I sto je dzabe ne isplati se da se skida, makar dok ne izbace neki patch.. Toliko vremena cekamo igru, i oni kao da su neka sabanska firma, znaju da ce biti masovno lomljenje 4K monitora i SLI Titan konfiguracija, boli ih uvo da odma bace igru u 60+ fpsu za PC master race, nego sad kao radimo na tome, a juce nisu znali da nece da rade na tome... Smucili su mi se vise svi.. Dobro je sto nisam lupio Preorder na ovo ******, tacno sam znao da cu da se s****m.. Nece oni nikad prestati da portuju igre sa konzola na pc, svaka cast izuzetcima..
Isto je i na ps4, grafika na nivou transformersa. To za supu je i meni palo za oko i jos X drugih stvari. Znam da nije za upoređivanje ali rockstar je pojam za ove gustere iz Hangara 13 ☺️.
Sent from my D6603
Dobro je, kod supe i te teksture sam pomislio da mi grafika nesto otkazuje jer je pocelo neko cudno pucketanje ali garant neki fan na kucistu 😀 Sta znam, ja uzeo obicnu verziju nisam deluxe, season pass cu na popustu pa cu nekada u 60 fps-a da je predjem jos jednom 🙂
Evo malo pocetka na 1070-ici
Nvidia bema tih problema...
Au kako drze gume dobro!? nisam ocekivao da su ih ovako dobro pravili 70-tih.
4K igranje nije moguce na gtx 1080 (sve ultra), framerate 20-30 fps...testirat cu dr rezolucije.
Dal si ti realan da ocekujes 4K igranje i to u 60 fps, na toj kartici?
Za 4K trenutno ne postoji graficka kartica koja moze da gura svaku igru na max pri 60 fps-a, sem ako ne racunas zadnju verziju Titana, koja je preko 1000 evra i koja i dalje ne moze bas svaku preko 60.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari