Šta je novo?

Mafia II

na sajtu odakle ja skidam nema, daj link na p.p. ako nije problem...a ne vidim što bi ga bilo :d, zar ne ? btw. toliko sam se ispraksovao da sam izračunao i vreme pada xx kg sa xx visine, tako da sam dobio tačno 21h (see right bottom corner on picture) :d :d :d

hehe misije su teske mogu vam reci pa cak i kradja kola je otezana vreme je knap :-D sve u svemu drago mi je da je mafia 8 GB FULL!!!

Moliću jedan pm za betrayal ako nije problem. A ja u međuvremenu da prijavim Mafia II Update 3 Plus 11 Trainer ma šta to značilo :D

zaboravih da kazem predjen betrayal ali tezak shit fakticki to je prica pre jimmy ventetta price sve u svemu kaska za svakim dlc-om...

Extra igrica, samo steta sto kad god je igram gledam Slide show... znak za nadogradnju xD

Ja sam igrao igricu do juce....ali prestao sam posle poznatog scena iz Mafia I...

Jesi presto imaš još 1-2 misije.

Ma jesam...sokiran sam skroz...nenormalno kako su resili zavrsetak prvi deo igrice i spoj ove, respect. Samo sto ne zanm dobro engleski a pojma nemam o cemu se radi :D dakle, Vito i njegov drug dobili su pored mnogobrojne ``jobs``-a da ubijaju nekoga, a to je bio junak iz prve serije?

Ima li neko problem da pokrene igru u W7 64bit? Koristim lek koji sam i dosad koristio, a koji je radio u XP 32bit i u W7 32bit. Zna li neko brzo, a efikasno resenje? :D

Naravno, fizika je instalirana, ali probacu da je reinstaliram.

Poslednja izmena:
PRobaj drugi lek, ja koristim 1.2 verziju.

Probah taj lek, ali:

attachment.php

Pokusacu reinstallom igre. Nije mi jasno zasto nece da radi :mad:

Edit (citaj!): nemoj da te buni drugaciji naziv fajla u gresci i u folderu igre (mislim na mafia2.exe i mafia II.exe, to sam promenio u medjuvremenu pa je zato drugacije!!!

Prilozi

• mafia.png
    mafia.png
    33.1 KB · Pregleda: 476
Poslednja izmena:
Ali fali bink32.dll , sto ne mora da znaci da fali u tom folderu.
Mozda on njega ocekuje u nekom drugom folderu.
Ja imam neku skidrow verziju i nije mi pravio nikakav problem, a stavio sam sve sem ovog novog DLC-a.
I iskoristio sam taj 1.2 patch, mada mi nije jasno koja je razlika u odnosu na onaj stari.
Probaj reinstall, i skini novi lekic, a ako budes imao problema cimni me na PM da ti posaljem taj sto ja imam.

Ma imam ja lek koji provereno radi tj. radio je u 32bitnom XP i 7-ici. Nije mi jasno zasto nece ovamo da radi. Ozbiljno razmisljam da vratim 32bit win 7, jbs iskoriscenje ram-a kad nemogu vise igara da igram (imam jednu matoru igru koja isto nece na 64bit W7). Uzas :smash:.

Probao sam reinstall 3 puta i nece, reinstalirao DX i PhysX , ne pomaze. Ma odustajem, presao sam je vec jednom, samo sam hteo da probam ova dva DLCa sto imam.

Mozda ipak podignem W7 32bit na drugu particiju samo za mafiu i MK4, pa makar i samo za test da utvrdim da li je problem do 64bit W7.

Poslednja izmena:
Hitno trebam pomooc :(
Instalirao sam Joe dlc i imam problema sa loadingom i to u prvoj misiji kada trebam da na onoj stanici ganjam onog lika iz pumpe. Nece da se loaduje nikad...

