Šta je novo?

Mafia II

Ja mislim da nije normalno da bude sivo, ali sam igrao jos avgusta prosle godine kad je izasla, tako da nisam siguran...

Napokon sam pronasao lek koji radi u x64 win-u. Ali sad ima problema sa physx-om. Naime, posto igra radi odlicno, odlucio sam malo da eksperimentisem kako igra radi kad ukljucim fiziku na medium. I u benchmarku dobijam avg fps od 17 (***, cpu radi pos'o :D), ali kad igram normalno, onda radi ok. Problem je u tome sto mi se igra srusi posle 20 i vise minuta. Kad je fizika ugasena onda radi ok. Kako to da resim?

Pozdrav

Ja sam imao iste probleme do nedavno kad sam naisao na popust od 75% ne steam-u i pazario je za 10,50€ ili je bilo 9,99€ neznam tacnoali vise nema nikakvih smetnji radi perfektno.

...uf, dobro je da ne moram da nosim sanduke... vec sam se prepao.

Nakon svih novih igara vratih se na ovu igru (Aktuelni L.A noir koji nije dostupan za Pc me je naterao da je igram ponovo) koja nije dosadna ni posle ponovnog igranja :) . Sta reci i dalje je broj jedan sto se tice Grafike,Irivosti,zanimljivosti... Igra po mom ukusu :)

Poslednja izmena:
Sta reci i dalje je broj jedan sto se tice Grafike,Irivosti,zanimljivosti... Igra po mom ukusu :)
Nakon brdo postova u kojima pljujes po prakticno svakoj igri - ja sam iskreno mislio da tako nesto ne postoji :d:d:d

@car pomesao si me sa nekim obidji teme CoD,Crysis 2, mafia , batman ..... ;-)

Ah, znaci ipak ima takvih igara... :p

Ne znam, ja u koju god sam temu onako usput banuo, video sam tvoj post "ah, nista ne valja, krshina je" tipa :p

Ah, znaci ipak ima takvih igara... :p

Ne znam, ja u koju god sam temu onako usput banuo, video sam tvoj post "ah, nista ne valja, krshina je" tipa :p

ma daj brate samo sam pljuvao Driver... :) tacno znam na koju igru mislis , ukusi su razliciti , eto mene je mafia razmazila pa mi je driver smejurija :-D

ma daj brate samo sam pljuvao Driver... :) tacno znam na koju igru mislis , ukusi su razliciti , eto mene je mafia razmazila pa mi je driver smejurija :-D

:D:D:D:D

Nije, nije... mislim, nije samo Driver u pitanju, bila je jos neka... mislim jos nekoliko komada... ali nema veze, nije ni bitno ;) :wave:
A ja cu ovih dana bas da poteram Mafiu II, ali ovaj put u punom svetlu, sa svim glorioznim PhysX efektima :smoke:

:D:D:D:D

Nije, nije... mislim, nije samo Driver u pitanju, bila je jos neka... mislim jos nekoliko komada... ali nema veze, nije ni bitno ;) :wave:
A ja cu ovih dana bas da poteram Mafiu II, ali ovaj put u punom svetlu, sa svim glorioznim PhysX efektima :smoke:

ja je i od prvog dana cepam sa physx on :) nisam ni igrao sa off :) po meni bas nasvirana igra :)

@OA5599 Jesi igrao i DLC- ove? :)

@igor88 - Nisam, sada nemam ni vremena a mozda cu da ih i skinem :) Meni je Physics bio na Low posto je ludnica zahtevan za dual core :)
Inace automobili i autenticnost tog perioda su bruka dobro odradjeni....
Samo kazem - main story mi je nekako bezlican i stalno sam imao utisak da to nije to kada sam igrao igru...

@igor88 - Nisam, sada nemam ni vremena a mozda cu da ih i skinem :) Meni je Physics bio na Low posto je ludnica zahtevan za dual core :)
Inace automobili i autenticnost tog perioda su bruka dobro odradjeni....
Samo kazem - main story mi je nekako bezlican i stalno sam imao utisak da to nije to kada sam igrao igru...

