Šta je novo?

Mafia II

Pa mora da se napravi prostora za još DLC-a ili tj bolje rečeno verovatno, novi nastavak :)

ej trenutno sam u onoj misiji gde sa T. upadam u skladiste, izrokam ""kosnomatilase", ali mi nije jasno kako treba da pokrenem, voz, iscupao sam neko sr. ispod tocka, ali imam hit : "open main door" i "levers is on the footnesto over the train"...moze pomoc, mislim Igoreee !!! :)

eidt: sredjeno, toliko igram ovu ODLICNU igru, da sam zaboravio i ono malo eng. sto znam...nebih ulazio u detaljae frejmaza , prica i poredio sa starom Maf. jer je nisam igrao, samo mogu da kazem da se ja nisam dugo ovako slatko i lepo igrao :D :D :D

Poslednja izmena:
ej trenutno sam u onoj misiji gde sa T. upadam u skladiste, izrokam ""kosnomatilase", ali mi nije jasno kako treba da pokrenem, voz, iscupao sam neko sr. ispod tocka, ali imam hit : "open main door" i "levers is on the footnesto over the train"...moze pomoc, mislim Igoreee !!! :)

eidt: sredjeno, toliko igram ovu ODLICNU igru, da sam zaboravio i ono malo eng. sto znam...nebih ulazio u detaljae frejmaza , prica i poredio sa starom Maf. jer je nisam igrao, samo mogu da kazem da se ja nisam dugo ovako slatko i lepo igrao :D :D :D

da da igra je fantasticna :) sada je full mada ocekujem jos neki dlc u joe adv pojavljuje se 2 3 nova auta ali i dalje nije to ono sto su rekli IZMEDJU 60 i 70....

Ufff.. Posle duuugo vremena, najzad i ja pokrenuh igru.. Zapravo, već sam je i prešao :D
Ono što me zbunjuje, cela igra, a prijavljuje mi 71%, el to normalno? Ili je to povezano sa plejbojevima i vonted posterima?
Druga stvar, mogu li se "vratiti" u igru i samo to sakupljati, jer, kada sada idem na "continue story", on me baca nazad na poslednju misiju, u planetarijumu, posle toga cutscene i to je to..
Treća stvar, boy oh boy, kako sam bio srećan kada se u igri pojavi i Mr. Angelo :))) Strašno! Totalno neočekivano i skroz sam i zaboravio da bi moglo biti povezano :) I like!
Četvrto, trenutno skidam oba DLC, ali vidim da svi spominjete neki update nr.2? Nemam pojma o čemu pričate? :)

presao i ja Joe-a, iako sam bio umoran ko pas, dosao sa posla odspavao i evo sad je 4h ujutru...bacio sam skota, skotu na kola :d i idem DA SPAVAM ! Long live Mafia 2 (sa sve dlc-ovima normalno) ;)
btw. jesu nas malo podhe***ali sa tim što su nam igru dali iseckanu u komade, al iskreno da je došla ovako u full-u, sa svim dlc, morao bih da uzmem par dana slobodno :d i opet : ja se bre baš lepo naigrah :D

Ufff.. Posle duuugo vremena, najzad i ja pokrenuh igru.. Zapravo, već sam je i prešao :D
Ono što me zbunjuje, cela igra, a prijavljuje mi 71%, el to normalno? Ili je to povezano sa plejbojevima i vonted posterima?
Druga stvar, mogu li se "vratiti" u igru i samo to sakupljati, jer, kada sada idem na "continue story", on me baca nazad na poslednju misiju, u planetarijumu, posle toga cutscene i to je to..
Treća stvar, boy oh boy, kako sam bio srećan kada se u igri pojavi i Mr. Angelo :))) Strašno! Totalno neočekivano i skroz sam i zaboravio da bi moglo biti povezano :) I like!
Četvrto, trenutno skidam oba DLC, ali vidim da svi spominjete neki update nr.2? Nemam pojma o čemu pričate? :)

Skupljaj pelej boj i imasces oko 81% ostatak wanted liste... inace ja sam skupio pola liste a plejboj sve iksreno smaraju wanted liste ;-)

Pa, kako da skupljam plejboj'z kada sam prešao? Da startujem bilo koju misiju iz story, koju sam već prešao, ili?

Oho, ne znam šta su uradili ali zauzece gpu je sada odlicno, preko 80% a ide i do 100%. Fps je mnogo stabilniji, jos uvek ne treba menjati dual2core..

Nisam znao koju cutscene da "uhvatim", evo šta je ne kraju ispalo :) to je 2. put da zavr. Joe-a i opet se ja lepo zabavio, a to što će žena da me ostavi zbog igrice...pa biće valjda još žena a možda i Mafia 3 :p (već me proglasila "infantilnim zaluđenikom koga kriza srednjih god. hvata u 30tim i da ću do 40 da se igram u pesku"!) :D

Prilozi

• Joes Adventures.jpg
    Joes Adventures.jpg
    114.3 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Nisam znao koju cutscene da "uhvatim", evo šta je ne kraju ispalo :) to je 2. put da zavr. Joe-a i opet se ja lepo zabavio, a to što će žena da me ostavi zbog igrice...pa biće valjda još žena a možda i Mafia 3 :p (već me proglasila "infantilnim zaluđenikom koga kriza srednjih god. hvata u 30tim i da ću do 40 da se igram u pesku"!) :D

hehe sto igras u ovoj rez :-D da da ovo je onaj detalj :-DDD Mafia II rules :-DD

igram valjda na 1680x1050 koliko mi T220 doyvoljava, iskreno nisam otvarao settings ne pamtim

Pa jel ima nekih najava za josh DLC-a ili je to to?

"Joe's Adventures", the third and final DLC was released on 23 November 2010. (wikipedia)

I ja kontam da ih vishe nece biti...

jao ljudi ja moram na lečenje od ove igre - dobijam želju da stvarno bacim nekog sa zadnjeg sprata novogradnje...dobrovoljci mogu da se jave na p.p. :d :d :d

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    134.5 KB · Pregleda: 92
Dosta su ova dva kampanjska dlc-a :).

Nek se ljudi prebace na druge projekte, il mozda na M3.

Mene su sa M2 sasvim zadovoljili, naravno da nisu uspeli ni da pridju kvalitetu originala, but hey, ko jo jos to uspeo, malo ko :).

Mislim da drugi deo bude dobar kao prvi.
A Mafia 1 igri, niko nikad nece prismrdeti u zanru.

Poslednja izmena:
Kako ne postoji, ne pričam za update, nove Jimmijeve misije, npr. trebaš polupati 2 kineska shopa odece i pobeci do safe zone, itd..Igrao sam sinoć malo..

E igore :)

sadasda0.jpg

end dis uan

Poslednja izmena:
Nasao sam ovo je pepakovano sa PS3 ali dobro sljaka :))) extra samo sto je malo izmenjena garaza itd no no problem :)))

Nasao sam ovo je pepakovano sa PS3 ali dobro sljaka :))) extra samo sto je malo izmenjena garaza itd no no problem :)))

na sajtu odakle ja skidam nema, daj link na p.p. ako nije problem...a ne vidim što bi ga bilo :d, zar ne ? btw. toliko sam se ispraksovao da sam izračunao i vreme pada xx kg sa xx visine, tako da sam dobio tačno 21h (see right bottom corner on picture) :d :d :d

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    255.8 KB · Pregleda: 151
Poslednja izmena:
Vrh Dno