Nakon brdo postova u kojima pljujes po prakticno svakoj igri - ja sam iskreno mislio da tako nesto ne postoji :d:d:dSta reci i dalje je broj jedan sto se tice Grafike,Irivosti,zanimljivosti... Igra po mom ukusu 🙂
Ah, znaci ipak ima takvih igara... 😛
Ne znam, ja u koju god sam temu onako usput banuo, video sam tvoj post "ah, nista ne valja, krshina je" tipa 😛
. Sta reci i dalje je broj jedan sto se tice Grafike,Irivosti,zanimljivosti... Igra po mom ukusu 🙂
ma daj brate samo sam pljuvao Driver... 🙂 tacno znam na koju igru mislis , ukusi su razliciti , eto mene je mafia razmazila pa mi je driver smejurija :-D
😀😀😀😀
Nije, nije... mislim, nije samo Driver u pitanju, bila je jos neka... mislim jos nekoliko komada... ali nema veze, nije ni bitno 😉 :wave:
A ja cu ovih dana bas da poteram Mafiu II, ali ovaj put u punom svetlu, sa svim glorioznim PhysX efektima :smoke:
@igor88 - Nisam, sada nemam ni vremena a mozda cu da ih i skinem 🙂 Meni je Physics bio na Low posto je ludnica zahtevan za dual core 🙂
Inace automobili i autenticnost tog perioda su bruka dobro odradjeni....
Samo kazem - main story mi je nekako bezlican i stalno sam imao utisak da to nije to kada sam igrao igru...
Nisam imao ja velikih problema sa igranjem - Physics je bio na Low, Full HD je rezolucija,sva podesavanja na high - samo pri nekim scenama se osecalo usporenje - njihov benchmark je drzao oko 45-50fps ako se dobro secam....
Lako je tebi da cepas sa fizikom na nV... aj' to probaj na ATi-ju 😛ja je i od prvog dana cepam sa physx on 🙂 nisam ni igrao sa off 🙂 po meni bas nasvirana igra 🙂
Igra je odlicna ali nije mi se svidela prica....Nekako nema neku čar kao sto je imala Mafia I ...
Cuo sam neku pricu o mogucem razvitku Multiplayera,mozda neko zna nesto vise?
Bolje da mu ne gledas config, ima da ti se slosi instant 😀
Ali zbog fizike je, nema sta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari