Šta je novo?

Mafia II

set volume 12 mising from the library binkw32.dll. Ljudi pucam po shavovima:mad::mad::mad::mad::mad:

Skinuo binkw32.dll i iskopirao u system32, sysWOW64, i ufolder igre gde je i exe i sad prijavljuje "the procedure entry point_BinkSetVolume@12 could not be located in the binkw32.dll". Ljudi pucam po shavovima

koja konfiguracija je u pitanju? uzmi lepo obrisi sve to sto imas od mafije dakle u fullu i instaliraj ponovo....

Konfa iz potpisa sa 9600gt, vec sam probao sa reinstalom i nece.

ne morash da shaljesh samo vidi da li ima isti size kao i onaj u folderu igre, pogledaj u system32 i syswow ako koristish 64-bit.

sibni ovde, nemam msn profil, ili josh bolje shaljem ti sutra moj mail, za danas sam puko.

nema problema ni sa 256 grafama ali ne u fullu a sto se tice fulla sljaka i na 512 ddr3 ljudima saljaka sa 8800 GT na full sa fizikom :)

8800 gt je bas provereno dobra i dosta cenjena graficka, kod nas narocito popularna!
p.s. ovo je totalni off top.: trazim odgovarajuci cooler 8 (ne bi smeo da bude deblji od 1.5 cm) pa da pokusam da ga stavim preko postojeceg (koji ne radi) na 8500 gt, onda bih sa starim crt 17 mon. imao kompl. delove da sklepam jos 1. cpu , znaci falilo bi mi samo odg. kuciste, jer se staro zagubilo negde u selidbama :)...evo slike graficke, svaka pomoc, predlog dobrodosli!

Prilozi

• msi-8500gt-front.jpg
    msi-8500gt-front.jpg
    340 KB · Pregleda: 32
Kako je mafia izgledala sa brojcanikom za Kilometrazu itd aaaa kao u M1 zasto su je OSAKALTILI ovako :-(((((

Igore, brate, hvala na ulozhenom trudu ali nije pomoglo. Radim reinstall win7 pa cu ponovo probati da na svezhu instalaciju instaliram ovog satrapa (mafia 2). Iskopirao sam onaj dll na sve moguce lokacije za koje sam mislio da su bitne i nishta. Igra trazhi da dll bude u folderu igre, gde on i jeste ali ga igra ne vidi. Hvala josh jednom, probacu ovo pa javljam. pozz.

Instalirao sam win7 64-bit i opet nece. Izgleda da cu preskociti ovu igru.

Igore baci mi linkove za tvoje lekove na pm. tnx

Poslednja izmena:
Instalirao sam win7 64-bit i opet nece. Izgleda da cu preskociti ovu igru.

Igore baci mi linkove za tvoje lekove na pm. tnx

aj kada uploadujem na rs ps poceo sam na hard opet da igram s namerom da sakupljam postere i evo kako izgleda za sada :)

Probaj instaliraj dual boot win 7 32 bit...

Poslednja izmena:
Uh, momci, uz svo dužno poštovanje, iskucali ste 100 strana od kada sam ja poslednji put čitao, a vidim da se svi cimaju sa lekovima, tako da, moje pitanje bi bilo, da li vredi pljunuti pare za original?

Uh, momci, uz svo dužno poštovanje, iskucali ste 100 strana od kada sam ja poslednji put čitao, a vidim da se svi cimaju sa lekovima, tako da, moje pitanje bi bilo, da li vredi pljunuti pare za original?
Znas kako, ja sam jedan od retkih koji misli da je Mafia 2, ako ne bolja, a ono bar u rangu sa Mafijom 1, mozda ipak za nijansu losija, tako da bih ti ja preporucio. Ali ako bi je uzimao samo da bi resio problem kreka... raspitaj se, ja koliko znam svi sada normalno igraju M2.

Upravo sam završio igru.

Grafika je odlična, detalji fantastični. Nemam apsolutno nijednu zamerku osim dužine igre. Isuviše kratko traje. Scena kada Vito i Joe odlaze da ubiju Tomija... Priceless. Fantastično su tu uklopili scenario prvog i drugog dela.

Sve ostalo je fenomenalno. I ova igra će postati "legendarna" kao i prvi njen deo, samo je potrebno da prođe vreme. Da se sve slegne. A nakon toga ide patnja od par godina i, eventualno, Mafia III. Jedva čekam. :)

Upravo sam završio igru.

Grafika je odlična, detalji fantastični. Nemam apsolutno nijednu zamerku osim dužine igre. Isuviše kratko traje. Scena kada Vito i Joe odlaze da ubiju Tomija... Priceless. Fantastično su tu uklopili scenario prvog i drugog dela.

