Nakon brdo postova u kojima pljujes po prakticno svakoj igri - ja sam iskreno mislio da tako nesto ne postoji :d:d:dSta reci i dalje je broj jedan sto se tice Grafike,Irivosti,zanimljivosti... Igra po mom ukusu![]()
Ah, znaci ipak ima takvih igara...
Ne znam, ja u koju god sam temu onako usput banuo, video sam tvoj post "ah, nista ne valja, krshina je" tipa![]()
. Sta reci i dalje je broj jedan sto se tice Grafike,Irivosti,zanimljivosti... Igra po mom ukusu![]()
ma daj brate samo sam pljuvao Driver...tacno znam na koju igru mislis , ukusi su razliciti , eto mene je mafia razmazila pa mi je driver smejurija :-D
Nije, nije... mislim, nije samo Driver u pitanju, bila je jos neka... mislim jos nekoliko komada... ali nema veze, nije ni bitno:wave:
A ja cu ovih dana bas da poteram Mafiu II, ali ovaj put u punom svetlu, sa svim glorioznim PhysX efektima :smoke:
@igor88 - Nisam, sada nemam ni vremena a mozda cu da ih i skinemMeni je Physics bio na Low posto je ludnica zahtevan za dual core
![]()
Inace automobili i autenticnost tog perioda su bruka dobro odradjeni....
Samo kazem - main story mi je nekako bezlican i stalno sam imao utisak da to nije to kada sam igrao igru...
Nisam imao ja velikih problema sa igranjem - Physics je bio na Low, Full HD je rezolucija,sva podesavanja na high - samo pri nekim scenama se osecalo usporenje - njihov benchmark je drzao oko 45-50fps ako se dobro secam....
Lako je tebi da cepas sa fizikom na nV... aj' to probaj na ATi-juja je i od prvog dana cepam sa physx onnisam ni igrao sa off
po meni bas nasvirana igra
![]()
Igra je odlicna ali nije mi se svidela prica....Nekako nema neku čar kao sto je imala Mafia I ...
Cuo sam neku pricu o mogucem razvitku Multiplayera,mozda neko zna nesto vise?
Bolje da mu ne gledas config, ima da ti se slosi instant
Ali zbog fizike je, nema sta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari