Ja se uopšte nisam ni trudio da ih sakupljam, bilo mi je bitno samo da završim priču...koja je nažalost toliko kratka. Ja sam igru uninstalirao, i sada je čuvam u lepom sećanju, kao i mafiu 1![]()
Bolji od FR Extreme iz prvog dela :sceptic:.
Pa ti nisi onda igrao to u prvom delu, ili si probao pa odustao odmah, jer je bilo tesko. Reci lepo da je tako bilo, a Djura ce ti oprostiti sto te je tukao
.
Nisam baš u toku dešavanja tih DLC-ova,zar nije taj Mad Man već izašao ili možda grešim?
on je jednini zvanicno izasao uz onu colections seriju a sada ide i sa ostatkom dlc ova po ceni od 2.5e dakle tu spada 5 dlcova bez jimmy ja ;-) izgleda da je supercharge free![]()
E sad mi je jasno!Šteta baš što Džo-ove Avanture neće izaći 28,a baš sam se ponadao da ću odigrati i njega i Džimija onako zajedno,ali valjda će do kraja godine izaći!
skinuo je i skidrow i lekic i igru ali izgleda da je koristio update crack bez update-a :-D mada meni je radio crack bez istog ali sta znam poslao sam mu link pa neka proba
Upravo tako. Preskocio sam taj korak i otud problem. Neki put krenem od najkomplikovanijeg reshenja. Sve u svemu hvala.
skinuo je i skidrow i lekic i igru ali izgleda da je koristio update crack bez update-a :-D mada meni je radio crack bez istog ali sta znam poslao sam mu link pa neka proba
Upravo tako. Preskocio sam taj korak i otud problem. Neki put krenem od najkomplikovanijeg reshenja. Sve u svemu hvala.
pa cekaj, zar ne mozes da krenes sve iz pocetka tj. pobrises sve u vezi Maf.2. na cpu (naravno ono sto je instalirano), pa pokrenes inst. ponovo, ali onim redosledom kako bi trebalo...ako je potrebno mogu ti i ja poslati fix i update fixa koji je prosao kod mene. ili samo link ka istom pa ga svuces torrentom...sorry ako je ovakav predlog vec bio, ali ne mogu da se vracam i do 10 str. nazad....bas je "otisla" ova tema ...
p.s. evo kako sam ja inst. igru iz xp-a...inst.Magic Disk (uz Magis Iso norm.), "ubacio" image u virt. drajv i odatle pokrenuo inst.fix i update, tj. extract u Mafia II/pc/... a Nvidia Physics sam inst. tek kasnije.1. sam sve igra o iz xp-a dok mi nije palo na pamet da probam da izvucem shotrcut u W7 i uspelo je, igram sad iz 7ice.
sada greota za sistem :-DDD bitno je da si resio problem ;-)
bratac! prerano si deinstaliro maf.2 jer ako sam dobro razumeo 28. sept. izlazi dlc Joe's Adventures,(nek me neko ispravi ako gresim) tako da ces verovatno pozeleti opet da je instaliras...makar da na brzaka pretrcis i taj dlckoji za razliku od Jimmy-ija treba da ima mnogo vise cutscene-a...bar po onih nekoliko klipova koje sam video.
Videćemo kad izadje. Save-ove imam sačuvane
Imam čak i od Mafia 1, to mi je neka navika, koju god igru da sam igrao sačuvao sam nakon nje save-ove, jer nikad se ne zna kad mogu da zatrebaju![]()
koji za razliku od Jimmy-ija treba da ima mnogo vise cutscene-a...
Ja nisam video ni jednu Cutscene-u u Jimmy-ju, ne secam se sam pocetak da li je imao intro jedino.![]()
Jesi li jimmyja presao?
Nisam. Šta sve dodaje jimmy?
Jimmie je gova.nce izradjeno za maximum nedjeljicu dana, jer je krenula salva kritika sto nema Free Extreme Mode-a kao u M1.
Pa su ga zbuckali na brzaka. Bolje da nisu.
Free Ride u M1 jeste bio dosadan, jer nisi imao bogznasta da radis, da taksiras i nista vise, i da se glupiras po gradu.
A Free Ride Extreme, e to je bilo vraski zabavno.
Onih 18 misijica, koje je trebalo naci po gradu, pa ih preci, puno zabave i duplo toliko znoja za preci neke od njih.
Veruj mi, kad ti Radashin kaze :d.
@Bishop odigraj Jimmy-ja, ako te ne mrzi normalno...ja ga evo igram po dr. put, sto znaci da mi igra kao, ma sta drugi kazu drzi paznju i vec skoro mesec dana je drzim na kompu, dok sam za to vr. promenio, citaj : zavrsio - deintalirao i zaboravio da postoje, 10tak igara...2,3 sam mozda narezao na disk...da imam ako budem nekad hteo da ponovo poubijam mali milion neprijatelja ili provozam ludacki neki auto, posto s ovim novim zakonom o saobr. nema zahebanc. a meni je to profesija
evo slicice gde Jimmy odmara, tj. meditira gledajuci u vodu(posto je pubijao brdo likova u koznim mantilima...btw. malo je glupo sto ne mozes svoj lik da obuces u taj gestapovski mantil, nema ga u radnjama! "..a nitroglicerin gde vam stoji nitroglicerin !? ne..nema ga u apotekama" - Balk. Spijun :d
Imam mafiu i GTA IV instaliran na masini od kada imam MAFIU II nisam pokrenuo GTAsada mi je gta shit
![]()
evo opet sam zavr. boss misiju...fulllllll![]()
![]()
p.s. gvirno sam ti u masinu imas dobru grafiku, jel vredi skidati taj gta 4 uopste...sad bih mogao da ga igram (mislim sa ovim cpu), al ono sto sam video ranije, ne znam jel bila 2 ili cak 1. nije me odusevio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari