Šta je novo?

Mafia III

Dje ima ovo najjeftinije ? 31.85 mi ostalo na kartici :( 2,3 manje nego sto je na g2a trenutno..

Izašla sa lekom koliko vidim :D

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

I sto je dzabe ne isplati se da se skida, makar dok ne izbace neki patch.. Toliko vremena cekamo igru, i oni kao da su neka sabanska firma, znaju da ce biti masovno lomljenje 4K monitora i SLI Titan konfiguracija, boli ih uvo da odma bace igru u 60+ fpsu za PC master race, nego sad kao radimo na tome, a juce nisu znali da nece da rade na tome... Smucili su mi se vise svi.. Dobro je sto nisam lupio Preorder na ovo ******, tacno sam znao da cu da se s****m.. Nece oni nikad prestati da portuju igre sa konzola na pc, svaka cast izuzetcima..

I sto je dzabe ne isplati se da se skida, makar dok ne izbace neki patch.. Toliko vremena cekamo igru, i oni kao da su neka sabanska firma, znaju da ce biti masovno lomljenje 4K monitora i SLI Titan konfiguracija, boli ih uvo da odma bace igru u 60+ fpsu za PC master race, nego sad kao radimo na tome, a juce nisu znali da nece da rade na tome... Smucili su mi se vise svi.. Dobro je sto nisam lupio Preorder na ovo ******, tacno sam znao da cu da se s****m.. Nece oni nikad prestati da portuju igre sa konzola na pc, svaka cast izuzetcima..

Pa dobro ja vidim dosta pozitivnih komentara na streamu od ovih sto igraju, a i gledaoca :) Bar je meni okej 1080p pa i tih 30-ak fps-a sa DS4 gamepadom, sredice oni to, moraju malo da dignu uzbunu :)

wqwk0y5g.png

:happy:

Kazu imaju spreman patch, pustice ga preko vikenda.

Igra nije losa u poređenju sa prethodnim delom. Spor ritam ali drzi pažnju i za sada nije losa uopšte.

Sent from my D6603

Bas i nema neke velike razlike izmedju LOW I HIGH

Generalno za 30 minuta prica je okej, lepo se razvija i kontam u kom smeru ide. 30 fps-a na stranu, igrivo je. Medjutim pop-up teksture, low distance view i pojavljivanje teksture predmeta na metar od tebe (tipa dok sipa supu - nije spoiler, pa se supa vidi kao obicna zuta boja i tek kad je sipa tu su teksture), tako i u fajtu kad lupis nekom glavu o zid ona prodje kroz teksture. Vidi se da je izuzetno los port. Ovako.. grafa klok na 2050mhz a u igri 1500mhz, tako da se vidi da jedva koristi 1070-icu na tom fps-u. Grafika korektna.

Isto je i na ps4, grafika na nivou transformersa. To za supu je i meni palo za oko i jos X drugih stvari. Znam da nije za upoređivanje ali rockstar je pojam za ove gustere iz Hangara 13 ☺️.

Sent from my D6603

Isto je i na ps4, grafika na nivou transformersa. To za supu je i meni palo za oko i jos X drugih stvari. Znam da nije za upoređivanje ali rockstar je pojam za ove gustere iz Hangara 13 ☺️.

Sent from my D6603

Dobro je, kod supe i te teksture sam pomislio da mi grafika nesto otkazuje jer je pocelo neko cudno pucketanje ali garant neki fan na kucistu :D Sta znam, ja uzeo obicnu verziju nisam deluxe, season pass cu na popustu pa cu nekada u 60 fps-a da je predjem jos jednom :)

Evo malo pocetka na 1070-ici

Poslednja izmena:
Najgore je kad je zalazak sunca i ides pravo ka tom smeru, ne vidis 90%... Mnogo lose su napravi sijanje, smeta za oci..

Losa grafika, nisam ocekivao ovako nesto. Na ps4 igram doduse ali opet.

