igor88
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 575
Ali 10-15 sati igre, ma daj... A toliko su je odlagali....
Sve mi to smrdi na Mafiju 3
Igrao sam par misija i sve je to jako mlako u odnosu na prvi deo, pocetak igre je nekako zbrzan i izgleda nepotrebno i neuverljivo...
Grafika je prosek cist, moglo je i mnogo bolje pogotovo za animacije lica i detalje na likovima, mislim teksture su ocajne.... Al dobro nije to najbitnija stvar moze da prodje, mada ipak je avgust 2010. a likovi su za nijansu detaljniji od onih iz mafije 1.
Napucavanje je dobro, oruzja mi deluju uverljivo, dok mi se tuca i ne svidja nesto posebno.
Prica je solidna, samo mi se sve jako brzo desava, dijalozi povremeno smaraju, iako je glasovna gluma dobra.
Muzika je za 10, i zvuk.
Preci cu je ali daleko je ovo od prve mafije ! I iskreno sam vise ocekivao i jasno mi je zasto su ovakve ocene.
I jos je igra veoma kratka, vidim po netu nesto pricaju 10 sati, a ima i bagova, sad dal je to zato sto imam izlecenu verziju ne znam, ali ne verujem da nema bagova ni sa originalom...
Snake1989 je napisao(la):I meni je bolji GTA, vestacki mi deluje ova mafia, probao sam malo i nznm nemam onaj osecaj kad izadjem na ulicu kao u GTAIV, ukoceno mi sve nekako deluje u mafiji
Ljudi, sto kaze Serveto, sta je sa podrskama za volan i gamepad? Hteo sam da uzmem produzni usb, i da preko tv-a sa kauca igram mafiu. To bi bilo, extra
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari