Šta je novo?

Mafia II

Drugari,ja se duuugo nisam igrao,ali kontam da nisam bas toliko zaostao u performansama pc-a. A Mafia II se mora igrati! :D
Imam problem,stavio sam VIDEO sve na medium..i igra mi u nekim momentima dok se vozikam po gradu malo zakochi pa nastavi,dok se dijalog ili muzika i dalje chuju.
Isto tako i u cut scenama... ide,ide i od bljup-zakoci,ja cujem dijalog,pa posle 3 sec nastavi slika,pa opet.
nije mi ukljucena fizika,skinuo sam direct X koji dodje uz igru u phys ...
bio sam kod doktora skydrowa uzeo sam novi recept ,ali opet mi se isto desava :(
jel ,moze neka pomoc.
osim ako sam zaribao sa performansama komp,ali ne verujem
pozdrav ,dobri ljudi

Igras bez DLC-a? trazi od cika doce FIX da se ufixas :-D

imam neki "made man" dlc.
uzeo sam vakcinu novu,pa sam posle i update uredio pa fix i za update..ali opet isto
sta mu se desava, majku mu??!!

imam neki "made man" dlc.
uzeo sam vakcinu novu,pa sam posle i update uredio pa fix i za update..ali opet isto
sta mu se desava, majku mu??!!

Pazi ovako ja nemam frke sa clone mafijom,sto se tice konfiguracije nemas frke ako ti proc radi na 3.2 mada prema 2k moze i na 2.6 C2D + 9800 je preporuceno :) tako da konfa ti je OK vidi kucaj na google Nvidia Physix driver skini i instaliraj ali pre nego sto ga instaliras stari driver moras deinstalirati.... probaj pa javi ako ne skini novi driver sa nvidijinog sajta za grafu evo i linka

Nvidia driver : http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-32bit-258.96-whql-driver.html

Physix driver : http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html to je to :)

Da li da physX driver uninstall iz Add&remove programs ili moram fizicki da ga brisem?

pa daaaaaa problem solved... banalna stvar!
Hvala u svakom slucaju,mene je pregazilo vreme i bio sam utripoman da su mi ok drajveri za nvidiu...kad onooooooo...kao da su svak dan izbacivali nove drajvere :D
Hvalaa drugar! Dobar si chovek!:wave:

pa daaaaaa problem solved... banalna stvar!
Hvala u svakom slucaju,mene je pregazilo vreme i bio sam utripoman da su mi ok drajveri za nvidiu...kad onooooooo...kao da su svak dan izbacivali nove drajvere :D
Hvalaa drugar! Dobar si chovek!:wave:

Nema na cemu ;-) uvek :)

da potvrdim i ja da za ATI grafikcku ne mora Physix...ja se dugo maltretirao da inst.i stalno mi izbacivalo nesto u W7, e onda skinem neki fix, nije najnoviji, oko 15 mb ima..i poenta ja da ceo fix ufixash u Mafia 2 / pc/...tj. extractuujes fix. kad si vec instalirao igru.ja sam u xp-u inst. ali mislim da bi radilo isto i u W7.

moja nVidiana 8500 GT riknuala, dugo cu da pamtim taj datum, 28. avg. 2010. (najtopliji 28.8, od kad se meri temp. !) i onda promenim sve djuture i plocu , ddr, hdd i gpu...***. uvek me nerviralo kad neko kaze : ko zna zasto je to dobro...na staroj konf. nema sanse da bih mogao da pustim ovu Maf. 2. nego ocu da vidim i tu staru, pa jel moze neko da mi kaze koju da skinem , znaci Mafa iz 2002.?

Sta si ti sinko sad napisao...

Sa tom novom konfom mozes komotno da igras M2.

Ako nisi igrao M1, a sad bi naprasno hteo, citajuci poredjenje nje i M2, skini pa odigraj. Al mislim da ce ti efekat (ne)odusevljenja biti 100x manji nego nama koji smo je igrali onda kad je izasla.

Jednostavno neke igre treba igrati kad su aktuelne, a ne posle decenije, mada ko zna, mozda ti se bude i sad svidela. Al da ne bude da te nisam upozorio, graficki igra je daleko daleko iza bilo koje igre danas.
Al zabavna jeste, ma najzabavniji TPS (pucacina iz treceg lica) ikada :).

Sta si ti sinko sad napisao...

Sa tom novom konfom mozes komotno da igras M2.

Ako nisi igrao M1, a sad bi naprasno hteo, citajuci poredjenje nje i M2, skini pa odigraj. Al mislim da ce ti efekat (ne)odusevljenja biti 100x manji nego nama koji smo je igrali onda kad je izasla.

Jednostavno neke igre treba igrati kad su aktuelne, a ne posle decenije, mada ko zna, mozda ti se bude i sad svidela. Al da ne bude da te nisam upozorio, graficki igra je daleko daleko iza bilo koje igre danas.
Al zabavna jeste, ma najzabavniji TPS (pucacina iz treceg lica) ikada :).

ma Maf. 2 i igram (upravo sam je zavr. na hard.), stigao bio do pola igre na easy kad videh da je neko napisao da na hard + ima vise detalja ili cega vec, pa popnovo poceo...da napisao sam da hocu da skinem maf.1 da inst. da vidim kakva je igra bila...vise da 'prodjem pricu" , imam utisak da sam propustio bolji deo! tj. nisam propustio 2002 jer tada nisam ni imao pc ! ;), nego par. god. kasnije.

jel moze neko da mi posalje svoj save game 100%? izbrisah igru i sad izadje ovaj dodatak jimmys vendetta pa da ne prelazim opet celu igru

mogu i ja ti pošaljem, ne znam samo koliki je ceo save game...imam telekom adsl najslabiji paket...ako igor88 ne bude mogao iz nekog razloga, javi.

o.k onda ja sam ionako trenutno na lapu...desk 1. nije u mom stanu...2- vuče Mafiu 1i MotoGp 08 :), smorila me ona spora vožnja, pa mi se igra nešto a MGP 07 mi već dosadila...uštedeo si mi cimanje iz kreveta :), hvala !

Poslednja izmena:
I told you so :).
Sad ti vozila izgledaju presporo i tromo, tamo 2002-ge nisu tako izgledala :).

Mada brzo ces napredovati do dosta brzih vozila u M1, samo budi strljiv, kvalitet igre eksponencijalno raste sa vremenom. Ako ti matematika nije jaca strana, eksponencijalno = jeb.eno brzo :D.

skapirao sam reč,otprilike...ovako kad je u kontekstu rečenice...al da sam naleteo na nju, solo, sigurno bih guglao za hbnu. exponenciju :D...i ne da mi mat. nije "jača" strana, već tu stranu i nemam ! da vidiš koliko mi vremena treba da nekom vratim kusur sve bi ti bilo jasno :d

Poslednja izmena:
Jel ima neko neki trainer koji radi sa ovom nasom verzijom Mafie? Izludeo sam, konstanto me ubijaju na doku, unutar one garaze (chapter kada Vito skonta ko mu je ubio caleta).

ima fora, jel dolaziš do skladišta gde te Derek gađa molotovima odozgo ? e tu ima 2 načina : 1. je teži ali proveren, meni je uspelo iz 2,3 pokušaja...2. na YouTube nađi gameplay tog chaptera, walktrough...gde brzo ulećeš gore (nije mi baš jasno kako!?), ubijaš dereka, al ti ostaju posle njegovi ljudi dole.

1.način : kad izrokaš sve sitne duše, ostaje sam derek gore...2. mesta na kojima si safe od metaka i vatre su u dnu skladišta,(znači ispod njega) gde ne može da baci koktel i zaklon kod 1. metalnog stuba levo (ako te i tu prži, kad si na kritičnom beži u onaj deo ispod njega), treba ti Tomson ili neko oružje na daljinu da je dobro...mada i koltom može, ako gledaš/nišaniš iza stuba...videćeš da on menja položaj levo i desno...treba da ga "sačekaš" na crvenom nišanu...tako 4,5 puta i to je to.

Možeš da probaš i da se iz tog "safe" dela polako izvlačiš...na 2. razl. mesta (menjaš), pa ga rokneš čim ti padne na nišan,sa te daljine 2 x shootgun ili rafal ga ubija.

Ja sam to odradio tako sto sam uleteo kolima u hangar i stao ispod dereka gde nije mogao da me gadja, pobio njegove ljude i posle overio njega.

Ja sam to odradio tako sto sam uleteo kolima u hangar i stao ispod dereka gde nije mogao da me gadja, pobio njegove ljude i posle overio njega.

eto i 3 fore. mada je najbitnije kako dereka najbrže i najbolje roknuti...možda postaviti kola na takvo mesto (na ulaz poprečno npr.), da te zaklone od molotova, a da možeš da gađaš gore. Ma meni je i kraj lak...kod onih mesara sam bio zaglavio....dok mi neko s foruma nije rekao da ih samo prolazim, nema potr. da ih rokaš i sklanjaš tela.

Garazu sam pokusavao na razne nacine, pa i uletanjem kolima...ginuo sve dok nisam stao iza onog stuba levo od ulaza (pored njega je kutija, al ne ovaj nas lol).
Znaci zaklon iza stuba, ne iza kutije, i oni odozgo ne mogu da pogode molotovima zbog gornjeg nivoa...i tako sve jednog po jednog rokao, jer dolaze sami...
Igrao sam na najtezem nivou, btw.

Ma ne vredi, stajao sam i levo, ubise me ko zeca.

Ma ne vredi, stajao sam i levo, ubise me ko zeca.

Pa to sto su ti rekli je resenje. I ja sam ginuo dok sam stajao na ulaznim vratima. Resenje je prosto, ispod platforme iza kutija ili stuba dok se ne eliminisu svi pomagaci uz naravno sakrivanje da se dopuni energija. A onda na Dereka i izbegavanje molotovljevih koktela. Ja sam ga ubijao sa onog izdignutog dela za utovar ispod platforme.

Beži levo-desno izmedju dva zaklona i puni ih tompsonom. Dva puta sam zginuo krijući se iza levog zaklona dok nisam provalio da me kokteli prže.

Uspeo sam! Iz 110. puta :D

Predjoh tu misiju iz drugog pokusaja. Usao sam u hangar pesice i sa Kar98 podelio par HS-ova. Par milimetara iznad one kutije viri Dereku glava pa sam ga iz jednog metka resio. Mozda sam imao vise srece nego pameti lol

EDIT: I da, stajao sam levo iza nekog zaklona, ne secam se sta to bese, verovatno neka kutija ili stub.

Poslednja izmena:
Ja uspeo iz treceg pokusaja tako sto sam odma u njega pucao i prvog ga ubio ;)

Nazad
Vrh Dno