Kolko chaptera beše? Bio bez neta ovih dana pa se namolio da je završim, mada sada kada imam net nešto sumnjam, ali stigao sam do 12.

Jel moze neko da mi kaze sta Physx predstavlja, koja je razlika sa time i bez toga. Mislim nedefinicju koju mogu dfa procitam nego ovako koja je razlika. Sta se dobija. Jel to daje onu kao realnost. Posto sam instalirao Mafia II i ja sam to podesio na High ui igrici(doduse nisam probao na low) i sada tu se pokreti i pomeranje drasticno razlikuju nego u drugim igricima. Recimo Just Cause 2, Kane and Lynch i ako je trece lice. Pa da li je to to, ja ne mogu da objasnim kako to izgleda ali ...znate nasta mislim verovatno, Dok se okreces, hodas, iotd okolina izgleda nekako realnije, ne grafika, nego poemranje likova, kako se telo pomeran, kako se vrata otvaraju, kako gori vatra.

I da li je to izrazenije kod Nvidia, ako jeste blago njima posto vidim da to vezuju za njih vise. Ali vidim da i ATI to lepo podrzava.
A mozda je to samo takva igrica. Jel moze oko neiskusno da provali odmah razliku izmedju Physix High i Physix Off ili samo kada se izvestis.

Itd, itd...

Poslednja izmena:
Da ovde se najbolje shvati kada uporede dva odela. To je izgleda to sto kao da se osetis tezinu tela i kao da se zanese malo kada igras,...
Dobro cini mi se da i druge igrice neke imaju to samo mozda ne tako izrazeno.
I jel moze ATI lepo to da podrzi sada ili jos uvek je mnogo bolje na Nvidia???

Negde se lepo primeti kao to odelo kako se leprsa i kako je slepljeno i figura mrtva i robotska na OFF ili pucanje u govornicu a negde manje kao pucanje u kola recimo.

Ja tek poceo da igram ali sam prekinuo da ne pocinjem nekoliko igrica. Singularity nije nesto ali ajde da odigram do kraja.
A u Mafia II tek sam u okrsaju sa Nemcima na pocetku. Tj prekinuo sam posle kada se voze kola. Nastavicu ja volim 3rd Person Shooter.
Mnogo vise nego prvo lice.

Poslednja izmena:
Dobro, ne moras svaki put da iznosis svoje afinitete prema necemu u datom trenutku, zadrzi neki put to za sebe. :D

Inace, physx radi samo na nvidiji, evo ti i sajt sa podrzanim igrama, koje rade preko nvidija gpu-a:

http://physxinfo.com/index.php?p=gam&f=gpu

Tu imas sve informacije.

Znaci meni ce da bude onako kao na fizika OFF.
Onda je to igrica tako uradjena to sto sam ja primetio malo drugacije nego na drugima.

Pa i nema veze bas i nema mnogo igrica da to podrzava. Da su skroro sve sa tim onda bi to vec bilo zabrinjavajuce lose po ATI.

Pa sve nove igrice ce pdrzavati fiziku u igrama. Ne bas sve ali dobar deo njih.

Pa ja verujem da ce i ATI naci resenje za to, aaa???
Mislim razlika je velika. Mene ponekada posle igrice pita da je instaliram i ja instaliram, mada vidis to nema efekta nikakvog.
Imam i u Control Panelu to.
Nego cudi me da ATI bas nimalo ne moze da podrzi to. Ali OK pravljeno za Nvidiu.
Ali jedino je to sto izuzetno malo igrica ima sa tim. To samo vadi ATI.
Inace ja ovo sto sam video na klipovima. Kada provalis prosto ti je smor da igras bez toga.

Poslednja izmena:
Da, razlika je velika. Na 5850 ili 5850+8800gt vidi se razlika. Pa, NVIDIA kupio licens ili vec sta tj samo on moze da koriti fiziku, ne?

