TheBear
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2009
- Poena
- 379
Igore, koliko manje od 8h?![]()
ej trenutno sam u onoj misiji gde sa T. upadam u skladiste, izrokam ""kosnomatilase", ali mi nije jasno kako treba da pokrenem, voz, iscupao sam neko sr. ispod tocka, ali imam hit : "open main door" i "levers is on the footnesto over the train"...moze pomoc, mislim Igoreee !!!
eidt: sredjeno, toliko igram ovu ODLICNU igru, da sam zaboravio i ono malo eng. sto znam...nebih ulazio u detaljae frejmaza , prica i poredio sa starom Maf. jer je nisam igrao, samo mogu da kazem da se ja nisam dugo ovako slatko i lepo igrao![]()
![]()
![]()
Ufff.. Posle duuugo vremena, najzad i ja pokrenuh igru.. Zapravo, već sam je i prešao
Ono što me zbunjuje, cela igra, a prijavljuje mi 71%, el to normalno? Ili je to povezano sa plejbojevima i vonted posterima?
Druga stvar, mogu li se "vratiti" u igru i samo to sakupljati, jer, kada sada idem na "continue story", on me baca nazad na poslednju misiju, u planetarijumu, posle toga cutscene i to je to..
Treća stvar, boy oh boy, kako sam bio srećan kada se u igri pojavi i Mr. Angelo)) Strašno! Totalno neočekivano i skroz sam i zaboravio da bi moglo biti povezano
I like!
Četvrto, trenutno skidam oba DLC, ali vidim da svi spominjete neki update nr.2? Nemam pojma o čemu pričate?![]()
Pa, kako da skupljam plejboj'z kada sam prešao? Da startujem bilo koju misiju iz story, koju sam već prešao, ili?
Nisam znao koju cutscene da "uhvatim", evo šta je ne kraju ispaloto je 2. put da zavr. Joe-a i opet se ja lepo zabavio, a to što će žena da me ostavi zbog igrice...pa biće valjda još žena a možda i Mafia 3
(već me proglasila "infantilnim zaluđenikom koga kriza srednjih god. hvata u 30tim i da ću do 40 da se igram u pesku"!)
![]()
igram valjda na 1680x1050 koliko mi T220 doyvoljava, iskreno nisam otvarao settings ne pamtim
Pa jel ima nekih najava za josh DLC-a ili je to to?
Izašao neki update 3, kako piše u nfo No idea what's updated!![]()
Mafia II - The Betrayal of Jimmy DLC (MULTi8) - ovo je izaslo, ali posto bas ne pratim temu, ne znam da li je novo.![]()
Ovo je potpuno novo, juce se pojavilo, 302 MB, dodatne Jimmy-jeve placeni ubica misije,...
Kako ne postoji, ne pričam za update, nove Jimmijeve misije, npr. trebaš polupati 2 kineska shopa odece i pobeci do safe zone, itd..Igrao sam sinoć malo..
Nasao sam ovo je pepakovano sa PS3 ali dobro sljaka)) extra samo sto je malo izmenjena garaza itd no no problem
))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari