I sto je dzabe ne isplati se da se skida, makar dok ne izbace neki patch.. Toliko vremena cekamo igru, i oni kao da su neka sabanska firma, znaju da ce biti masovno lomljenje 4K monitora i SLI Titan konfiguracija, boli ih uvo da odma bace igru u 60+ fpsu za PC master race, nego sad kao radimo na tome, a juce nisu znali da nece da rade na tome... Smucili su mi se vise svi.. Dobro je sto nisam lupio Preorder na ovo ******, tacno sam znao da cu da se s****m.. Nece oni nikad prestati da portuju igre sa konzola na pc, svaka cast izuzetcima..
Isto je i na ps4, grafika na nivou transformersa. To za supu je i meni palo za oko i jos X drugih stvari. Znam da nije za upoređivanje ali rockstar je pojam za ove gustere iz Hangara 13 ☺️.
Sent from my D6603
Dobro je, kod supe i te teksture sam pomislio da mi grafika nesto otkazuje jer je pocelo neko cudno pucketanje ali garant neki fan na kucistuSta znam, ja uzeo obicnu verziju nisam deluxe, season pass cu na popustu pa cu nekada u 60 fps-a da je predjem jos jednom
Evo malo pocetka na 1070-ici
Nvidia bema tih problema...
Au kako drze gume dobro!? nisam ocekivao da su ih ovako dobro pravili 70-tih.
4K igranje nije moguce na gtx 1080 (sve ultra), framerate 20-30 fps...testirat cu dr rezolucije.
Dal si ti realan da ocekujes 4K igranje i to u 60 fps, na toj kartici?
Za 4K trenutno ne postoji graficka kartica koja moze da gura svaku igru na max pri 60 fps-a, sem ako ne racunas zadnju verziju Titana, koja je preko 1000 evra i koja i dalje ne moze bas svaku preko 60.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari