Šta je novo?

Malo download-a

meni nasao neka 3 ajtema u redzistriju,nemere da ukloni,nigde ne mogu da nadjem taj log gde pise vise detalja.

Sa strane dole levo odmah iznad paypall donate imas "Menu" i tu ti se nalazi "View scan log".

Sta koristite za download vido materijala sa neta bilo sa youtube ili sa bilo kojih site-ova? Da li postoji neka app koja radi sve ovo, znam da firefox ima downloadhelper ali ne koristim firefox.

Imaš raznoraznih flash downloadera i za firefox i za chrome, a verovatno i druge browsere koji podržavaju pluginove. Imaš u opcijama za tvoj browser pa vidi.

Kad dođeš na odgovarajuću adresu (chromestore npr), samo kucaj u search "video", "flash", "download" ili neku kombinaciju ovih pojmova dok ti ne izađe nešto što ti radi posao.

Koristim browser Maxthon i za njega nema downloader a da radi kako treba, pa zato pitam da li neko koristi neku cistu app koja moze da radi download raznih video materijala?

Ne znam ni za jednu zasebnu aplikaciju koja skida video s interneta, sorry.

Uvek možeš da imaš instaliran chrome ili firefox kao sekundarni browser i da onda kad preko maxthona nađeš šta te zanima, prekopiraš link u sekundarni browser i onda skineš preko njega traženi video.

Poslednja izmena:
Meni Internet Download Manager radi posao sasvim OK, iznad svakog video sadržaja izbaci malu trakicu "download this video" i skida video u originalnom formatu. Provereno na YouTube i gomili drugih sajtova.

http://www.internetdownloadmanager.com/

Valjda sam pogodio to što si mislio...

Dajte neki predlog za program koji moze da radio dwnload a da moze da ga prekien pa nastavi sa downloadom?

Ваљда сваки download manager, уз услов да и сајт дозвољава наставак. Било актуелно некада уз мале брзине, сада се лакше довуче из једаред.

Reci mi koji koristis, jer mi se desi ako skidam preko browsera ako ga slcajno ugasim prekida se download ili to zavisi odakle se vrsi download?

Сада користим DTA, некада сам трошио FlashGet али ми уз овог више није потребан.

Ako nekoga interesuje na linku ispod ima Hard Disk Sentinel Pro, tzv doživotna licenca. Što bi otprilike značilo da važi do reinstalacije sistema... valjda.
Ponuda važi oko 36 sati od slanja ovog posta.
Nemojte ga updateovati, jer se onda prelazi na plaćenu verziju. U postavkama je isključen update po defaultu.

Kod:
http://sharewareonsale.com/s/hard-disk-sentinel-standard-sale

Pozdrav, moze li predlog za slusanje radia preko neta. Hvala

Pozdrav svima :) Kako ste u ove hladne dane ?

Potreban mi je neki pogram koji ce da pravi od pdf fajla kao knjigu, da mogu u tom programu da "okrecem stranice"
Hvala

Nazad
Vrh Dno