Šta je novo?

Mafia II

Ljudi moze pomoc, od juce sam vlasnik ati kartice i instalirao sam mafiju da predjem ponovo i sta se desava, kad izadjem iz igre brajtnes na kompu mi je uzasno slab, jedva vidim desktop i ovo sto kucam, kako da sredim to?

ctrl+alt+del, a posle samo Escape, ili cancel. Svima nam se to desava. Nije do tvog kompa.

super, bitno da ima resenje, hvala

Ni meni...stavise, za ovo prvi put cujem.

takođe !!! a isto odnedavno imam (po prvi put) ati grafičku ???

Ljudi moze pomoc, od juce sam vlasnik ati kartice i instalirao sam mafiju da predjem ponovo i sta se desava, kad izadjem iz igre brajtnes na kompu mi je uzasno slab, jedva vidim desktop i ovo sto kucam, kako da sredim to?

Desni klik na ikonicu - properties - compatibility - čekiraš DISABLE DESKTOP COMPOSITION

meni se to ne desava... tako da to svima otpisi ;-)

Govorio sam o Ati karticama, posto je to bilo u pitanju.;)

No nije vazno, vazno je da je reseno. ;) Na 2 moguca nacina :p

Ljudi pomoc.Na 14 chapteru sam se zaglupeo.Poubijam one likove na pristanistu i one sto bacaju koktel na mene u magacinu,Dereka i ostale.Sta posle toga treba raditi?

Treba da sakupis odredjenu sumu, ne znam sad tacno koliko imas, treba nesto oko 27000 zelembaca ako se ne varam. Pritisni tab pa proveri. Kada sakupis dovoljno, oznacice ti na mapi gde ides dalje.

Treba da sakupis odredjenu sumu, ne znam sad tacno koliko imas, treba nesto oko 27000 zelembaca ako se ne varam. Pritisni tab pa proveri. Kada sakupis dovoljno, oznacice ti na mapi gde ides dalje.

Ok.Preostale neophodne zelembace treba verovatno negde da opljackam.

Najvise para se dobije kada pljackas gan shop-ove.

lakša varijanta ti je da mazneš 1. auto i odvezeš se kod Brusky-ija, ubaciš kola u drobilicu, otrčkaraš uz stepenice , press E, tako nekoliko puta i skupićeš keš....tamo murija slabo zalazi, što da te roknu u radnji, kad kod Harija možeš sve da kupiš, a kod Giussepe-a čak i molotove ;)

lakša varijanta ti je da mazneš 1. auto i odvezeš se kod Brusky-ija, ubaciš kola u drobilicu, otrčkaraš uz stepenice , press E, tako nekoliko puta i skupićeš keš....tamo murija slabo zalazi, što da te roknu u radnji, kad kod Harija možeš sve da kupiš, a kod Giussepe-a čak i molotove ;)

inace najbolje resenje je da prodajes kola kod luke za fine pare idu cak do 4000 :)

inace najbolje resenje je da prodajes kola kod luke za fine pare idu cak do 4000 :)

za to nisam ni znao, hits u igri kaže: "rob the shop or sell car to Brusky" ?
Igore sine ,obožavače i verniče Mafie II, najbolji igraču iste, prodavaj foru gde, kako (i ako može sa slikom na mapi) :p
nisam se sigrao Mafijaša, (al gledam redovno Soprana), pa mi ne bi bilo dosadno da je pređem još jedared, pre nego izađe Joe, sa sve Adventures :)

Poslednja izmena:
Release date: 23. novembar!

Release date: 23. novembar!

misliš na Joe-a sa sve adventureres ?... pa ček onda još koji dan dok skidrow ne odradi svoj deo posla, pa će "novorođenom čedu 2K" možda opet trebati neki "lekić", optimistično predviđam da ćemo do kraja meseca već imati 1. komentar negok ko je prešao i taj dlc..."javlja mi se" da će taj neko biti baš igor88...a stvarno ne znam zašto baš "hon" :d btw. daću sve od sebe da mu uskratim i otmem tu titulu, koju je inače stekao na sumnjiv način :D

za to nisam ni znao, hits u igri kaže: "rob the shop or sell car to Brusky" ?
Igore sine ,obožavače i verniče Mafie II, najbolji igraču iste, prodavaj foru gde, kako (i ako može sa slikom na mapi) :p
nisam se sigrao Mafijaša, (al gledam redovno Soprana), pa mi ne bi bilo dosadno da je pređem još jedared, pre nego izađe Joe, sa sve Adventures :)

