Šta je novo?

Mafia II

Resio sam problem lekic Update 1 Fix me je lisio bolesti :) Hvala cika lekaru na pobojsanom lekicu :) ne znam kako vama radi sa starim lek je iz 08.09.2010 ;-)
Pa verovatno mu je istekao rok :) pa ne leci dobro

hoce li neko da bude ljubazan i da mi kaze kako da pustim ovo cudo _ vuko sam 3 dana SKIDROW, evo sad skinuo i fix...al i dalje nece da je pusti ni iz xp-a ni iz 7ice...konf. iz potpisa...hvala unapred

uspeo crck iz xp-a posle 116tog skinutog fix-a..nisam imao prilike da igram Mafiu 1 koju svi toliko hvale, pa mi sad ovo interesantno...nisam merodavan ni da ocenjujem igru, tek sam napr. auto po svom ukusu, mogu samo da kazem da nije bilo nikakvih "insekata" , bar ne do sad...verzija skidrow, 1 sa sajta koji svi vole :)

Trenutno igram Vendetu i na nekih 30% sam i za sada nisam imao apsolutno nikakvih problema,ali vidim da se ovde pominje taj neki update,pa me zanima jel to samo za one koji imaju problema sa igrom ili je on neophodan svakom,ukratko da li ga treba inst ili ne?

Trenutno igram Vendetu i na nekih 30% sam i za sada nisam imao apsolutno nikakvih problema,ali vidim da se ovde pominje taj neki update,pa me zanima jel to samo za one koji imaju problema sa igrom ili je on neophodan svakom,ukratko da li ga treba inst ili ne?

nema potrebe samo ko je imao problem cika lekar je napravio update 1 :-D

Ok,pretpostavljao sam da je taj rad,al reko da proverim :D

Dobra igra, nije na nivou prethodnika, but then again, niko nije veci od boga, il Beatles-a :d

Presao sam igru i evo moji utisci.

-Grafika: ne bih bas rekao da je lepa. Meni je najvise smetalo to zamucenje koje se jasno vidi i to na maloj razdaljini. Zamucenje je tako da sam pomislio da mi treba neka veca dioptrija. Istina igrao sam bez AF, AA i fizike. Gledao sam neke snimke prvog dela i mogu da kazem da je grafika tada bila za dva koplja ispred ove danasnje.

-Verodostojnost: ima mnogo stvari koje nisu postojale u to vreme kao sto je neko vec primetio u vezi Plejbojeva i muzike a ja bih dodao i namestaja, odela, radnje rade u sred noci a ljudi setaju kao da je nedeljno popodne, Vito u gacama obija kola (verovatno kalauz nosi kada ide na spavanje)... Ocekivao sam da vidim kako Vito kupuje IPad. Inace muzika je odlicna iako nije iz tog perioda.

-Prica: jako suplja i nista se znacajnije ne odvija izmedju pocetnog i 2-3 krajnja poglavlja. Na kraju, Tresla se gora rodio se mis. Nista nije reseno niti je kraj zanimljiv. Dobro mi je bilo ono povezivanje sa prvim delom (i mislio sam da ce nesto tako napraviti).

-Voznja: smorio sam se od voznje posto je ubacuju i kada treba i kada ne treba. U principu 30% igre se vozikas tamo-vamo. Zapravo, da toga nema ne bih ni obilazio grad jer tamo prakticno nema nista.

-Grad: Ja zaista ne znam cemu sluze pumpe, servisi, restorani, prodavnice oruzja u gradu kao i garaza kod kuce. Od ovoga pomenutog jedino sam par puta koristio garazu a ostalo 0 puta (slovima: nula puta). Jedino sam koristio prodavnice odece. Policija te vija samo kada ih udaris kolima ili u nekoj misiji. Ne znam ni njihovu svrhu ovde. Ljudi u gradu su izgleda izasli iz masine za kloniranje (nekima su cak peomenili i boju odela VAU).

Sve u svemu teski prosek. Na mene nije ostavila nikakav utisak dok sam posle prvog dela bas razmisljao. Da ne govorimo o problematicnoj poruci (kako je neko ranije spominjao) koju ova igra nosi mladim generacijama.
Moja ocena igre je ne vise od 75%. Nije vredna kupovanja.

