Šta je novo?

Malo download-a

Ljudi potreban mi je drajver za citač kartica Argos Mini II

Caos drugari.
Potreban mi je PDF to Word converter. Ne odgovaraju mi online varijante, ja bih neki program.
Naime,imam dosta PDF dokumenata iz kojih moram da izvlacim tekst i da ga prebacujem u word
Hvala

Poslednja izmena:
Caos drugari.
Potreban mi je PDF to Word converter. Ne odgovaraju mi online varijante, ja bih neki program.
Naime,imam dosta PDF dokumenata iz kojih moram da izvlacim tekst i da ga prebacujem u word
Hvala

To možeš i iz samog acrobat pro-a da radiš... nisam siguran za besplatnu verziju.

Ti svakako iz svakog pdf readera možeš da selektuješ tekst i da ga pejstuješ u word, ali u acrobat pro-u možeš da sačuvaš fajl u word-ovim formatima.

Dobar mejl klijent.Simpatican i da ima zvucna obavestenja o prispelom mejlu?

Windows 10.

^krs nevidjeni.

Aj malo da oživimo temu, mada bi možda moglo i posebnu :)
Moderno vreme, svi imaju neke ideje, pokreću neke startup-e, tako da ima gomilu zanimljivih i korisnih aplikacija, pa napišite ako imate nešto zanimljivo. Evo neke 3 zanimljive koje ja koristim:

1. Trello - koristim ga za organizaciju projekata na poslu, a i kod kuće. Pokrivene sve platforme, može da se koristi za razne stvari, kolega je pravio raspored gostiju za stolovima za svadbu:)
2. Wunderlist - todo aplikacija u moru mnogih, lepa je, pokriva sve platforme, mogu da se share-uju liste, da se taguju članovi, pišu komentari i slično
3. Slack - super za komunikaciju u timovima na poslu npr, ali naravno može da se koristi za bilo koji vid komunikacije. Pokrivene sve platforme
4. StackEdit - online pisanje markup-a
5. Wolframalpha - nema šta ne može, rešavanje svakojakih matematičkih problema, ogroman izvor informacija, za sada nije bilo da nešto tražim a da nisam tu našao
6. Kućni budžet - domaća aplikacija za vođenje kućnih finansija

Za sada toliko, setiću se posle još.

Poslednja izmena:
1. Trello - koristim ga za organizaciju projekata na poslu, a i kod kuće. Pokrivene sve platforme, može da se koristi za razne stvari, kolega je pravio raspored gostiju za stolovima za svadbu:)
2. Wunderlist - todo aplikacija u moru mnogih, lepa je, pokriva sve platforme, mogu da se share-uju liste, da se taguju članovi, pišu komentari i slično
3. Slack - super za komunikaciju u timovima na poslu npr, ali naravno može da se koristi za bilo koji vid komunikacije. Pokrivene sve platforme
Prve dve nemaju linux, druga imasamo za Ubuntu i Fedoru i to u beti. Web ne računam. Mada je ovo Win podforum, ali Trello nema ni za Windows :) Ali svakako izgledaju zanimljivo :)

Poslednja izmena:
A u pm, više sam mislio na web, android i ios, skroz sam prevideo desktop platforme [emoji4]

Softver za pamcenje sifara,najbezbedniji?
Takodje me interesuje postoji li neki dodatak ili softver za pamcenje veb stranica ali sa opcijom zakljucavanja,tj nedostupna drugom licu?

Ili Lastpass svuda. Ili KeePass svuda (ovo je besplatno, ali ima cimanja), ili Enpass svuda.

Koji je program najbolji za skidanje muzike sa youtube? Dugo sam koristio Dvd video soft, medjutim nesto je zezao, i kada sam ponovo skinuo i instalirao sa zvanicnog sajta, neke gluposti su se pojavili tako da je adwcleaner morao da radi :)

Los je zvuk... ista pesma koja je skinuta sa dvd video soft mnogo bolje zvuci.

Je l' moze neko da preporuci torrent client? Do sad san koristio utorrent, al' sad kad sam uradio svez win, av mi detektuje neki candy detection. Malo sam citao i kazu da nije malware nego ad, al' bih ili da ga zaobidjem ili nadjem alternativu?

Ја обично користим uTorrent 2.2.1, qBit је одличан а и Tixati мада мислим да он није на списку дозвољених по приватним трекерима. Ипак, kTorrent ми је конза али не иде на Пенџере. ;)

Vrh Dno