Sve ostalo je fenomenalno. I ova igra će postati "legendarna" kao i prvi njen deo, samo je potrebno da prođe vreme. Da se sve slegne. A nakon toga ide patnja od par godina i, eventualno, Mafia III. Jedva čekam. :)

Mafia III nece pre 2014 :p a do tada izlazice dlc ovi za ovu dvojku jer je fantasticno uradjena graficki i tu nista nebi menjao :-D mozda bi uvecavao ovu malu mapicu jer znam svaki cosak u njoj :-D

Poslednja izmena:
ufff...ovo je igra koja me je vratila pc gamingu posle duze vremena...jednostavno raj za ochi!:bottle:
jedino me boli zato sto je kratka. I ne svidja mi se bash kraj,znam da su hteli da postignu efekat da mi sami fantaziramo ...da li Joe "spava sa ribama" odnosno sta Vito uradi od zivota svoga,ali...
malo mi je to skarabudzeno.:trust:
Jeste da se najvishe provodi u "sedi u auto i odvezi se na odrediste" varijanti,ali vredelo je igrati :smoke:

Upravo sam završio igru.

potpisujem ovo iako nisam vidovit, niti sam čak imao prilike da igram mafiu 1, dovoljno je 150 str. da i slep shvati da je ovo trenutno najpopularnija igra...da ne pominjem da su skoro paralelno izašle i neke koje bi (po poularnosti, ne po tipu, žanru šta već...) trebale da budu "kao" koknurentne.

@Gaya...izvini nisam stigao da pratim tvoj probl. od početka...ali očigledno je probl. do verzije koju imaš, vidim koliko se dugo mučiš da inst. igru.za to vreme si mogao da sineš verziju koja radi kod 99% ljudi : Mafia 2 SKIDROW.
p.s. i ja sam u početku imao probl.(3,4 različita fix-a sam morao da ufiksam da je "sredim":D) pa sam je nekako ipak pustio iz xp-a, posle se samo prešaltovao na w7 i samo izvuko shortcut :)

potpisujem ovo iako nisam vidovit, niti sam čak imao prilike da igram mafiu 1, dovoljno je 150 str. da i slep shvati da je ovo trenutno najpopularnija igra...da ne pominjem da su skoro paralelno izašle i neke koje bi (po poularnosti, ne po tipu, žanru šta već...) trebale da budu "kao" konkurentne.
Upravo. Što je najlepše, igra radi sa svim maksimalnim podešavanjima na 1680x1050, Intel C2D E5300, 2GB, ATI 4830 512MB GDDR3.

potpisujem ovo iako nisam vidovit, niti sam čak imao prilike da igram mafiu 1, dovoljno je 150 str. da i slep shvati da je ovo trenutno najpopularnija igra...da ne pominjem da su skoro paralelno izašle i neke koje bi (po poularnosti, ne po tipu, žanru šta već...) trebale da budu "kao" koknurentne.

@Gaya...izvini nisam stigao da pratim tvoj probl. od početka...ali očigledno je probl. do verzije koju imaš, vidim koliko se dugo mučiš da inst. igru.za to vreme si mogao da sineš verziju koja radi kod 99% ljudi : Mafia 2 SKIDROW.
p.s. i ja sam u početku imao probl.(3,4 različita fix-a sam morao da ufiksam da je "sredim":D) pa sam je nekako ipak pustio iz xp-a, posle se samo prešaltovao na w7 i samo izvuko shortcut :)

skinuo je i skidrow i lekic i igru ali izgleda da je koristio update crack bez update-a :-D mada meni je radio crack bez istog ali sta znam poslao sam mu link pa neka proba :)

Bishop druze ala secka igra pa razvaljauje na ovom snimku :-DDD ps ja sam skupio cak skupljam i wanted postere :-DDDD

Poslednja izmena:
Ja se uopšte nisam ni trudio da ih sakupljam, bilo mi je bitno samo da završim priču...koja je nažalost toliko kratka. Ja sam igru uninstalirao, i sada je čuvam u lepom sećanju, kao i mafiu 1 :D

a jimmy ja jesi presao ako nisi dosta si propstio ;-)

Ma kako da ne, da nije izasao dlc Jimmy, svet igara bi ostao uskracen za mnogo toga :bottle:.

Ma kako da ne, da nije izasao dlc Jimmy, svet igara bi ostao uskracen za mnogo toga :bottle:.

odlican je dlc za freeride extreme savrsen bolji mi je nego u prvom delu freeride extreme , a ti pricaj sta hoces ocito nisi igrao jimmy ja .... :laugh:

Nazad
Vrh Dno