Hmm sta znam fina je i main story mozda ne kao u m1 koja je bila fenomenalna, i opet kazem voleo bih remake prvog dela sa grafikom i fizikom drugog dela :) . Sto se tice dlc-a ima finih misja vredi probati :) . Pa ako imas taj core 2 duo @ 3.4 nema sanse da je on usko grlo vec tvoja GPU koja je by ati pa samim tim ne obradjuje ona fiziku vec CPU sto i dovodi do zakucavanja u igri,zato nvidia ima podesavanje GPU- CPU na cpu ima podosta fps manje dok na gpu kida veliki broj frejmova :)

Nisam imao ja velikih problema sa igranjem - Physics je bio na Low, Full HD je rezolucija,sva podesavanja na high - samo pri nekim scenama se osecalo usporenje - njihov benchmark je drzao oko 45-50fps ako se dobro secam....

I ja sam je skoro igrao ponovo, i ponovo sam shvatio da je izuzetno kratka. Steta.

Nisam imao ja velikih problema sa igranjem - Physics je bio na Low, Full HD je rezolucija,sva podesavanja na high - samo pri nekim scenama se osecalo usporenje - njihov benchmark je drzao oko 45-50fps ako se dobro secam....

dobra fjremaza igra je zaista fino optimizovana igraju ljudi i sa single core procesorima sto je zaista neverovatno :-DD

ja je i od prvog dana cepam sa physx on :) nisam ni igrao sa off :) po meni bas nasvirana igra :)
Lako je tebi da cepas sa fizikom na nV... aj' to probaj na ATi-ju :p

Ma odlicna je ovo igra, nema sta... sa fizikom ili bez ;)

Sta znam meni je ovo odlican nastavak,sa dlcovma i nije kratak, jedino sto bih zaista voleo da je sve u Main story ju ali sta da se radi dobra je igra zaista ...

Cuo sam neku pricu o mogucem razvitku Multiplayera,mozda neko zna nesto vise?

Moram reci da sam razocaran igrom,jedino sto mi se svidelo je odlazak u zatvor i to je sve..Generalno stari 2D GTA II mi je bio bolji i kompleksniji,ako me secanje dobro sluzi mogao si makar da biras frakcije,ako npr ubijas jakuze gubis reputaciju sa njima i nemozes da radis zadatke za njih,ako si u velikom minusu pucaju na tebe cim te vide,a sa druge strane pocinju da te gotive italijani i radis questove za njih..Mozda sam ja suvise mator pa samo nesto zanovetam,ali vise bi voleo da je igra u blagom RPG fazonu..Npr da mozes da biras koje ces poslove da radis,da li je to dilovanje,uterivanje dugova,kradja,ubijanje itd,a onda u vezi sa tim izaberes kojoj ces se familiji pridruziti,ako vec imaju npr 3 u gradu..Napredovanje po titulama kao sto je i u stvarnosti,pocinjes kao made man i tako do bossa..Tako ja zamisljam neku buducu mafiu,ovo sad mu dodje kao neki GTA iz 50ih...

Jel primetio neko uzasan pad frameova u sedmom chapteru (odmah nakon izlaska iz zatvora)? Do sada mi je igra radila potpuno ok (1600x1200 sve odvrnuto do daske + apex physx na high), desavalo se da ponekad padne do 23 ali retko pa nije smetalo. Sada se desava da padne i na 19 i ozbiljno je neigrivo. Ako podesim physx na medium, izvlaci 30ak fps na istim mestima gde ne moze vise od 19, kada je na high. Ako ugasim physx dobijam 60fps i nikada ne pada. Jel ovo normalno ponasanje za konfiguraciju iz potpisa ili mozda imam neku losu verziju igre ili drivera?

Na mobu sam pa ti ne vidim konfig, ali sam pre par nedelja presao celu igru i nijednom nisam primetio usporenje ili nesto slicno. Konfiguracija iz potpisa (iako sam graficku prodao sad, ali nebitno sa njom sam igrao mafiu :) ).

Bolje da mu ne gledas config, ima da ti se slosi instant :D

Ali zbog fizike je, nema sta...

zasto ne mogu da udjem u MAfiu....Ins sam je i sve,ali kad hocu da udjem pali mi se Steam i nista se vise ne desava???-.-

Bolje da mu ne gledas config, ima da ti se slosi instant :D

Ali zbog fizike je, nema sta...

Nema sile da je zbog fizike, moguce je da ima los drajver jer sam ja ovo igrao sa starom masinom sa fizikom na max imao sam procecnih 28 FPS minimalnih 19 ko danas se secam ovo mi je bila savrsena igra ....
:)

Nazad
Vrh Dno