Eto slika eto i koliko kesa sam dobio za auto :)

E sto se avantura tice svega 6-8 h gameplay na Normal - hard.... dakle svi na HARD :-DDDD

Poslednja izmena:
e jednom da i ti pobrkaš stvari...ako ja ne grešim, čovek je zaglavio u 14tom chapteru i Story! ne u Jimmys V. ona famozna misija kad rokneš Dereka pa treba da vrneš keš (ukupno 55 soma, tališ se sa Joe-om normalno, tako da treba da imaš 27500)...a hits kaže rob shop or sell car to B. nigde ne spominje da možeš da prodaješ kola u luci...ako si zbrkao TI - likujem :D, ako sam ja -odoh podvijeg repa da klečim na kukuruzu 30 min. za kaznu ! :(

e jednom da i ti pobrkaš stvari...ako ja ne grešim, čovek je zaglavio u 14tom chapteru i Story! ne u Jimmys V. ona famozna misija kad rokneš Dereka pa treba da vrneš keš (ukupno 55 soma, tališ se sa Joe-om normalno, tako da treba da imaš 27500)...a hits kaže rob shop or sell car to B. nigde ne spominje da možeš da prodaješ kola u luci...ako si zbrkao TI - likujem :D, ako sam ja -odoh podvijeg repa da klečim na kukuruzu 30 min. za kaznu ! :(

nisam zabrkao tako moze da zaradi kes i u toj misliji ja sam samo pokazao GDE i kako :))) Probaj videces ja sam zaradio za 2 min pare :)

Poslednja izmena:
ja sam čovek od reči (bar se trudim), sutra kupujem negde u centru 2 klipa pečenog kukuruza, jedan krunim, a drugi jedem dok klečim:wall:

ovo je veoma bitna stvar mozda mafia 2 dobije jos koji fps :

http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html

Includes the latest PhysX runtime builds to support all released PhysX content.
Changes & fixed issues in this release
Fixes a bug that prevented PhysX from being accelerated on Optimus PCs.
Supports NVIDIA PhysX acceleration on all GeForce 8-series, 9-series, 100-series, 200-series, 300-series and 400-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory and 32 CUDA cores. Note: Some applications may have higher minimum requirements.
Experience GPU PhysX acceleration in many games and demos, some of which are highlighted in PowerPack downloads here.
Supports NVIDIA PhysX acceleration on GeForce via CUDA 3.0 for SDK versions 2.7.1, 2.7.3, 2.7.4, 2.7.5, 2.7.6, 2.8.0, 2.8.1 and 2.8.3 (requires graphics driver v196.21 or later).
Supports control of your GPU PhysX configuration from the NVIDIA display driver control panel. (Requires graphics driver v196.21 or later).
AGEIA PhysX processors users should use and install older PhysX system software such as version 8.09.04. Note – AGEIA PPU acceleration support for 2.8.1 SDK or earlier, and Windows Vista and Windows XP only.
Bug fixes for Mafia 2

Poslednja izmena:
Ako ne bi bio problem da mi neko postavi ove dodatke za DL sto su izasli posle izlazska igre ( Ili mi eventualno posalje na PM ako je pravilima zabranjeno ) Dosta sam stranica prelistao ali nikako da nadjem a citao sam da postoje jos nastavci "Jimmy's Vendetta" i "Joe's Adventures".

Ako ne bi bio problem da mi neko postavi ove dodatke za DL sto su izasli posle izlazska igre ( Ili mi eventualno posalje na PM ako je pravilima zabranjeno ) Dosta sam stranica prelistao ali nikako da nadjem a citao sam da postoje jos nastavci "Jimmy's Vendetta" i "Joe's Adventures".

Joe's Adventures svi ocekujemo posle 23. nov. a Jimmy Vendetta je dlc. koji treba da skines...progooglaj malo i nadji torrent, taman da ostanes u formi kad izadje Joe :)

Kupio sam Joe's Adventures, download 0kb.Još jedan dokaz da su ovi dlc-ovi bili sastavni deo Mafia II od početka.

Nazad
Vrh Dno