BTW samo da dodam, pošto više ne mogu da promenim prethodnu poruku. Pirat na LOW 1080p, na RX 460 4GB radi u bukvalno 0 FPS. Vidim na YT da legalna kopija radi između 22-29FPS na nižim podešavanjima ali ovo što sam ja probao strava i užas.

Dobro je, kod supe i te teksture sam pomislio da mi grafika nesto otkazuje jer je pocelo neko cudno pucketanje ali garant neki fan na kucistu :D Sta znam, ja uzeo obicnu verziju nisam deluxe, season pass cu na popustu pa cu nekada u 60 fps-a da je predjem jos jednom :)

Evo malo pocetka na 1070-ici

Au kako drze gume dobro!? nisam ocekivao da su ih ovako dobro pravili 70-tih.

Ja sam skinuo verziju od 43gb bem li ga hocu da kupim igru...

Meni se na medium krece oko 15fps ....na low 20-25... Verzija od 40.5 gb ... Mora neki pec ili nema nista od igranja :D Na prvi pogled mi se ne svidja igra :D

Dobra igra. Ocajan port ***.

Gledajuci malo gameplay(twitch), igra mi izgleda ok. Grafika je po meni lepsa nega u GTA 5 gde vise vuce na art style koji ja negotivim, dok je ovde po meni realnija. Ono sto sam primetio je slaba inteligencija protivnika koji se uvek zalecu prema tebi (laka meta za pucanje). Svaki "fight" se ponavlja, cekas protivnik da dodje blizu tebe i pritisnes dugme za "ku-fu" vratolomiju. Bilo je tu sitnih bagova, tipa zaglavljena gospodja na klupi za sedenje :d

Poslednja izmena:
Au kako drze gume dobro!? nisam ocekivao da su ih ovako dobro pravili 70-tih.

Haha doslovno prvo sto sam prokomentarisao kad sam uzeo da vozim. Iz nekog razloga kad se koci i kamera pridje blize, ta vibracija mi je iritantna ali opet skretanje i taj mali drift je bas cool.

4K igranje nije moguce na gtx 1080 (sve ultra), framerate 20-30 fps...testirat cu dr rezolucije.

Dal si ti realan da ocekujes 4K igranje i to u 60 fps, na toj kartici?
Za 4K trenutno ne postoji graficka kartica koja moze da gura svaku igru na max pri 60 fps-a, sem ako ne racunas zadnju verziju Titana, koja je preko 1000 evra i koja i dalje ne moze bas svaku preko 60.

Dal si ti realan da ocekujes 4K igranje i to u 60 fps, na toj kartici?
Za 4K trenutno ne postoji graficka kartica koja moze da gura svaku igru na max pri 60 fps-a, sem ako ne racunas zadnju verziju Titana, koja je preko 1000 evra i koja i dalje ne moze bas svaku preko 60.

Da li si ti realan ili trollas nije niko spomenuo 60 fps, kazem nemam ni stabilnih 30 (ciljao sam iskljucivo na 30 jer je igra ionako zakljucana na 30). Dok recimo u GTA 5 4k sve max radi konstantno izmedju 50-60 fps u 4k to ce ti svako potvrditi ko ima ovu kartu tako i Batman AK koji minimalno izgleda 10x puta bolje i naprednije u grafickom segmentu. Ovo je smijesno kako izgleda, poput prvih ps3 igara, trebalo bi da radi na 120 a ne 60. 20161008232352_1.jpg20161008232451_1.jpg20161008232641_1.jpg
samo radi poredjenja : 20161008000500_1.jpg20161008000346_1.jpg

Poslednja izmena:
Kako ste se vi ljudi *****ali sto ste uzeli 4K monitore, prerano je za njih, ne znam o cemu si razmisljao, ***, snosi sad posledice, kad ne razmisljas nista...

Imas ti druze problem neki meni tekture nisu ni priblizno toliko lose... Ili si naleteo negde, a ja jos uvek nisam :)

Inace igra je fantazija.. Prica je bas zanosna..

Poslednja izmena:
Vrh Dno