Presao sam igru i evo moji utisci.
Sve u svemu teski prosek. Na mene nije ostavila nikakav utisak dok sam posle prvog dela bas razmisljao. Da ne govorimo o problematicnoj poruci (kako je neko ranije spominjao) koju ova igra nosi mladim generacijama.
Moja ocena igre je ne vise od 75%. Nije vredna kupovanja.

nisam jos presao al igram 13 chapter...tu sam negde valljda pri kraju...u svemu se slazem iako sam Mafiu 1. video samo na YT. ! pogotovo ovo zadnje...za poruku mladjim generacijama, a ko je igde pominjao "kupovanje igre"...to jos nisam uradio niti planiram, sve dok radi "onaj" i slicni sajtovi ,)

nsAce, u potpunosti se slažem sa tobom, igra je čist prosek žanra, a svi su očekivali nešto više. Osim pomenute misije koja povezuje prvi deo i ovaj, nijedna misija nije ostavila utisak na mene. Jednostavno i sam Vito kao lik nije dovoljno ubedljiv. Mafia I ostaje broj 1 ;)

Da se razumemo, da plaćamo sve igre koje odigramo, više bi ih cenili.Ovako, pošto je za džabe, možemo da se.....mo, koliko hoćemo.

Da se razumemo, da plaćamo sve igre koje odigramo, više bi ih cenili.Ovako, pošto je za džabe, možemo da se.....mo, koliko hoćemo.

i sa ovim se apsolutno slazem, da je sitacija drugacija, da ne kazem "normalna", ,ne bi bio nikakav probl. da platis ne samo igra koju hoces, vec bi svi imali i oem oper. sisteme....tako bi za svaki event. problem bio zaduzen call centar a ne da pomoc trazimo jedni od drugih...ja bih 1. kupio W7 ili xp da mogu mesecno da zaradim par hiljada evra, ovako stvarno nema smisla, niti znam da neko , sem firmi kupuje npr. W7 Ult. koji kosta kao npr. dobra graficka!,ko da neko od nas voli da svlaci po 3, 4 dana neku igru ili office!

Neko je rekao da je Vito neubedjiv lik, ma ne puca od karakternih osobina...mislim da ima patch gde Joe kaze "ajd da skocimo u bunar, a Vito: o.k zasto da ne, evo ja cu prvi! da proverim jel hladna voda" :p

btw. stao sam kod 13 chapter kad ispratis Falcone-a, pa treba one kuvare da "slozis" medju svinjske polutke, prodjem 1. sobu i 1. mesara...al me kod one dvoice ubijaju po ko zna koji put...glupo mi da pogledam foru na You Tube-u, jel moze mala pomoc :)

btw. stao sam kod 13 chapter kad ispratis Falcone-a, pa treba one kuvare da "slozis" medju svinjske polutke, prodjem 1. sobu i 1. mesara...al me kod one dvoice ubijaju po ko zna koji put...glupo mi da pogledam foru na You Tube-u, jel moze mala pomoc :)

Ne ubijaj nikoga, prodji prvom mesaru iza ledja, dodji do druge dvojice, čučni iza mesarskih stolova i pokretne trake sve do drugog kraja sobe, preleti u zaklon iza zajedničkih lavaboa, pusti skriptu u igri da uradi svoj posao, uleti u koridor kad svi odu i dalje ćeš da skapiraš, nadam se.

Poslednja izmena:
Ne ubijaj nikoga, prodji prvom mesaru iza ledja, dodji do druge dvojice, čučni iza mesarskih stolova i pokretne trake sve do drugog kraja sobe, preleti u zaklon iza zajedničkih lavaboa, pusti skriptu u igri da uradi svoj posao, uleti u koridor kad svi odu i dalje ćeš da skapiraš, nadam se.

hvala, pa palo mi je na pamet da ne bi trebalo možda te mesare uopšte da rokam (ono silent fazon), al se kod te dvojice malo zbunih,ono jeste da namaju oružje, al se sve sam mislio da kad 1. izađe, ostavi 2. samog, treba redom da ih tranžiram i sklanjam tela...a igra je zaraza Božja,nisam danas izašao da radim, samo zbog nje!:D
sinoć je instalirah i dođoh do 13 ch. a 1. put igram igru tog. tipa...ono gledao sam GTA, i slične, al me nije privlačilo da ih inst.ovde me zanima priča! više mi se prelazi zbog cutscena nego same igre :)

p.s. sve se nadam, da su "ukrali" foru iz Kuma, tj. da ću kasnije da upoznam i zeta , bejzbol palicom XD...jel ima neko da je prešao celu igru za 1 noć meni nije uspelo, što znači da ipak nije baš tako kratka,erovatno bi bila kratka, da nema onih (suvišnih , po meni) vožnji nazad do gajbe, i tačno da su neke stvari skroz beskorisne, npr. gun shop, benz.pumpe...nabrojao je neko skoro sve...stvarno nemaju svrhu !

