.

Vec duze vreme nisam pratio programe iz ovde oblasti, pa me interesuje da li se pojavilo nesto novo sto moze da zameni qBittorrent ili utorent, nesto sto je prakticnije-jednostavnije i da ima jos siru primenu?

Mislim da recimo jedna app moze da radi radi download torent file i da radi kao jdownloader da skida razne arhive?

settings.png

Crystal Security is a cloud-based system that detects and removes malicious programs (malware) from your computer. Its technology provides fast detection against malware and lets you know about the changes on your computer in real time.

http://www.crystalsecurity.eu/

Nazad
Vrh Dno