Šta je novo?

Mafia III

Kako ste se vi ljudi *****ali sto ste uzeli 4K monitore, prerano je za njih, ne znam o cemu si razmisljao, ***, snosi sad posledice, kad ne razmisljas nista...

Nije tacno, sasvim korektno se moze igrati na 4k sa 1080, plus imam jedan 1440p i 2 1080p monitora oba 27', nema nikakvih tu poslijedica koliko vidis.

@igor88 nemam pojma, mnogi imaju isti problem, orginal je verzija. Evo bas su pustili patch od 1.2 GB, otkljucali framerate, fino skalira na nizim rezolucijama, bar tu nema problema sada.

Izasao je patch, koji izmedju ostalog povecava framerate. Trebalo bi da moze da se bira 30, 60 i unlimited fps.
Ima jos nekih poboljsanja u patchu, tako da vi koji ste kupili igru, probajte to pa javljajte.

Strpljenjem ;)

Izasao je patch, koji izmedju ostalog povecava framerate. Trebalo bi da moze da se bira 30, 60 i unlimited fps.
Ima jos nekih poboljsanja u patchu, tako da vi koji ste kupili igru, probajte to pa javljajte.

Ima li neki info sta taj patch tacno donosi sem fps, posto kod mene je i Hz ma monitoru lokovana na 60Hz :(.

au koja je ovo tuga i sramota od nazovi igre. posle mesec dana uzivanja u witcheru 3 probah ovo smece na jedva 10 min i zavrsilo je u kanti.
cisto skrnavljenje imena. mafia 2 je igretina a o kecu i da ne govorim.
sva sreca pa prvo isprobam pirata pre kupovine.

Igra je nekako nedovršena. Nije ispolirana. Na momente deluje kao 2 godine ispred svega, a posle vidim ima neke gluposti oko Sunca i osvetljenja koje nemaju ni mnogo manje poznate igre. Razočaran posle sat i po i brišem. Kao svojevremeno watchdogs samo malo lošije.

teško je biti lošiji od watchdogs-a

WD je pojam za ovo.. ovde se iz potpuno oblačnog i kisnog vremena menja u kompletno sunčano bez oblaka za manje od 2 sekunde [emoji85]
Priča je jedino sto donekle valja i uvlači... prodju mi sati u igri a da ne provalim.

Sent from my D6603

Ako prođu sati, onda i nije tako loše :)

Grafika je ponižavajuća i tupavi AI protivnika za današnje standarde, ostalo može da prodje. Gličevi ce verovatno da se isprave sa nekim pečom u skorije vreme.

Sent from my D6603

Meni na medium-high spada i na 19 fps :d Džaba mi patch koji otključava frejm

Izasao patch 1.01.

PC players, reboot Mafia III because patch 1.01 is now available for download. This patch includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options on PC. To select your framerate, just head to the display menu in-game. Just make sure to tailor the framerate settings to the power of your machine. This patch also includes improvements to keyboard remapping, so head to the controls menu to check out the options. Note: this patch resets keyboard mapping to default, so any changes you made to the controls previously will need to be customized after installing the patch.

We aren’t done with fixes and updates and will continue to listen to our community for ways to improve your experience in New Bordeaux. And check here [mafiagame.com] to see what content updates we have in the works, including outfit swapping, races, and more.

Lepo je to, ali dzabe kada je port ******. Uzas igra.

Patch skida odlicnom brzinom a tek postavljen, ali igrau nikako da skine vuces se ko prebijena macka.
Ako ima negde brze javite, u pitanju je 40gb verzija.
Nasao...Partis.

Poslednja izmena:
Ima path od 579mb i ovaj od 3.5gb...koji sad?

Sad druga prica...:)

Screenshot (277).png

Ljudi nije to toliko los port cim je igra krs i na PS4.. Pa gta V koji je izasao pre 100god je u svakom pogledu za ovu igru tata.
Kakvih gliceva i grafickih bagova sam se nagledao, prosto ne verujem. Dan i noc se smene za 2 sekunde, odsjaj sunca toliko jak da ne vidis nista..onda neka misija u luna parku gde je toliki mrak da ne vidis gde ides.. Ajd sto prica me i vuce da igram ali moglo je i moralo puno bolje

Zar nismo svi ocekivali fail ?
Hangar 13 jednostavno nije tim koji moze da isporuci vrhunsku AAA igru.. unistise fenomenalnu fransizu.

Sramotno, iako je bilo ocigledno jos po trailerima da ce biti ******.

Stvarno sramotno.. Zasto 2K ne da ovu fransizu Rockstaru.. oni bi od ovoga napravili cudo.

Nije tako lose, sve na max 35-40fps, nema laga sto je bitno.

post-15478-Nathan-Fillion-speechless-gif-QTlX.gif

Jadno ***.
Sad bih pre reinstalirao dvojku nego isprobavao trojku :D

Sto je najgore,ja cak ne mogu ni da isprobam!To mi je van svake pameti da ti stari procesori nemaju podrsku.Njihovo je da podrze svaki procesor koji je u ponudi.Ako ti igra radi na 7 fps-a ili cak da ne mozes ni pokrenuti...ko te sisa ili upgrade-uj ili batali igranje,ali mora da podrzi.Ja hteo jos da uzmem na IG-u,******.
Sad bih pre reinstalirao dvojku nego isprobavao trojku
To sam ja bas uradio neki dan,slucajno nabasao u library-u na nju,nisam ni znao da je imam.Full podesavanja,60 fps-a u 1440p(DSR)

Poslednja izmena:
Vrh Dno