Šta je novo?

Mafia II

Evo par random screenshotova i od mene :

mafia22010082510083047.jpg

mafia22010082510094837.jpg

mafia22010082510134153.jpg

mafia22010082510272159.jpg

mafia22010082510414877.jpg

(slike su bez spoilera )

Inace , stvarno sam za sada odusevljen . Prva Mafia mi je uz Star Wars : KOTOR omiljena igra . Presao sam je makar desetak puta :d

Secam se da cim sam presao igru po prvi put ceprkao po netu , samo ocekivajuci vesti kada ce izaci nastavak , a evo , 7-8 godina kasnije , nalazi mi se na kompu :)

New York , pada sneg , izlazis iz taksija i cuje se Let it snow , vrh :d

http://www.youtube.com/watch?v=aQzlJRjXSGY

zasto ne upalis antialias itd... kad vec imas takvu mashinu ?

sto, se tice fizike jeste brisali one fajlove ko u demou sto se tice fizike za odecu na ljudima?

sto, se tice fizike jeste brisali one fajlove ko u demou sto se tice fizike za odecu na ljudima?

Ja jesam, iako bolje radi nego u demo-u, ipak dobro dođe tih dodatnih 20-tak fps-a.

Haha, to bi bila glupost. Pa nije ovo GTA i ne razumem zasto bi neko stavljao nesto drugo umesto ove muzike iz ovih godina.

Ne znam da li je neko ranije pisao o ovome (ne mogu da se vracam toliko stranica unazad) pa cu pisati,dakle:
Pojavio mi se problem,kada izadjem iz igre desk mi bude nekako "zatamnjen" i mogu jedino restartovati komp,nema druge pomoci,da li se to jos nekome desava i zasto?
Problem sam resio tako sto gasim igru iz task managera,ali generalno me zanima u cemu je problem

Jel se i vama desava da zasecne u gradu, meni se malo nesto to cesto desava, fps je visok ali se to seckanje desava, provrteo benchmark i pokazuje 50fps average.. I da imam neki cudan bag za apexom, kad sam u stanu desi se da pocne da zapinje, iskljucim ga i radi dobro..

Ne znam da li je neko ranije pisao o ovome (ne mogu da se vracam toliko stranica unazad) pa cu pisati,dakle:
Pojavio mi se problem,kada izadjem iz igre desk mi bude nekako "zatamnjen" i mogu jedino restartovati komp,nema druge pomoci,da li se to jos nekome desava i zasto?
Problem sam resio tako sto gasim igru iz task managera,ali generalno me zanima u cemu je problem

isti problem sam imao u demou...ne znam zasto se javlja i ne znam zasto restartujes komp kada samo trebas da promenis rezoluciju deska i vratis je nazad :)

Rekao sam da sam resio tako sto je gasim na alt-ctrl-del i to je ok,nego me zanima sto se to desava i da li se jos nekome desava

Meni na 1680x1050 sve max af16x bez aa ide 60 fps stalno, ali ak uključim fiziku na medium pada mi i na 15fps iako sam stavio nove drivere za fiziku.

Meni se desava da posle 3 sata igranja pocinje degradacija performansi. Pocne igra da cima skoro na svakih 10-15 sec. Posle restartovanja igre radi sve najnormaljnije.

Meni se ne degradiraju performanse, ne znam sta vam se desava, sve savrseno radi sa klokovanim 5750-icama sa AA u 1080p, jos je sad izasao profil update sa 10.8 drajverima pa cu da vidim mozda jos bolje proradi.

Poslednja izmena:
Hmm pretpostavljao sam i ja da je zbog win7,ali u svakom slucaju ne smeta mi mnogo:)

možeš i sa log off da rešiš zatamnjivanje takođe. ne moraš resetovati

Meni se desava da posle 3 sata igranja pocinje degradacija performansi. Pocne igra da cima skoro na svakih 10-15 sec. Posle restartovanja igre radi sve najnormaljnije.

Da li ti se ovo možda dešava posle alt+tab?

Posle alt+tab zna da uspori al samo 2,3 sekunde i onda je sve ok. Danas sam se bas zaigrao (3 sata i jace), i pocela je igra periodicno da secka kao sto sam rekao (na svakih 10-15 sekundi). Izasao u win, ucitao zadnju poziciju i igrao normalno jos sat vremena bez problema.

Mene sada performanse ne zanimaju (mada radi bolje od demo-a)... naime, da li je normalno da health pada sve vreme i da mi je svaki cas slika puna bloom-a dok slusam vito-v hearthrate? U pitanju su drugovi 3500mb Repack En.ru i bata skidrow... ne znam koji mu je djavo... mislim da sam poceo na Easy, ali da to nije osobina Hard mod-a... jel ovo normalno??? koliko god da jedem/pijem, ne dize se health preko 50%, i odmah pocinje da pada... ili je to neki trenutni bug?

da li vi uopšte igrate igru, ili non stop gledate FPS, gličeve, teksturu, 90% komentara ovde se odnosi na nebitne tehnikalije, to je kao da voziš motor, a gledaš kako se zadnji točak okreće, paf zid.

Probao sam ima lep ambijent, za sada mi se ne sviđa, kao što su neki već naveli, izuzetno brza radnja, i nemogućnost upoznavanja grada, u kecu, je bilo tako da malo malo pa te panduracija vija, zbog proletanja na semaforu, ili ne davanja žmigavca, pa je bilo uvek neke spontane jurnjave.
Drugo je vreme i neuporedive su igre jedna sa drugom, u to vreme kada je mafija 1 izašla slobodno tumaranje gradom, slobodna vožnja metroom i td su bile novosti.

Poslednja izmena:
Pomagajte drugovi:wall:
Zasto dok igram Mafiju 2 se desi da izadje iz cista mira na desktop?
Driveri i su svi updateovani,a konfa je iz potpisa.

da li vi uopšte igrate igru, ili non stop gledate FPS, gličeve, teksturu, 90% komentara ovde se odnosi na nebitne tehnikalije, to je kao da voziš motor, a gledaš kako se zadnji točak okreće, paf zid.

i tebi dosadno poceo si sa metaforama:whip::wave::type::banana::banana:

Vrh Dno