Poslednja izmena:
Pa dobro, jesu te neke stvari beskorisne, al jel to znaci da bolje da ih ni nema ?
Tu su, sad sto nema interakcije, ***, al normalno je da postoji benzinska pumpa, trafika,...
Ja sam ocekivao da ce ubaciti neku foru sa trafikom :), recimo kad se u glavnoj misiji odradi neko vece ubistvo, odes do trafike i kupis novine, procitas rubriku "Vidimo se u citulji" :D, bila bi dobra fora.

Pa dobro, jesu te neke stvari beskorisne, al jel to znaci da bolje da ih ni nema ?
Tu su, sad sto nema interakcije, ***, al normalno je da postoji benzinska pumpa, trafika,...
Ja sam ocekivao da ce ubaciti neku foru sa trafikom :), recimo kad se u glavnoj misiji odradi neko vece ubistvo, odes do trafike i kupis novine, procitas rubriku "Vidimo se u citulji" :D, bila bi dobra fora.

Ili da kupis preostale neotkljucane Plejbojeve. :D

Playboy casopisi se mogu naci u okviru nivoa u kome prelazite dati chapter, znaci nikako ne mozes naci casopis na istom mestu u okviru prethodnog chaptera, nego se pojedini casopisi generisu u okviru samo jednog chaptera nikako vise. Tako da ti ne mozes da kruzis gradom i pokupis ih sve odjednom nego postepeno kroz pricu, story mode. Wanted postere mozes da nadjes u bilo kom chapteru.

hvala, pa palo mi je na pamet da ne bi trebalo možda te mesare uopšte da rokam (ono silent fazon), al se kod te dvojice malo zbunih,ono jeste da namaju oružje, al se sve sam mislio da kad 1. izađe, ostavi 2. samog, treba redom da ih tranžiram i sklanjam tela...a igra je zaraza Božja,nisam danas izašao da radim, samo zbog nje!:D
sinoć je instalirah i dođoh do 13 ch. a 1. put igram igru tog. tipa...ono gledao sam GTA, i slične, al me nije privlačilo da ih inst.ovde me zanima priča! više mi se prelazi zbog cutscena nego same igre :)

p.s. sve se nadam, da su "ukrali" foru iz Kuma, tj. da ću kasnije da upoznam i zeta , bejzbol palicom XD...jel ima neko da je prešao celu igru za 1 noć meni nije uspelo, što znači da ipak nije baš tako kratka,erovatno bi bila kratka, da nema onih (suvišnih , po meni) vožnji nazad do gajbe, i tačno da su neke stvari skroz beskorisne, npr. gun shop, benz.pumpe...nabrojao je neko skoro sve...stvarno nemaju svrhu !

7 sati sam je presao....

Pa jos kad se pogleda same sekvence traju duze nego misija:D

^
5h 32min na easy :D

BTW, presao sam je jos jednom, ali sam prekidao vecinu cutscene-ova, nesto malo preko 4h (nema nekog posebnog kocenja samo drzim "W" i teram... 122MPH preko mosta, a otprilike 80 MPH kroz grad, ludilo)... smor :( Takodje easy :D

Poslednja izmena:
Ja sam na medium ne volim nista na najslabije da igram,inace kada igras na hard dobijas jos neke dodatke koje nemas ni u prvom ni u drugom slucaju :)

Moram da je predjem jos jednom, ali na hard, bas da vidim kol'ko ce mi trebati :D

nisam ni gledao te gluposti :-DDDD to me nije interesovalo evo jimija za nekoliko h mozes preci kako hoces veliki je smor.... bolje da mu je ime free ride ili extreme free ride..

^
5h 32min na easy :D

BTW, presao sam je jos jednom, ali sam prekidao vecinu cutscene-ova, nesto malo preko 4h (nema nekog posebnog kocenja samo drzim "W" i teram... 122MPH preko mosta, a otprilike 80 MPH kroz grad, ludilo)... smor :( Takodje easy :D

Pa koja je poenta takvog igranja, stigne se do crvene tačke i puca u sve što se kreće???

Poslednja izmena:
Drugari,ja se duuugo nisam igrao,ali kontam da nisam bas toliko zaostao u performansama pc-a. A Mafia II se mora igrati! :D
Imam problem,stavio sam VIDEO sve na medium..i igra mi u nekim momentima dok se vozikam po gradu malo zakochi pa nastavi,dok se dijalog ili muzika i dalje chuju.
Isto tako i u cut scenama... ide,ide i od bljup-zakoci,ja cujem dijalog,pa posle 3 sec nastavi slika,pa opet.
nije mi ukljucena fizika,skinuo sam direct X koji dodje uz igru u phys ...
bio sam kod doktora skydrowa uzeo sam novi recept ,ali opet mi se isto desava :(
jel ,moze neka pomoc.
osim ako sam zaribao sa performansama komp,ali ne verujem
pozdrav ,dobri ljudi

Nazad
Vrh Dno