Skinuo binkw32.dll i iskopirao u system32, sysWOW64, i ufolder igre gde je i exe i sad prijavljuje "the procedure entry point_BinkSetVolume@12 could not be located in the binkw32.dll". Ljudi pucam po shavovima
Konfa iz potpisa sa 9600gt, vec sam probao sa reinstalom i nece.
ne morash da shaljesh samo vidi da li ima isti size kao i onaj u folderu igre, pogledaj u system32 i syswow ako koristish 64-bit.
na to sam i mislio, a koji lek koristish?
sibni ovde, nemam msn profil, ili josh bolje shaljem ti sutra moj mail, za danas sam puko.
nema problema ni sa 256 grafama ali ne u fullu a sto se tice fulla sljaka i na 512 ddr3 ljudima saljaka sa 8800 GT na full sa fizikom![]()
Instalirao sam win7 64-bit i opet nece. Izgleda da cu preskociti ovu igru.
Igore baci mi linkove za tvoje lekove na pm. tnx
Znas kako, ja sam jedan od retkih koji misli da je Mafia 2, ako ne bolja, a ono bar u rangu sa Mafijom 1, mozda ipak za nijansu losija, tako da bih ti ja preporucio. Ali ako bi je uzimao samo da bi resio problem kreka... raspitaj se, ja koliko znam svi sada normalno igraju M2.Uh, momci, uz svo dužno poštovanje, iskucali ste 100 strana od kada sam ja poslednji put čitao, a vidim da se svi cimaju sa lekovima, tako da, moje pitanje bi bilo, da li vredi pljunuti pare za original?
Upravo sam završio igru.
Grafika je odlična, detalji fantastični. Nemam apsolutno nijednu zamerku osim dužine igre. Isuviše kratko traje. Scena kada Vito i Joe odlaze da ubiju Tomija... Priceless. Fantastično su tu uklopili scenario prvog i drugog dela.
Sve ostalo je fenomenalno. I ova igra će postati "legendarna" kao i prvi njen deo, samo je potrebno da prođe vreme. Da se sve slegne. A nakon toga ide patnja od par godina i, eventualno, Mafia III. Jedva čekam.![]()
Upravo sam završio igru.
Grafika je odlična, detalji fantastični. Nemam apsolutno nijednu zamerku osim dužine igre. Isuviše kratko traje. Scena kada Vito i Joe odlaze da ubiju Tomija... Priceless. Fantastično su tu uklopili scenario prvog i drugog dela.
Sve ostalo je fenomenalno. I ova igra će postati "legendarna" kao i prvi njen deo, samo je potrebno da prođe vreme. Da se sve slegne. A nakon toga ide patnja od par godina i, eventualno, Mafia III. Jedva čekam.![]()
Upravo. Što je najlepše, igra radi sa svim maksimalnim podešavanjima na 1680x1050, Intel C2D E5300, 2GB, ATI 4830 512MB GDDR3.potpisujem ovo iako nisam vidovit, niti sam čak imao prilike da igram mafiu 1, dovoljno je 150 str. da i slep shvati da je ovo trenutno najpopularnija igra...da ne pominjem da su skoro paralelno izašle i neke koje bi (po poularnosti, ne po tipu, žanru šta već...) trebale da budu "kao" konkurentne.
potpisujem ovo iako nisam vidovit, niti sam čak imao prilike da igram mafiu 1, dovoljno je 150 str. da i slep shvati da je ovo trenutno najpopularnija igra...da ne pominjem da su skoro paralelno izašle i neke koje bi (po poularnosti, ne po tipu, žanru šta već...) trebale da budu "kao" koknurentne.
@Gaya...izvini nisam stigao da pratim tvoj probl. od početka...ali očigledno je probl. do verzije koju imaš, vidim koliko se dugo mučiš da inst. igru.za to vreme si mogao da sineš verziju koja radi kod 99% ljudi : Mafia 2 SKIDROW.
p.s. i ja sam u početku imao probl.(3,4 različita fix-a sam morao da ufiksam da je "sredim") pa sam je nekako ipak pustio iz xp-a, posle se samo prešaltovao na w7 i samo izvuko shortcut
![]()
Bishop druze ala secka igra pa razvaljauje na ovom snimku‚
Ja se uopšte nisam ni trudio da ih sakupljam, bilo mi je bitno samo da završim priču...koja je nažalost toliko kratka. Ja sam igru uninstalirao, i sada je čuvam u lepom sećanju, kao i mafiu 1![]()
Ma kako da ne, da nije izasao dlc Jimmy, svet igara bi ostao uskracen za mnogo toga :bottle:.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari