Šta je novo?

Mafia III

Obrisi geforce experience i probaj onda.

Ja kazem da imam "daleko" (diskutabilno) bolje performanse nego na grafikonu :) Ne bih ja tu nista dirao, posebno sto sam uglavio da me ne smara updejtom za nov experience koji mi napravio haos u kompu :) Da ne idemo off. Meni su performanse na mestu, samo sto igra kao i For Honor (za sada jedine) pokazuju artifakte na dosadasnjem stabilnom kloku. Sve vise i vise mi je okej story.

Onaj reshader je odlican, mnogo lepse izgleda igra, ne deluje vise kao odvratni upscale,
(https://sfx.thelazy.net/games/preset/6205/)

sa preporucenim podesavanjima, sad zakucano na 60fps.

Depth of Field: On Field of View: Personal preference, higher is better. I use 90 Global
Quality Preset: Custom Fullscreen: On
Vsync: Off <-- Optional but I disable it.
Ambient Occulsion: High
Motion Blur: On
Geometry Detail: High
Shadow Detail: High <-- Reducing to low effects distant shadows but doesn't seem to effect fps much
Reflection Detail: Low <-- HIGH fps cost, negligible visual difference
Volumetric Effects: Low <--- HIGH fps cost, negligible visual difference
Antialiasing: High <-- Works best with current sharpening setting

Bez
http://i.imgur.com/sJr1ga0.jpg

Sa
http://i.imgur.com/ek7zrDC.jpg

Ne vredi igra po kritikama dobija maksimalno 6, a sve se vrti oko 5 što je po meni očajno...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Od toliko PC dragulja je stvarno greota gubiti vreme na ove console splačine.

meni se bas svidja igra mnogo igriva je :)

Stil voznje moze da se prebaci na simulaciju, malo je bolje nego default.

Oslepeo sam u misiji u luna parku hahahahhaa znaci kako da uagsim ove silne svetiljke i maglu?

Vožnja u simulacija modu je dosta bolja. Jedino su te isprane bolje i oni zalasci sunca koji oslepljuju ubijaju u pojam.

Sent from my D6603

Pomaze li ista ovaj 1.01 update sto su izbacili ?
Moze li normalno da se igra ili ne posto su komentari dosta razliciti...

Moze li da se igra na ATI 5770, i5-2400 i 4GB rama ili je vreme za kupovinu novog kompa?:d

Pomaze li ista ovaj 1.01 update sto su izbacili ?
Moze li normalno da se igra ili ne posto su komentari dosta razliciti...

Nisam primetio da ima neke razlike. Samo sto ti je sada FPS otkljucan (ako ga otkljucas), 970 valjda bije oko 40fps-a na high, 1070 oko 60 (sa nekim klokom). Generalno..igrivije ako ti smeta lock na 30. Osim toga i nisu nesto fixali.

Ja i dalje kunem one oblake i ruzno ucitavanje senke istih.. :mad:

Ja te oblake nisam ni primetio dok nisam procitao o tome ovde :D.

Ja te oblake nisam ni primetio dok nisam procitao o tome ovde :D.

Haha :) Mozda je i do displeja. Igram na 32" TV-u a sedim na rastojanju gde je monitor, ***a tako mi se navikle oci pa kud ode :) Ali mi bas zadaju muke, podseca me na Mafiju 1 i onu low distancu samo se ovde senka siri heh.

Jel igrivo ikako na 270x u 1080p? Nisam neki manijak za detaljima

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ok radi crpi cpu mnogo, jer je open world, uglavnom radi na 60 fps sve na full detalji vsync on...inace sama igra je ok nista posebno, nekako mi fali vise detalja, previse je prazna...

Instalirao, probao, izneverovato šta oni prodaju pod imenom 'Mafia' :trust:
neverica.

jesu li ovi developeri igrali Mafiu? ili je to godiste bilo bez kompjutera kad je izasao prvi deo

Telefondzije :d

meni je merak za nju,jer sam odigro prethodne delove. ali imam samo 3gb rama,fali jos jedan. morace da saceka,jer je necu moci gurati sa 3gb,ima da steka i da koci ko ludo. ista stvar sa gta 5.

Ja nemam nikakvih problema sa performansama, ovo meni leti, sve na high, 1080p. Odmah sam instalirao onaj patch od 500mb. Ajde cak i losija grafika sto je, to nije problem, ali osjecaj napucavanja je blago reci uzas. U Mafiji 2 i u orginalu je to odradjeno za KLASU bolje. Ovdje imam utisak da pucam iz pistolja na kuglice, zvuk oruzija je ocajan. Posebno sam se razocarao zvuk Tompsonke na pocetku, uzas.

Haha :) Mozda je i do displeja. Igram na 32" TV-u a sedim na rastojanju gde je monitor, ***a tako mi se navikle oci pa kud ode :) Ali mi bas zadaju muke, podseca me na Mafiju 1 i onu low distancu samo se ovde senka siri heh.

Mislim da je to zbog toga sto sam malo igrao, skidam sad update za fps pa da vidim kako radi tako :D.

jedino sto valja je prvih 2-3 sata igre ostalo je sve ponavljanje u jako dosadno,bolje da su uradili da igra bude linearna nego "open" world. bezdusan i bezlican svet.

jedino sto valja je prvih 2-3 sata igre ostalo je sve ponavljanje u jako dosadno,bolje da su uradili da igra bude linearna nego "open" world. bezdusan i bezlican svet.

Nazalost to sam i procitao sinoc u nekom random review-u, da je monotona i repetivna nakon par sati.. A taman se ponadao da ce biti cool price kao na pocetku, jer iskreno lepo se odvija situacija u prvih dva sata. I opet se vracamo na ono..svi iscekujemo neko ludilo, 4k 60+ fps, ne znam kakvi monitori i koliko teraflopsa grafike za stotine i stotine eura, a dobijamo katastrofalne portove i ocajne igre na kraju 2016-e godine.. Ove godine ako ima 3 komada na prstu da se nabroje da su odlicne a da se vecina slozi.. i to jos nisu izasle neke koje smatram da ce biti na spisku :(

Nazad
Vrh Dno