Samo oni mogu da koriste PhysX....ima i drugih standarda za fiziku,doduse poprilicno zakrzljalih:d,ali ko zna kako ce sve to da se zavrsi u buducnosti....

Ali priznajte stvarno je dobro kako izgleda Physix. Kada bi dosta odvojenih firmi radilo na raznim programima koji u skladu sa grafikom koju imas da mogu da odrade jos bolju grafiku.
Da ih instaliras i da mnogo lepsi dozivljaj bude. Da moze i bez toga naravno za slabije grafike ali da to budu neka 2-3-4 programa koja ce da rade razilicte stvari. Samo svetlo, samo senke, samo detalje.
Ali to je jos daleko.
Pa dobro znaci ja mogu da stavim na OFF ili na High isto je.
FPS je verovatno isti i nema poboljsanja nikakvog, kao da ne postoji.

A da li se prica mozda o nekom odgovoru ATI-a na to ili o nekom njihovom resenju koje ce drugaacije da se zove. Ne ide im u prilog ako izadje jos 5-6 dobrih igri sa time.
Recimo Tomb Rider, neka ekstra poznata pucacina nastavak i tako nekoliko igara i mnogti ce da polete na Nvidia.
Ljudi kupe konzolu zbog 5 igara sto ne bi drugu grafiku ako ima nesto cemu ova druga ne moze da primirise.

Nisam skapirao gore kako se to upari 5850 ili 8800 GT. Na kojoj ploci???
Neki poseban BIOS ili...
Ali malo je igara ne vredi...

Poslednja izmena:
Fizika ne da izgleda dobro nego brutalno nista bez apex-a :-DDD Inace ako ugasis apex dobijas jedno 10 15 fps :-DDD tako da ipak dobijas na frejmazi ;-)

Ali priznajte stvarno je dobro kako izgleda Physix. Kada bi dosta odvojenih firmi radilo na raznim programima koji u skladu sa grafikom koju imas da mogu da odrade jos bolju grafiku.
Da ih instaliras i da mnogo lepsi dozivljaj bude. Da moze i bez toga naravno za slabije grafike ali da to budu neka 2-3-4 programa koja ce da rade razilicte stvari. Samo svetlo, samo senke, samo detalje.
Ali to je jos daleko.
Pa dobro znaci ja mogu da stavim na OFF ili na High isto je.
FPS je verovatno isti i nema poboljsanja nikakvog, kao da ne postoji.

A da li se prica mozda o nekom odgovoru ATI-a na to ili o nekom njihovom resenju koje ce drugaacije da se zove. Ne ide im u prilog ako izadje jos 5-6 dobrih igri sa time.
Recimo Tomb Rider, neka ekstra poznata pucacina nastavak i tako nekoliko igara i mnogti ce da polete na Nvidia.
Ljudi kupe konzolu zbog 5 igara sto ne bi drugu grafiku ako ima nesto cemu ova druga ne moze da primirise.

Nisam skapirao gore kako se to upari 5850 ili 8800 GT. Na kojoj ploci???
Neki poseban BIOS ili...
Ali malo je igara ne vredi...

Nenormalno je dobro, ako si igrao Batman AA onda znas sta je razlika :D imas neke senke itd itd koje bez fizike nema.
Pa lepo sam stavio na x38 plocu 5850 i gt8800(g92), ne poseban bios /p5e ploca-rampage bios/ ati drajvere sam stavio, onda drajver za fiziku,drajver za nvidia karticu pa onda patch, jos neke sitnice i eto.
E8600 u 3dvantage dao nekih 42000poena na 4.5Ghz.

U pocetku igre, kad sa vrati onaj lik kuci, nekako je siva boja, jel to tako normalno? mislim kao da nije u boji...
e najgora stvar, kad se pobije sa onim kad izadje iz kuce, cim me zahefta taj i padnem, ne moze da ustane vise.
koji lek treba za to? narodna je verzija :D
pozdrav

Vrh Dno